- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
A TTS ben nem a Magyar nyelvet használja ezt hol kell átállítani Magyarra mert szét b@sz az ideg mert nem találom fél napja azt keresem pedig tudom,hogy valahol átlehet állítani,de jól elvan dugva.unom már,hogy nem Magyarul mondja a dolgokat pedig Esztikét várom a helység nevektől fogva mindent Franciául mond.
ZOZO skin van,de sajnos nem ikonos a POI hanem buborékos milyen branding ot kell tennem,hogy ikonos legyen
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Köszi akkor azért nem találtam mert ez nincs akkor mi van?Idegesítő ez a buzi hang.Most nézem hang nyelve Pro Eszter TTS v5 és mégis van idegen szöveg mert most próbáltam élesbe és mondja Eszter utána meg valami idegen nyelven ugat.
Ezt használom és buborékos.
[ Szerkesztve ]
-
tocek57
csendes tag
Azt szeretném megtudni,hogy top map térképpel miért nem mutatja nekem a táblákat? Navteqal igen
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
s.o.s. tudna valaki segiteni???
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Badboys
őstag
THX a segítséget,de azért nem olvastam mert nincs.ZOZO oldaláról szedtem le ott a csomagban csak 3 zip fjl van.Amennyiben kapok egy linket amiben van akkor elolvasom és követem az utasításaidat.Köszi.
ZOZO:akkor beteszem a szópárokat gondoltam nem igazán fontos.Neked is köszönöm a segítséget.
nemcsoöszi a linket akkor elolvasom és újra próbálom.
Élesben nem dobta el a jelet úgy tűnik a szobai légkörrel nincs barátságban.
-
Badboys
őstag
Bocs,de lejárt a szerkesztési időm nem tudom,hogy az nem gond a régebbi 1.2 mert nekem a februári van meg és arra próbáltam építkezni.
-
qantum
senior tag
Sziasztok ! 9.2 -es verzióban, hogy lehet GPS koordinátákkal megadni a célt ?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
addikt
próbáltam a leírást, de nem jön össze az exiting kép cseréje, továbbra is valami módosított bizbasz jön be. lecseréltem a loading.bmp-t a data.zip ui_igo9/felbontás mappában, de továbbra sem akarja. a loading úgy működik, hogy ugyanoda bemásoltam egy loading.jpg-t is és a sys.txt-ben ott van ez a két sor:
[loading]
loading_bmp="loading.jpg"
de az exiting még mindig nem megy...
hol lehet még beállítva, hogy az exiting kép mi?
illetve szeretném cserélni a proggressbar-t, ahhoz adna valaki tanácsot?
úgy látszik meg kell tanulnom pár dolgot megcsinálni ha már ilyen fura izlésem van“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
laszlohu
addikt
Ezenkívül még branding.zip probléma is lehet.
-
addikt
nem lehetett a mappát törölni, szóval megoldódott ez a része a kérdésnek, viszont kijelentkezési képernyő továbbra is a régi.
akkor esetleg a branding.zip-nek essek neki?
elnézést, hogy ilyen sokat problémázokszerk: megvan, a bűnös a branding.zip-ben lakozott! köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tocek57
csendes tag
Bocs,de nem tudtam ha több helyre válaszolok akkor is a szerkesztést kell választani egyébként ez tényleg k...nagy probléma lehet köszi!
DE ha a kérdésemre válaszoltál volna annak jobban örültem volna.Egy páran nagyon szeretik oktatgatni a másikat.nem lehet mindenki tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Sokat kínlódtunk vele amíg meg lett a megoldás az exiting.bmp cseréjére.
Nézd meg a data.zip\ui_igo9\common\ui\general.ui-ban (Notepad 152.-ik sor), hogy a "layer ui_Exiting" fejezetnél a bmp="exiting.bmp" szerepel-e!
Nálam itt is loading.bmp szerepelt. Átírtam exiting.bmp-re és tökéletesen működik nappali és éjszakai módban is."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
TRob1
veterán
válasz tocek57 #9832 üzenetére
Ez nem oktatgatás, hanem fórum szabályzat, amiből az is következik, hogy NEM NEKEM PROBLÉMA. Csak olvasni is kéne, nem csak okoskodni meg kérdezősködni.
És ha megtanulod használni a szerkesztés gombot, attól még mindig messze leszel a tökéletestől.De hogy a kérdésedre is válaszoljak: TM jóval később kezdte belepakolni a táblákat mint NT, és jóval kisebb is az adatbázisa... vagyis örülnöd kell, ha néhol látsz táblákat... Ha viszont ez a legfontosabb egy naviban, akkor maradnak a NT mapok a számodra.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
tocek57
csendes tag
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz tocek57 #9827 üzenetére
Úgy látszik a humorod terén is hiány van, nem csak a tábláknál. (pedig gondoskodtam róla, hogy a hangsúlyt is jelezzem Neked.)
még OFF-abb:
lettvolna --> lett volna
halgatsz --> hallgatsz
(lehet, hogy jobb lett volna, ha Te sem írsz )Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
qantum
senior tag
Meg lett! Navigáció menüt kell át állítani alapértelmezettről
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
-
snowdog
veterán
válasz Karelke #9838 üzenetére
így talál mindent, kivéve aldit ausztriába
Szerintem azért nem talál, mert nincs is.
Amennyire tudom Ausztriában az Aldit Hofer-nek hívjál. [link]
Jó lenne ha mindenki betartaná a Fórumszabályzatot, és tartózkodnátok egymás gyalázásától. Az ilyenekért egy normális fórumon kizárás jár. Remélem ez egy normális fórum.
[ Szerkesztve ]
-
tocek57
csendes tag
válasz gipsztigris #9845 üzenetére
Honnan ismersz? Mert ha ismersz akkor nem kell magyarázkodnom.Lassan egy éve olvasgatom a fórumot de nem szoltam hozzá. Most másodszor kérdezte és úgy válaszoltak egyesek hogy nem biztos elkell hogy fogadjam.
Egyébként:Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten! Elnezést mindekitől,és tényleg ennyi
Az aláirásoddal pedig egyetértek HELLÓ!
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Kérdezném,hogy melyik az utolsó primo kiadás mert a gugli mindig februárit nyomat.Átnéztem pár fórumot mindenütt a februári van létezik ez?
-
nemcso
őstag
-
Krisz79
őstag
Tudna valaki segiteni? /primo/
Ha ok,irj privát üzenetet.
Nem szeretnék warezt.
Köszönöm.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest