-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
őstag
válasz laychi #16950 üzenetére
Prime ból melyiket verziót , blendet futtassam?
Többi megvan,meg szoktam tolni az intel extreme tuning utilityt.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
alfiboy
aktív tag
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Dobozos G3220-hoz jár hűtő?
Thx, W.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
L420B817 batch számú procim holnap jön...
Hát erre kíváncsi leszek, mert sem itt a kereső, de még a gugli sem dobott róla infót...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz BomiBoogie #16960 üzenetére
Remélem valami jófajta lesz! (lekopog)
-
laychi
veterán
válasz Bacusuz #16961 üzenetére
Általánosságba 8-12 órát szokták futtatni ezt(főként külföldiek)
vége akkor lesz,mikor megállítod
vagy ha leállnak a magok hibával(ha már egy megáll(piros lesz) akkor nem stabil a beállítás)
15 percenként vált large és small FFT közt és azoknál is különböző méretű állományokkal dolgoztat -
adamkaa777
senior tag
Sziasztok 1-2 játék közben (ami gondolom teljesen kihasználja a procim i5 4460) a hőmérséklete elvileg 66-70c fok . Lecseréljem a gyári hűtőt vagy nem gázos az érték a hangja nem zavar esetleg az a fura hogy a gépház teteje elég meleg
El. Psy. Congroo.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz adamkaa777 #16965 üzenetére
Meleg lesz kicsit, ez elkerülhetetlen.
A hőfokok teljesen rendben vannak, nyugodj meg.
-
Bacusuz
őstag
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
i7 4790S- CPU-t nézegetek! A 65W-os TDP nagyon csábító, mivel rengeteget menne a gép.
Ez CPU erőben felér egy 4770-el? Nem találtam róla normális tesztet. Tudom az alapórajel alacsonyabb, de a turbo magasabb. Kérdés, hogy a GPU használata nélkül, gyakran kapcsolna-e turbóra.
Köszi előre is a segítséget!
-
Fail3D!
addikt
Udv, valaki csinalt mar pendrive nelkul biosfrissitest dc proci miatt? Ugy hogy proci nelkul pendrivval? Kovetkezo kerdes, ha esetleg tobbszor kihuztam menet kozben a pendrivot mert nem ertettem mivan es utolag talan mar jol probalnam csinalni, mukodni fog v automatikusan vihetem a lapot az asushoz, hogy oldjak meg mert baj van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MiklosSaS #16982 üzenetére
Na mivan...
Minek neked 4790K ?
4770K nem volt elég jó ?Aláírásodban mi ez a sz@rság ?
8-at hamar beszoroztad 10-elÉs ígértél egy köszönöm-t is,ehelyett átírtad az aláírásodat.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz akoska07 #16983 üzenetére
Egy baratom elcsalta tolem a 4770K-mat, majd jon ide be is. Aztan ha mar processzort veszek akkor megvettem a 4790K-t hiszen az aria.co.uk-nal csak 6 font (2300 HUF) kulonbseg volt a 4770K-val szemben.
Ezert lett 4790K.Az alairasom az nagy dolog...en ilyesmit mar minimum 10 eve nem mondtam egy alaplaprol. Hihetetlenul kedvelem ezt a lapot. Mostanaig nem volt semmi, de semmi negativ tapasztalat es megvan mar aharom honapja.
Igen, igertem,...meg is fogod kapni. De reg nem dumaltunk telon....fa@ba az uj meloval...7-re megyek aztan este 8-9 fele erek haza. Kicsit foglalkozom a lanyommal.....aztan kicsit forum es alvas....
Ilyen tempom lesz oktober kozepeig.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
nagyúr
válasz MiklosSaS #16984 üzenetére
Ahhhaaaa
Ez így elég sz@r dumának tűnikDe majd telón részletesebben elmondod.
Én is sokat dolgozom,ezért nincs sok időm fórumozásra.
Amúgy te veszel ijfone hatot ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
troll81
addikt
válasz BomiBoogie #16995 üzenetére
Szia meg keresem privátban köszönöm
-
Picturemaker
őstag
Ez szép eredmény, de egy ki plusz fesszel megpróbálhatnád, mert alacsonynak tűnik a GFLOPS érték. Nálam 4.4-en megy csak a proci és jellemzően 66 GFLOPS-ot ad 1600-as rammal.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
HSM
félisten
válasz Picturemaker #16998 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest