Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van hogy azt írja hogy Elérhető műholdak száma: 0? Hol kéne vmi bekapcsolni ahhoz hogy találjon. Most lett frissítve a program 1.2-re és most nincs kapcsolat műholdakkal. De azt sem találom hogy hol lehetne bekapcsolni ilyet. Segítene valaki? Köszönöm! -
-
kisspista
senior tag
-
DM43
Topikgazda
HUD témában ajánlom mindenkinek Gyurci írását
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Üdv Néktek!
Ki mit ajánl?
Igo8 vagy Primo?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
-
a.tothd
csendes tag
Szia!
lesz e 9.2.1.179499-es változathoz témacserélő?
Nézd meg ezt: 8759. hsz.
ZoZo v.1.2.7 silver skint használom és a skinen belül lehet állítani a belépő és a kilépő képet. A belépő képet hiába állítom át az akkor is marad a "0"-val jelölt kép.
A sys.txt-ben nem maradt [loading] szekció? Ha igen, töröld ki.
(Forrás: 8894. hsz.)[ Szerkesztve ]
-
senki66
senior tag
válasz Szanyo74 #8879 üzenetére
Szia a GJ-AK v3.10.0 zz 800×480 felbontásban; honnan tölthetö le, mert az nagyon sok szimpi funkciót tartalmaz vagy a ZoZo v1.2.7 ezeket a funkciókat is tartalmazza+ az ott felsoroltakat? Ha mindez mőködik akkor szivesen váltanék erre.
Tudnál egy átfogó telepitési útmutatót adni ( vagy bárki más aki feltette)
jöhet priviben isElőre is köszi minden segitséget
senki66 -
inox
csendes tag
válasz a.tothd #9319 üzenetére
Szia,
köszi a segítséget sajnos ez nem a megoldás, mert nincs [loading] szekció a sys.txt-ben. Gyanítom, hogy valamilyen összeköttetés lehet a Szanyo oldalán található 1.2-es témacserélő illetve a ZoZo féle skinhez tartozó utilty-vel. Az én február 15. i verziómra sajnos nem jó az 1.2-es témacserélő.
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy egy adott képet használjon betöltésnél és egy adott képet a kilépésnél témacserélő nélkül? Erre való megoldást találtam a fórumon, de nekem az nem működött vagy valamit rosszul csináltam.
Olyan gondjaim vannak még, hogy a 3D-s épületeket nem rajzolja ki, pedig ki van pipálva a térképbeállításoknál. Ez vajon miért lehet 128 Mb-os memóriám van más skinekkel az eddig működött.üdv
[ Szerkesztve ]
-
gpsr
csendes tag
Aki használt már 800x480-as navit a 480x272 után, az mit tapasztalt látvány terén?
Mennyire van létjogosultsága, illetve milyen a támogatottsága szoftverek terén? -
gipsztigris
addikt
Szvsz ez a jövő!
Egyre inkább teret nyernek a nagyfelbontású készülékek. Hogy milyen? Ég-és föld! :-) Gondolj csak bele! Ugyanakkora kijelzőméret mellett közel négyszer több képpontot jelenít meg. Sokkal részletgazdagabb, kontrasztosabb a látvány. Egy csomó olyan dolgot is felfedezel az iGO-nál, vagy a Primo-nál amit 480x272-es felbontásban észre sem vettél. Pl. a 3D domborzat aprólékos megjelenítését.
De ugyanez elmondható ha filmet nézel rajta, akkor is.Itt megnézhetsz egy pár 800x480-as felbontású képet Primoról.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Krisz79
őstag
Sziasztok.
A kérdésem,hogy 240x320 as felbontású mio P550nél van-e valami amit tanácsos
átirni.?
verziószám: Primo 1.1
IGO.Primo.v8.5.11.155811 (2010 dec.)[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
senki66
senior tag
válasz gipsztigris #9326 üzenetére
Szia ,
Ez nagyon szép, nekem semmi ilyen részletes domborzati kép nem jelenik meg a Primoban.
Kell ehhez valami skin vagy spéci dem vagy milyen beállitással lesz ilyen?Üdv,
senki66[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz senki66 #9328 üzenetére
Content/Dem mappában kell lenni egy .dem kiterjesztésű fájlnak. Ha részeletes megjelenítést akarsz, akkor NASA.dem-re kell rákeresned. Az cca. 256Mb-os. Ha ez benne van, akkor tervezz egy utat mondjuk Mátrafüred-Kékestető útvonalon és csinálj egy berepülést.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Ha hülyeséget kérdezek,akkor nézzétek el
Letöltöttem a Jeno day-night scheme fájlokat,ha jól tudom 1.2-es primora készült.
1.1-es-en is használható?Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
tecsa74
tag
-
macy-01
csendes tag
Topmap térkép használatakor rendesen működik a sávinfó,de ha Navteq térképre váltok akkor nem.Mi lehet rá a megoldás?
Legnagyobb probléma az, ha a hülyeség akaraterővel párosul.
-
titipeti
csendes tag
Sziasztok.segitséget kérnék,Igo Primo 1.1, 1.2, szoftver kellene 480x272 felbontás,honnét tudnám letölteni?elöre is köszönöm!
-
Krisz79
őstag
A primóba létezik olyan , hogy tervezek útvonalat térképen?
Ha igen,hol keressem?
Köszönöm.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
snowdog
veterán
válasz Krisz79 #9339 üzenetére
Ez az egész program lényege!
Megmondod neki honnan induljon (alapból a GPS koordináta alapján indít, de választhatsz más kezdőpontot is), majd megadod a célállomást. Aztán megtrervezi az útvonalat. Minden iGO így működik.
u.i. ha esetleg arra gondoltál, hogy nem szövegesen akarod megadni a kezdő és célállomást, akkor csak böködd a képenyőt, és úgy jelöld ki őket.
[ Szerkesztve ]
-
Karelke
csendes tag
Sziasztok!
Ha teleatlas térképeket használok, akkor ha mellette navteq-s buildingeket használnék, az nem okozna valamilyen problémát?
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
Karelke
csendes tag
válasz gipsztigris #9343 üzenetére
Köszönöm a választ, lenne még egy kérdésem: a dem mappámban egy Europe_2005.07_071128_NASA.dem fájl található. Azt tudom, hogy a nasa-s a legjobb, kérésem, hogy ez nem elavult e, a dátumból kiindulva. Mérete: 257mb
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
gipsztigris
addikt
válasz Karelke #9344 üzenetére
Nincs tudomásom, hogy 2005 óta lett volna nagyobb természeti katasztrófa, vagy bármilyen helyiérdekű esetleg világháború, ami átrajzolta volna Európa domborzatát.
Ezért úgy hiszem, hogy jó az nagyon!
-
Karelke
csendes tag
válasz gipsztigris #9345 üzenetére
Ismét köszi a választ, következő kérdésem pedig, hogy mik és mire jók a Primo 1.2-ben a Phoneme és a Histspeed mappában található fájljaim?
-
tamas19686AF
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék egy navit venni kb. 25-30000 e. kőrül. Melyiket tanácsoljátok? Előre is köszi a választ.
-
kisspista
senior tag
válasz tamas19686AF #9347 üzenetére
Mindegy, csak iGO Primo 1.2-vel vásárold meg!
-
gipsztigris
addikt
Wayteq X960BT, vagy CNS Globe HD. Ár-értékben ez a kettő a legjobb.
-
j8o8
csendes tag
Én itt vettem, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.[link]
Vettem még hozzá egy TMC vevőt, RTA - 3000, kb 5000ft.
és nem árt egy SD kártya sem.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest