- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Napkitörés zavarhatja a GPS-ek működését...
Éppen ezért minden GPS-szel rendelkező autós jól teszi, ha kétszer is ránéz a készüléke által jelzett térképre és útvonalra, mivel a napkitörések miatt ezek az amúgy hasznos eszközök elveszthetik a műholdak által biztosított jelet, téves pozíciót mutathatnak és egyéb módokon is meghibásodhatnak. [link]
-
ndrstnd
csendes tag
válasz Szanyo74 #9943 üzenetére
ZoZo:
"ZoZo v1.2.11 és ZoZo v1.2.11 silver"
Köszönöm! Szuper lett az új skin!!!
Nagyon tetszik a "menü hosszan nyomvatartva" állíthatósága és az uticél megjelenítés is így!2 apróság (800x480):
- Az uticél kijelzésénél, ha a köv. köztespontra váltok és elérem azt, akkor nem vált a következőre vagy az uticélra (a jobb alsó gombon az adatok frissülnek, de a sárga és a kockás zászló nem vált azon sem).
- A zenelejátszó pici gombja útban van a településnévnek (egy kicsit) és az újratervezés info-nak is (nagyon).
[ Szerkesztve ]
-
nemcso
őstag
válasz papsoka #9956 üzenetére
"Kinyitott" állapotban akkor láthatod a köztes célpont adatait, ha a beállításoknál azt rendeled a mezőhöz. Tehát nem az uticél adatait rendeld a mezőkhöz, hanem a köztes célpont adatait.
Ha nincs köztes pont, akkor a végcél adatai fognak megjelenni ott.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Szami01
csendes tag
Szanyo!
Minden flottul működik nálam! Ami eddig nem az is! Big THX!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy a TopMap-nak lehet-e bejelentést, észrevételt tenni, ha valamilyen hibát találtam a térképen, illetve utca név változás történt? Kerestem a honlapjukon, de ilyet nem találtam, hogy belehetne jelenteni nekik dolgokat!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mesa23
aktív tag
válasz gipsztigris #9960 üzenetére
Köszönöm! Most jöttem rá, hogy magán a térképen kell jelölgetnem!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
Krisz79
őstag
Mitől lehet?
Elkezdem telepiteni a primót.
Megáll.
Megkérdezi:
Szeretné az eszközre másolni a következőt: 10.wav?
Ha arra kattintok,hogy igen akkor pár másodperc után ismét kidob 1 ilyet pl: 11.wav-al.
Aztán ismét kidob 1 wav fájl-t.
Ha másolom,ismét.
Mi lehet a probléma?
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
tpc_E
csendes tag
Szia Szanyo74!
Nagyon jó a skin.
Egy javaslat a következő verzióhoz a screen saver testreszabás lehetősége, úgy mint a gyorsmenűé és a pillanatnyi sebességet nem lehetne bele tenni?üdv tpc
-
kisspista
senior tag
Teszteltem az Útvonaladat-figyelő (Gyorsmenü\Útvonaladat-figyelő) funkciót!
Vettem alapul egy 88 km-es távot, amit meg is tettem autóval és közben figyeltem elég sok mindenre. Az útvonal adatai a következők:
Ezen a képen jól megfigyelhető, hogy az utazás kezdete és vége, városon kívüli és városi útvonal hossza, átlagos üzemanyag fogyasztás városon kívül és azon belül ...stb. Roppant érdekes, hogy a "valós" üzemanyag-felhasználást miből számítja ki? A képen 6 L benzint jelez nekem, de ennél azért több volt. /Korábban már valaki felvetette itt a fórumban ezt a kérdéskört./
Ha picit tovább megyek a menüpontok között, akkor az adott, autózásom magasságértékeit, grafikonon is megtekinthetem:
Vagy akár a sebesség értékeinek változását is:
Mindenesetre nagyon hasznos ez a kis program, Zozo aktuális skinjeivel!
Köszi a munkádat "smink-mester"! -
contaxg
veterán
válasz SimonYana #9968 üzenetére
Nekem itt UK mutatja rendesen,méterre pontosam.
Az Egyesült Királyság végig van kamerázva.Jelentem mükődik a teljes irányítószámos keresés!!!!
Én voltam a béna!!!Arra még nem találtam megoldást, hogy tudok egy tetszőleges helyszínt megadni induló pontnak. Mindig a jelenlegi helyszínről tudom csak a tevezést elindítani.
Tuti, hogy megint én vagyok a béna!!Köszönöm az értékes információkat a fórumtársaknak!
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
ndrstnd
csendes tag
válasz contaxg #9969 üzenetére
"Arra még nem találtam megoldást, hogy tudok egy tetszőleges helyszínt megadni induló pontnak. Mindig a jelenlegi helyszínről tudom csak a tevezést elindítani."
menü/útvonal/útvonal létrehozása (ha már van útvonal, előbb töröld)
ott alapból a "jelenlegi GPS-pozíció"-val indít
kattints a mellette lévő zászlóra: "kezdőpont megadása" vagy "mégsem" -
contaxg
veterán
válasz ndrstnd #9970 üzenetére
... és tényleg! Köszönöm!
Most azon ügyködök, hogy az alternatív útvonalaknál, ne csak a gyors verziókat számoljon kb. 3x-4x, hanem a 4 alap lehetőséget kalkulálja ki. Gyors, rövid, zöld, egyszerű.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
ndrstnd
csendes tag
válasz Szanyo74 #9972 üzenetére
ZoZo:
Igen, az nálam tényleg ki van kapcsolva.
NNG (csak hallgatózik itt valaki onnan ):
Van egy nagyon zavaró dolog a zenelejátszóban. Beállítottam, hogy véletlenszerűen játssza a zenéimet, viszont mindig az első számmal kezdi. Ha meghallom, már frászt kapok tőle , annyiszor hallottam (persze mostanában már indításkor átnyomom a következő zenére).
[ Szerkesztve ]
-
ftti2
csendes tag
Kedves ZoZo!
Letöltöttem a legújabb skined, SUPER!
Leszedtem a ZoZo scheme fájlt is, az utasításban nemk találtam erre semmit.A gfxtc-re rájöttem hova kell tenni , de a ZOZO mappában levőket hova rakjam?
Köszönöm! -
zbabos
csendes tag
A Utility könyvtárba a BTOnOFF.exe fájlt honnét tudom belevarázsolni,hogy a bluetooth gonmb megnyomásakor ne a vezetési képernyőre ugorjon.
-
hojos
aktív tag
-
zbabos
csendes tag
Még 1 kérdésem lenne,ez ba van irva a sys.txt-be és mégis mutat 3 ikont egyben.
Azt szeretném ha mind a 3 külön jelenne meg.
Elöre is köszönöm.[poi]
multipoi=0
use_multi_poi_icon=0 -
ftti2
csendes tag
Sziasztok!
Nem müxik a témacserélőm,pedig úgy csináltam ,ahogy le van írva ZoZo lapján.
A sys-ben kell valaminek lenni erről:themechanger ? mert nekem semmi nincs ilyen néven!
(Wayteq 950 HD) Köszi! -
ftti2
csendes tag
válasz Szanyo74 #9989 üzenetére
A content mappa elérése nem stimmelt. Most sem indul útnak csak ha én indítom(az újraindítást elkezdi de csak kilép én indítom újra)Ezek után a témacserélő sosincs bepipálva.
Nekem minden a belső memoriából fut.Most ez van az utility iniben:
[general]
DirContent=\ResidentFlash\\content
DirSave=\ResidentFlash\Primo 1.2\save
ExeName=iGO.exe
Sound=set.wav[mapchanger]
swpoi=1
swbuilding=1
swhistspeed=0
swphoneme=0[backup]
BackupDir=\SDMMC\backup[utility]
TempHidePath=\SDMMC\~temp -
Krisz79
őstag
Sziasztok
Hogy kell pda-n sd kártyát formatálni?
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
kisspista
senior tag
válasz Krisz79 #9993 üzenetére
Ez ugyebár nem ide tartozó dolog, de azért leírom: MiniTool Partition Wizard Home Edition
Ezzel a programmal nem csak formázni (formatálni), de particionálni is tudod az SD kártyád, aminek köszönhetően pl. lesz egy rendszer meghajtód (system) és egy tartalom (ext), a PDA-n futtatott programokat a EXT particióra telepíted, nem a PDA ROM-jába, ezzel is sokkal gyorsabb lesz a PDA működése! Hasznos dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest