- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.jeno
senior tag
válasz Szanyo74 #8750 üzenetére
És hogyan tudom visszaállítani,hogy ne jelenjen meg a %?
Rossz hírem is van, nem az érkezési idő eltérés a piros kijelző, ez folyamatosn számol, ha be van kapcsolva a program, ha rábökök megkérdezi, hogy nullázza e.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
m.jeno
senior tag
válasz Szanyo74 #8754 üzenetére
Bocs, most már látom, csak az zavart, hogy több, mint 5 órát mutatott egy idő után, mert volt tervezett útvonalam, és a tervezett útvonal létrehozásától kezd el számolni.
a.tothd
Kösz megvan.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Szanyo74 #8754 üzenetére
"érkezési idő követése " kikapcsolható a skinedben? Számomra semmi hasznosat nem nyújt, csak egy újabb elem a képernyőn. (ha nem kapcsolható ki, akkor beadom újítási kérelemként a kikapcsolási lehetőséget)
Amúgy köszönöm, hogy már bekerültek azok a dolgok is, amiket vártam így, a hétvégén én is használatba vettem, sikeresen! Köszönöm!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
a.tothd
csendes tag
Szia Fan29!
Ha még nem oldódott meg:
Az Utility könyvtárban lévő version.ini fájl elejét módosítsd így:[primo]
exe_compatibles="8154648,8155672,8178712,8593920,8593944"és a végére szúrd be:
[8593944]
version="9.2.1.179499"
date="15 Feb 2011"Ezután már nem jön a francia nyelvű hibaüzenet.
[ Szerkesztve ]
-
mz68
csendes tag
Sziasztok.
800x480-as skint használok. Az a bajom, hogy nem tudom beállítani a 3d madártávlat távolsága beállítást 30km-re mert ahogy megpróbálom átírni a 3km-es értéket méterre vált a mértékegység és a maximum a 40m lesz. A 2d-s beállítások rendesen működnek.
Nekem az is jó megoldás lenne ha a skin-ben tudnám átírni az értéket, de nem tudom hol keressem a file-t ami tartalmazza az értéket. Már a fórumban is kérdeztem, de jó választ nem kaptam. Ha valaki tud segítsen. -
ttibike
csendes tag
Sziasztok !
Technikai kérdésem lenne. Minden tökéletesen működik, de ha beépíteném a gps-t akkor meglehet valahogy oldani hogy amikor a gyújtást ráadjam bekapcsoljon? Vagy ez csak egy ábránd? Mert a kikapcsolás az tökéletes.
-
tecsa74
tag
Helló!
Valaki árulja el nekem,miért nem találok a sys.txt-be egy darab betűt sem???
A mappa megvan de 0 kb.-os.
Ilyenkor hol tudom kiegészíteni a sys-t?
Illetve a skin mappa is tök üres,de mégis van skinem.
Akkor hogyan tudom törölni,illetve hol keressem?
Másik skint szeretnék feltenni illetve csak próbálgatni,tesztelgetni,de most nem tudom hol a régi.
A primo meg 8.5.11.161797
Bocs ha hülyeségeket kérdezek,valaki akár elmagyarázhatná priviben is:-)Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
tecsa74
tag
Az a helyzet hogy el van mentve,de igazából mentett anyag is ilyen,vagyis akkor ezt megszívtam.
Viszont maga a primo meg működik,csak furcsállottam hogy üresek ezek a mappák.Köszi
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
JR.CSé
senior tag
Lenne egy kérdésem.Lehet h volt már nem olvasam végig a topicot.De van már olyan I go ami Nokia N95 ön is üzemel?
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
tecsa74
tag
Most olvasom hogy a program indulásakor autómatice branding zip-ben található skin indul el,megváltoztatni,lecserélni nem lehet.
Ha most én más skint szeretnék nem ilyen barandigba épített skint,akkor most hogy tudom ezt megoldani?
Mert most ezt úgy értelmezem (lehet nem jól),hogy ha csinálok a content mappa alá egy skin mappát,és teszek bele skint,akkor sem az lesz érvényben,hanem ami a brandingban van.
Vagy pl olvasom hogy jpg képet is lehet betenni betöltő képnek,de a sys-be be kell írni valamit kiegészítőt.
Igen ám,de a sys mappám üres,most akkor az üres mappába írjam be azt a pár sort hogy felismerje a jpg betöltő képet?
Vagy csak én vagyok ilyen láma,de tényleg nem tudom,kitartóan érdekel a dolog,ha valakinek van türelme hozzám írjon rámMindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
nzoli2
tag
válasz tecsa74 #8785 üzenetére
1 mented a jelenlegi branding.zip fájlt
2 majd törlöd a primóból
3 fel raksz egy eredeti (tehát nem skines, módosított ) brandingot
4 skin bemásol ->content->skin mappába (ha nincs ilyen hát létre hozod)
5 majd egyebek -> beállítások -> kijelző -> nappali majd az éjszakai felület témája alatt kiválasztod az általad kívánt skint
6 újra indít
7 néha save mappa törlése is szükséges a teljesen hibátlan működéshez
8 örülszÜdv Zoltán
-
m.jeno
senior tag
válasz tecsa74 #8785 üzenetére
A betöltő kép általában bmp szokot leeni, a képernyő méretének megfelelő nagyságú kell, a sys.txt-ben men kell beírni semmit, elég ha a primo alá létrhozol egy ui_igo9\800_480 mappát és abba beleteszed a loading.bmp az exiting.bmp és ha betöltő csíkot is szeretnél akkor a loading_progressbar.bmp fájlokat.
az ui_igo9 alá a képenyőméretnek megfelelő mappa kell.[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat,most fogom tesztelni
Bár most egy másik verziót a 9.2.1.178658 fogom kipróbálni,és erre tettem rá a Gja v3.10-es skint.
Amin idáig próbálkozok az az,hogy az otthon/munkahely/kedvenc gombra kattintva megfagyok,és olvastam is hogy ez nem egyedi,és nem tudok vele mit kezdeni.
Hiába van gps jelem,akkor is.
Akkor a másik gondom,hogy a Bluetooth ikonra klikkelve nincs változás,csupán beugrik a térkép.
Meg ami még érdekelne,hogy hogyan tudnám az Eszterkét rábírni,hogy ne üdvözöljön,hanem egyedileg tudjam átalakítani a beszédet
Ezt már valaki próbálta,vagyis visszaolvastam de az illető privát üzenetben kapta meg a leírást,így nem tudom.
Na,meg még szeretném megtudni,hogy a bal felső sarokban a manőver nyíl színét esetleg nem e lehetne módosítani?
Ha igen,akkor hogyan?
Na,most irány a teszt
Köszi mindenkinek!!!Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
Szanyo74
tag
Keresek betöltő és kilépő képeket 800×480-as felbontásban!
Köszönettel: Zolihttp://primosite.co.cc
-
nzoli2
tag
válasz gipsztigris #8794 üzenetére
Az a BDW-s igen jó, bár betöltő csíknak egy sárkányt eltudnék képzelni...
Üdv Zoltán
-
gipsztigris
addikt
válasz tecsa74 #8791 üzenetére
Idézet a BDW-ről.
"Hogy mitől fagy ki azt nem tudom,nem értek hozzá,csak arra jöttem rá hosszas tökölés után hogy hogyan lehet a fagyást becsapni.Tehát:
1: Egyebek- Beállítás-Rendszerbeállítás-Show home and work... pipát vedd ki!
2: Egyebek-Beállítás-Select home shortcuts-nál így be tudod állítani amit akarsz,/én a kedvencekből tettem be/majd ezután az első pontnál újra kijelölöd /pipa vissza/
Nálam működik."Valóban így nincs fagyás.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
mulika
csendes tag
válasz gipsztigris #8797 üzenetére
Ez valóban jó megoldás, de nálam ki ill. visszakapcsolásnál a "Navigációs menü" ből eltűnik az "Otthon-munkahely" tehát nem menti el. Erre van megoldás?
-
macy-01
csendes tag
Ilyen primot használok- v1.2 9.2.1. 179499.
Ha kilépek belőle mindig újraindul a Wayteq.950 HD
Tipp?Legnagyobb probléma az, ha a hülyeség akaraterővel párosul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest