- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz matyi012345 #90748 üzenetére
UltraNav néven keresd, ne touchpad driverként.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Pubszon #90752 üzenetére
Nem tudom, én nem használom - vagy trackpoint, vagy külső egér.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bigrock
addikt
A klasszikus kérdést tenném fel:
Melyik használati mód kíméli legjobban az akksit otthoni környezetben?
1. Feltöltöm 100%-ra, akkuról használom és amikor szól, újra feltöltöm.
vagy
2. Folyamatosan töltőn hagyva használom.
Köszi. -
MrSealRD
veterán
válasz bigrock #90755 üzenetére
Beállítod hogy max 80-85%-ig töltse fel. Alsó határnak meg amit szeretnél. Töltőn hagyod a gépet amikor nem cipeled valahová...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
Elpusztult a jó kis 9 cellás Pana a W500-ban
Gondolom cellezárlat, püttyent egyet, instant kikapcsolt, azóta sárgán villog, s nem tölti.
Tippek használt/új Pana beszerzésére? -
őstag
válasz FoxiestFox #90760 üzenetére
Most adtam el...
-
félisten
-
donjohnson
addikt
válasz FoxiestFox #90760 üzenetére
vegyél egy t530-at. azokban még jó az akksi és egyúttal gépet is fejlesztesz.
hardveraprón egész olcsón adják a t530-akat a w530-akhoz képest.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
dugo_
veterán
válasz donjohnson #90763 üzenetére
Kicsit overkill lenne egy akkucsere miatt.
Felújítás esetleg?
http://www.li-ion.hu/index.php?mod=szolg
Jókat hallottam a cégről, de nincs személyes tapasztalat. Ha megcsináltatnád, akkor legalább lenne a topikban. -
félisten
válasz donjohnson #90763 üzenetére
Nem izgatnak a T530-ak, egy W520 vagy korabali Preci lesz még idén szerintem, de a W500 akkor is marad, és mennie kell majd akkuról, úgyhogy kell majd bele valami megbízható.
Szétkaptam, gondoltam kimérem a cellákat, csak későn jöttem rá, hogy nincs elem a multiméteremben.. néhány furán álló érintkezést-elvezetést megigazgattam, összeraktam, és most tölti. Fura.
Ha többé nem jövök a topikba, felrobbantam a géppel együtt.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz FoxiestFox #90765 üzenetére
A leírásodból ítélve épp most előztél meg egy lehetséges robbanást...
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
T420, i5 2520m CPU-ja max terhelésen 1.23V-ot kap, ami szerintem nem kicsit sok. Nem lehet BIOS-ba lejjebb venni? Egy asztali Sandy ennyi feszen 4.2-4.4GHz-et megy.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
HSM
félisten
válasz Pubszon #90770 üzenetére
Ha sokat zabál, kapcsold ki a turbót.
Nekem az i7-2620M 1,136V turbo nélkül 2,7Ghz-en, ami teljesen okés, turbóval ugrik csak 1,206V-ra és 3200Mhz-re.Az asztali Sandy szerintem nem jó példa, azok máshogy válogatott csipek, és még abból is erősen válogatott kell, ami beéri 1,23V-al 4400-hoz....
-
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
Kis szakertoi segitseget kernek. Egy T440s-el szemezek, de tobb videot, reviewt, kepet megvizsgalva nem tudom a megoldast. A lenyeg, hogy vmelyikben mintha lenne M.2 port amibe rakhato SSD, de vhol meg azt irjak hogy abban a WWAN adapter van. Viszont 3dik verzio amit lattam meg hogy a belso akksi alatt is van egy M.2 port. Mi az igazsag?Koszi
-
SzalaiG
addikt
Üdv Urak!
Adott egy T560 amibe ssd-t szeretnénk tenni és ebben kérnénk segítséget!
A 2,5" hely foglalt, tehát egy msata kell: melyik márka ajánlott?
Mire kell figyelni? -
donjohnson
addikt
elvileg m.2 2242 foglalat van benne, nem?
bár eddig sehol nem olvastam, hogy működött volna valakinek ebben a slotban ssd.t460s M.2 2242 SSD in WWAN slot?
SzalaiG: msata-át ne vegyél, de m.2 2242 ssd-t se, mert nem fog működni benne egyik se.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
dugo_
veterán
válasz donjohnson #90776 üzenetére
Hát ez az. Hajadra kenheted, ha nem tud bootolni róla. Ahhoz meg drága dolog, hogy csak úgy próbálkozzon vele az ember. A 2242 amúgy is egy elég mostoha méret. Nem találtam semmi kézzelfogható bizonyítékot, hogy a T560-ban megoldható-e ez a hack.
-
joocek
aktív tag
Sziasztok valaki használja a pci express card csatlakozot?
mert vettem egy usb 3.0 kártyát de nem ismeri fel a T530 asom. semmit nem írki az eszközkezelőben.
A bios ban engedélyezve van. Ki lett próbálva más gépben mükődik a kártya!Az msata-an van ssd ha ez számit!
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
donjohnson
addikt
válasz joocek #90778 üzenetére
milyen típusú express card-ot vettél pontosan?
ha beledugod, akkor illeszkedik rendesen, nem lóg ki?
nézz bele a kártya nyílásába, nem-e "koszos" a t530 csatlakozója, vagy ilyesmi. bár kétlem, hogy valami bele került volna, amíg a műanyag takaró volt rajta, de ki tudja.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
joocek
aktív tag
válasz donjohnson #90779 üzenetére
A takaró benne volt!
koppig nyomom!
Semmit nem csinál szószerint!
Egy Dell gépben kiprobáltam simán felismerte a Win 10!
itt semmi!!
Még ismeretlen eszköznek sem. rádugott cumó semmit nem csinál. Még az usb-s lámpa sem!!XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Az W530-rol mik a velemenyek, tapasztalatok?
Koszi
[ Szerkesztve ]
#proudfather
-
őstag
Hello!
Van egy T450-es gépem Intel Core I5 5300U és Intel® HD Graphics 5500 kombóval. A kérdésem az lenne, hogy DP-n keresztül meg tudok hajtani egy 4K-s monitort 60hz-en?
Valaki használ esetleg így hasonló gépet?Sima irodai munkára használom, zavaróan lassabb lenne a rendszer összegészében mint 1080-ban?
Kösz
-
-
-
Francia91
veterán
válasz papeti01 #90787 üzenetére
Dell Precision M4700 (15,6"), vagy M6700 (17,3")
Mindkettő duplaventilátoros hűtéssel (rohadt hatékony, és nem is hangos), cserélhető MXM foglalatos GPU. Nekem M6600-as Precim van, maximálisan elégedett vagyok vele. HP EliteBook 8560W-m volt, akármit csináltam neki, egy kazánház volt, kevés volt az 1 ventilátor annak a hardvernek. Én Precision-t ajánlanék Neked, bitang hűtése van, GPU-t cserélheted (EliteBook-ban is cserélheted, ThinkPad W szériánál alaplapra forrasztott).
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tikakukac
titán
-
Pubszon
veterán
válasz AxBattler #90794 üzenetére
Ez igaz, de még jó, hogy a modernebb programok, melyek nem sok évesek és frissülnek rendesen, már azért dolgoznak több szálon.
Mondjuk akkor sincs nagy hátránya ha van egyáltalán, mert alap órajelben kicsit lassabb, cserébe nagyobb cache és turbo órajel.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Tikakukac
titán
válasz Pubszon #90795 üzenetére
Egyetemen nem nagyon tudok olyat ahova 4 magos monstrum kell. Félévente mondjuk van 2-3 projekt amihez kell render és egyéb keményen. Ha ennyit megér a 90% szopó év közben okés, de szerintem felesleges.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Pubszon
veterán
-
Francia91
veterán
Nekem az M6600-asban Core i7 2720QM proci van. Bitang egy proci, de lényegében RAW szerkesztésnél (20-38 Mpixel között) és videoszerkesztésnél kell az i7 QM ereje, a többi feladatnál (Inventor, SolidWorks & SolidCAM) nem veszed észre az eltérést. Az EdgeCAM-hez mondjuk kell a kraft, és a minél több szál, mikor bevágod a programba a kész 3D modellt, majd "nesze, generáld meg a 60-80 ezer soros 5 tengelyes CNC maró programot!" Kollegámnak egy Inspiron N5010-ese van i3-assal, mikor én már elkezdem szimulálni a műveletete a Precivel, az övé még akkor végez a CNC programírással. Egy jó 20-30 másodperccel hamarabb végez az M6600-asom EdgeCAM-ben
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Pubszon
veterán
T420-ba lehet upgradelni a WiFi-t, hogy ugyan úgy kezelje a gép és BT is megmaradna?
Tehát egy másik, modernebbre kicserélni?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest