- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Az útvonalbeállítások menüpontban az alapértelmezett személyautó beállításaival kapcsolatban lenne kérdésem. Mit jelent itt az a beállítás, hogy maximális sebesség és mire használja fel az üzemanyag fogyasztás szempontjából.?
Illetve amikor az Útvonalfigyelőben megnézem egy futott útvonal eltárolt adatait, és az Egyebek menüpontban rámegyek a zöld útvonalra, akkor kidob nekem fogyasztási adatokat.
Városi fogyasztás pl 6.3 liter, városon kívüli pl 4.3. Ezt mi alapján kalkulálja, amikor én a kocsi beállításainál városi fogyasztásra 7-et, városon kívülre pedig 5 litert írtam be neki. Itt jön képbe valahogy a sebesség? -
kisspista
senior tag
Ez érdekes amit írtál, ezt a funkcióját még sohasem használtam Primo-nak, de engem is érdekelne, amiket összesít.
Eddig csak a statisztikából láttam az utazási adatok összesítőjét, de úgy látom, az Útvonal-figyelő ennél sokkal bővebb információkat tartalmaz.
Kipróbálom hamarosan élesben is, és megnézem, mit ír ki! Köszi, hogy felhívtad a figyelmet erre a lehetőségre! -
zen13
csendes tag
Vki tudna nekem segíteni, hogy Mio C710-es PNA-hoz hogyan kell az alapszofvtert frissíteni + rárakni a MIO vagy az IGo legújabb térképét, nagyon kezdő vok köszi....
-
snowdog
veterán
Amennyire tudom a Mio-hoz már régóta nincs frissítés. Már jó ideje nem MioMap-pel jön ki a Mio gépcsalád. Régen szerződést bontottak az NNG-vel. Tehát csak régi verziót tudsz rátenni, ha nincs rajta semmi.
Úgy tudom a MioMap-hez térképből az iGO 8.0.x verzióhoz valók kellenek. De hogy abból hol találsz újakat, azt nem is tudom, és egyébként sem lehetne itt közzétenni, ugyanis warez lenne, ami meg itt tílos.
[ Szerkesztve ]
-
LICI
csendes tag
ha tudna valaki segiteni elore is koszi feltetem egy igo primo 1.2 egy pna -ra az exe filet atneveztem primo exe.- nek elinditom a navigalast de nem indul tudna valaki segiteni hogy a sys. fileben mit kell atirni es mire a pna [Goclever 5066FMBT]ha tudvalaki segiteni annak eloreis koszi
-
-
kisspista
senior tag
Na ilyennel sem találkoztam még Primo-ban, bár aki a repülőtér környékének zöld övezetébe szeretne menni, annak erre fel kell készülni-e
Ha már szóba hoztam, nem tud valaki Schwechat-i repülőtér környékén egy szép panorámás, "nézői pontot", ahol a repülők a fejük fölött alacsonyan szállnak le, viszont nem a repülőtér területén van (külső, kerítésen kívüli - akár kukoricaföld is lehet - tér érdekelne)
[ Szerkesztve ]
-
LICI
csendes tag
en eleg kezdo vagyokk eben nem tudtam hogy nem lehet hivatalos a keszuleket masod kezbol vetem es most igo primo 1.1 van rajta csak elege instabil ezert gondoltam hogy lecserelem a segitseget azert koszonom
-
ideasz
csendes tag
Uraim!
Megoldásra váró problémám a következő:
Plajos féle speedcameket raktam fel: mobil, fix és lámpás...Működik.
az M7 esen azonban 2-3 helyen valamiféle szerb, vagy horvát vagy istensetudja milyen nyelven el kezd hablatyolni (a kamera szó kivehető) és mintha valami átlagsebességet mérne két pont között. A sysben semmiféle idegen szöveg nincs.
Mi a jó ég ez? Hogyan lehetne kiírtani?
Köszi előre is!
Idea -
gpsr
csendes tag
Ma teszteltem Zozo skinjét 1.2.8 Silver. 110km.
Hibátlanul futott .
Rengeteg infot ki lehet rakni a képernyőre, csak éppen sajnos nem látom Tudom rossz a szemem . Miként lehetne növelni a betűk méretét (pl: útvonaladatok, manőverig idő, magasság), vagy esetleg a skint kell módosítani.
Másnak ez nem probléma?Valamint ha kérek egy áttekintést, akkor vagy "nem is fér rá" az indulási hely vagy a cél, de utat meg egyáltalán nem rajzol .
Valamint megoldható (nekem hasznos lenne), hogy egy gombnyomásra váltani lehessen a normál navi vezetés és a ráközelített (pl a következő 100m utat rajzolná, ami főleg sötétben lehet hasznos ismeretlen útszakaszon) mód között.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Honnan lehet beszerezni az igo primohoz a legújabb building adatbázist?
Előre is köszi!
-
ah88
csendes tag
Sziasztok! A ZoZo 1.2.8 skint használom 9.2.1-el. Minden kilépésnél ezt a hibaüzit kapom:
A(z) "./utility/loading.mscr"
dokumentumhoz
nincs társított alkalmazás.
Indítsa el először az
alkalmazást, majd abból
nyissa meg a fájlt.Mit tegyek?
-
ah88
csendes tag
Természetesen a hozzávaló utilityt raktam fel hozzá. Minden működik branding, térképcserélő... Nem tudom mit kéne társítani.
-
Szanyo74
tag
ZoZo v1.2.9 és ZoZo v1.2.9 silver (800×480;480×272 felbontásban)
- Brandingcserélő ellenőrzés (#1)
- Érkezési idő és utazási távolság felolvasása útvonaltervezéskor (#2)
- GJ 3 az 1-en info kibővítve (#3)
- Kereszteződés nézet mérete javítva 480×272-es felbontásban#1 Elérhető: Menü/Beállítások/3. menüpont
Használatához szükséges a honlapomról letölthető Branding készlet.
Az ebben található három tömörített mappát a Primo gyökérkönyvtárba kell másolni
A content tartalmát értelemszerűen a content mappába.
Ez azért szükségeltetik, mert ha a rendszer nem cserélné le a brandingot a program nem veszi figyelembe a cserét.
Tartalma: - NNG
- TRob 1.7b
- Stancy v1.3
Működtetéséhez szükséges az új utility1.2 mappában található brand.exe és brand.nfrun fájlok.#2 Elérhető: Menü/Hangok és figyelmeztetések/TTS Pro/Útvonal összefoglaló felolvasása
#3 Elérhető: Menü/Beállítások/Vezetési képernyő/2. menüpont
Választható megjelenítendő adatok:-uticél
-köztes pont
Váltás elérhető az "uticél megjelenítése" esetén a gomb érintésével valamint a "következő utca" megnyomásával.
Képernyőkímélő esetén az "uticél megjelenítése" felirat érintésével.http://primosite.co.cc
-
ideasz
csendes tag
Sziasztok!
Az épületek megjelenítése térképfüggő, vagy mindegy, csak .dc file legyen?
3D megjelenítésnél ki-be kapcsolva is szürke kockákat mutat. Felismerhető épületek meg nincsenek.Köszi, üdv:
idea -
ah88
csendes tag
válasz Szanyo74 #9521 üzenetére
Ezt nagyon köszönöm! Nekem egy 25 MB-os Stancy brandingom van. Ez 35 MB-os. Újabb is? Nekem a lényeg, hogy hozzá bírjam rendelni a poikhoz a súly és magasságkorlátorás ikonokat. Benne vannak ebben is? Sajnos nincs időm megnézni, mert mindjárt jönnek értem és indulok. Majd útközben beállítgatom. Ha nincs benne, akkor hagyom a régit.
-
-
siralywarez
csendes tag
Sziasztok!
Működik a branding cserélő, de a utility.ini-ben át kellett írni az elérési útvonalakat, hogy rendesen működjön. Egy dolog nekem nem működik, az otthon/munkahely/kedvencek- gombnál állandóan kifagy a primo 1.2. Valakinek van rá gyógyszere?
Köszönettel:
SirálySirály
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek!
Szeretnék segitséget kérni.
Primo1.2 Zozo skinnel.
Elindul a Primo betöltő képernyő,de ahogy végig ér a csík újraindul az egész készülék.Közben megkellene állnia a nyelv kiválasztásnál nem?Nekem simán végigmegy a csík és újraindul az egész készülék.
Valamit át kell irni a sys-ben?
Köszönöm előre is a választ.[ Szerkesztve ]
-
mz68
csendes tag
válasz siralywarez #9527 üzenetére
A save mappában töröld a system.ini file-t.
Utána sajnos mindent be kell állítani, de legalább a poi beállításokat nem ez tartalmazza.
Előtte viszont a tmc-re vonatkozó bejegyzést mentsd ki egy szövegszerkesztővel, mert nem fog működni utána a tmc. Amikor újra beállítottál mindent írd vissza azt.[ Szerkesztve ]
-
Szanyo74
tag
Felraktad a három mappát a contentbe?
(#9527) siralywarez
Először ments el kedvenceket. Adj a navinak gps-jelet és működni fog.
(#9528) hevizms
Ha eddig más skint használtál először állítsd alapra a nappali és éjszakai felületet.(skin beállítás)
Indítsd újra és ezek után válaszd ki az új skint.[ Szerkesztve ]
http://primosite.co.cc
-
hevizms
addikt
válasz hevizms #9532 üzenetére
Észrevettem hogy készit egy crash nevű txt fájlt a készülék a navi mappába,ahol a sys.txt is van.
A következő leirás van benne a készülékem adatain kivűl:
WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \ResidentFlash\480X282\mobilenavigator\IGO.map not found):Annyit látok hogy nem találja az IGO.map fájlt.Mi lehet ez?Miért csinálja?
-
-
mulika
csendes tag
Scheme Zozo_zip tartalmát (gfxc és Zozo mappák) hova kell berakni?
-
Szanyo74
tag
Igen. A mappában lévő .txt fájl neve a lényeg, ez alapján azonosít a brandingcserélő.
(#9536) papsoka
Csak kapcsold be a menüpontot.(a leírásban benne van a váltás lehetősége)
(#9538) gmhgak
Használd a brandingcserélőt ha színes ikonokat akarsz!
(#9539) mulika
gfxc a program könyvtárába a ZoZo mappa a themechanger mappába kerüljön
http://primosite.co.cc
-
verlajos
csendes tag
Szia Szanyo74!
Köszönet a legújabb skinért, éppen tesztelgetem. Elképzelhető, hogy ez a köztes célpont kijelzés még nem tökéletes? Nekem megegyeznek az adatok a végcéllal. Mit csinálhatok rosszul? (480x272)
LVer
-
kisspista
senior tag
válasz hevizms #9546 üzenetére
A skins.dict fáj tartalmát ki kell másolni (CTRL+C) vágólapra, majd meg kell nyitni a nyelvi fájlt (lang.zip\i18n\Dictionary.lang), és a végére bemásolni (CTRL+V) a vágólapon lévő anyagot. Felülírni és visszacsomagolni a fájlt.
Ez a skin teljes magyar nyelvéhez kell, mert enélkül angolul beszél hozzád Eszter, illetve helyenként angol szöveg lesz a skinben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest