-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Erdei88 #16689 üzenetére
Vitán felüli amúgy, hogy nem rossz ház az sem, remek szellőzéssel
(#16692) Bélaaaa: Nagyon impozáns, csak ott a gond, hogy a légszállítás önmagában semmit nem ér. Legalább olyan fontos paraméter, befújás után merre megy az a levegő, hogyan éri a komponenseket, és hasonlók. Levegőszállításban picivel jobb a HAF X, de az összes többi szempontból lényegesen gyengébb az RV03-nál, ami egyből, a speciális kialakítású, légáramlást koncentráló ventivel alulról közelről telibefújja a komponenseket, és felesleges légtérfogat nélkül egy remek szélcsatornát alakít ki a 90 fokkal elforgatott komponensek közt a meleg felfele törekvését és a pozitív légnyomás összes előnyét kihasználva.
Megnézheted, mennyit számít, csináltam tesztet, a régi házam mennyivel gyengébb volt 4db ventivel, mint az új 2-vel, pedig a légszállítás papíron tök hasonló volt, 200cfm környéke. [link]
No, OFF vége részemről is.HussarF (#16695): A fórum közösségi része számít, pl. Logout.
[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
válasz ScomComputer #16691 üzenetére
Működik, nekem is ilyen van, ram freki külön állítható.
Ezen kívül érdemes még bekapcsolni a bios-ban azt az opciót, hogy turbo esetén minden proci mag menjen 3900-on egyszerre.üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
tlac
nagyúr
Ha már feljöttek a házak, én meg itx-be építettem 4790K-t
Tuning nélkül egész jók a hőfokok, úgy is, hogy a ventik sem mennek gyorsan. [link] -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hogy a fenébe tudtok ilyen szépen kábelezni?
Nekem a Bitfenix Colossus M-ben belül sajna sok a kábel, VGA-hoz is 2 kell, meg a többi, ami a laphoz szükséges stb., egyszerűen nem lehet szépen elrendezni, hiába moduláris a táp, túl hosszúak a kábelek.
Az pl. hogy van nálad, hogy a VGA-hoz felülről jön a kábel, de alul van a táp? Még menedzsment is van a házban?
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
i5 4440-est szeretnék undervoltolni. Tudom nem tuningolható, nem is ez lenne a cél, csak amennyire lehet még jobban csökkentetni a fogyasztást, mert 0-24-ben megy. AMD esetén volt rá több szoftveres megoldás is, itt van ilyenre lehetőség? Asus B85 Vanguard alaplapom van egyébként.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
tlac
nagyúr
válasz BomiBoogie #16704 üzenetére
fél moduláris táp, egy 24-es és egy pci-e kábel, mindkettő fixen, azon az 1 db pci-e kábelen két 8-as csatlakozó van
egy moduláris kábel meg elég az sdd-hez és a vinyóhoz
a házban meg igen, van kábelmenedzsment, az sokat számít -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Őszintén szólva, én nem értem miért "ugrottál" ekkora fejest ebbe a HAF X témába.
Itt a PH-n rengeteg olyan ember van és ez jellemző az országra, hogy valakinek meg kell mondani, hogy mit vegyen, mert arra képtelen, hogy saját érdemi döntést hozzon, cimbora.
Pl melyik telefont vegyem, ezt, vagy azt? Erre pár "okostóni" megmondja a frankót, hogy azt! És megveszi, saját döntése nincs, az sem számít, hogy későbbiekben nem tetszik neki, de mert azt mondták, hogy az jó, azt veszi, minthogy előtte kipróbálta volna. (a fent leírtak nem rád vonatkoznak, nehogy magadra vedd)Nos, én nem ilyen vagyok. Mielőtt megveszek valamit, rengetek olvasok az adott termékről, vagy készülékről, illetve bármilyen hardverről. De ebben az esetben még láttam is "működés" közben és tapasztaltam micsoda "orkánt" lehet ebben a házban kavarni. Az meg, hogy igénytelen kuckó, kicsit nagyon erős "túlzás" egy ilyen volumenű házat így ledegradálni, mikor nyilvánvalóan csak képekről láttad idáig te is. Ennek a háznak minden porcikája duzzad a minőségtől, a megalkotásakor sok időt fordítottak a tervekre, nem csak úgy összedobták.
Zalman H1 volt tervben, de aztán gyorsan elvetettem az ötletet a sok teszt és olvasgatás után.
Azt hiszem, hogy a CM HAF X nagyon sokáig kifog szolgálni. Tehát, ha egyszer valamit eldöntök, akkor azt fogom venni és már nem is akarok mást venni, hiszen szinte mindent "tudok" már az adott termékről. A többi HAF X ház tulajok meg mindenben azt írták, amit én is olvastam szerte a sztrádán, gondolom nem elfogultságból kifolyólag. Többet nem is szeretnék erről írni, csak válaszoltam erre a hsz-re még. Üdv[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BomiBoogie #16708 üzenetére
kabelkotegelo helyett > [link]
-
Gery15
addikt
válasz BomiBoogie #16704 üzenetére
Menedzsment, wiring space, kis kézügyesség, rengeteg idő, türelem. Ha megengeded akkor megmutatom az enyémet. (kép minőség nem a legjobb, de a lényeg látszik szerintem)
Hátulról. Kábel kötegelő nem árt.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
h1mpi
félisten
Ez most melyik topic is?
Fully electric lifestyle!
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
15 év után holnaptól újra inteles leszek, egy 4670K társaságában.
Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen proci a gyári hűtőjevel, simán el megy, vagy ildomos beszereznem egy komolyabbat?Üdv, István.
-
HSM
félisten
Ja, bocs, semmi rosszat nem akartam, csak ajánlani egy szerintem tök jó házat.
Eszem ágában sem volt helyetted dönteni, vagy bármi ilyesmi.Amúgy a minőséget volt szerencsém élőben is megtekinteni (pár éve egy lanpartyn volt hozzá szerencsém egy rövid megcsodálás idejére), nem voltam tőle elájulva, pláne nem azért a vaskos összegért, amennyibe kerül. Az alkalmazott megoldások sem épp elsőosztályúak rajta. Mind1, nem akarok ide több OFF-ot, de egyszer nézz meg egy komolyabb SilverStone házat is, na azok elsőosztályú tervezésűek/minőségűek. Az FT01-em legalábbis egy mestermű minimum, és az RV03 is nagyon ki van találva, bár nyilván az egy elérhetőbb árú cucc.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
van a linx 0.6.5-nél keményebb program, ami jobban be tud fűteni?
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Havernak rakok össze hétvégén egy gépet 4590-el szerelve. A hűtője ami van/volt 775 foglalat. Így az felejtős 1150 foglalatra ha jól tudom. A gyári képes hűteni egy ideig játékok alatt? Vagy abszolút esélytelen?
-
Vadászmenyét
aktív tag
Üdv!
20000-40000 között melyik alaplapot ajánljátok tuningra a leginkább? Egy i7 4790K csücsül majd benne. Ezen kívül egy jó tuningra való hűtőt is mondanátok? Kösz.
-
Pacy
aktív tag
válasz BomiBoogie #16729 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! (Grave444) Akkor egyenlőre meglátom mit mutat.
-
törölt tag
válasz Picturemaker #16735 üzenetére
Azért linkeltem mert így meg lehet nézni a gflops értékeket azonos órajelen mit tud a 4790k egy 6magos 4930k-hoz képest. Csak érdekesség semmi több.
-
törölt tag
válasz BomiBoogie #16747 üzenetére
Gondolom igen. De ahogy nézem mindenki very high tesztel. ffodi! Jó proci az.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Ismerek pár progit, de érdekelne, hogy ti milyen progikat használtok hőmérsékletek méréseire? Esetleg van valami ami nem csak cpu-t méri és persze pontos? (mint pl az everest)
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest