- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
Sziasztok, ez a billentyűzet szerintetek megéri? [link]
-
Tikakukac
titán
-
jjeahh
nagyúr
Áá, április 1, jól kezdődik... elejtettem a lapost
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Tikakukac
titán
válasz hxm441 #91557 üzenetére
Meg kell nézni más gépekben, ha egyedül nem megy egyik gépben sem akkor hibás vagy ultra-inkompatibilis. Ha máshol megy akkor a megszerzett ramok mehetnek is kifele apróra, mert ebben a gépben ez nem lesz ok.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Audison
senior tag
Sziasztok, kinéztem ezt az akkut, szerintetek megéri? [link]
Hol tudnék Panasonic cellás akkut venni, mert nem nagyon találok sehol... -
-
azbest
félisten
válasz hxm441 #91561 üzenetére
A rajta lévő feliratok, típuskódok alapján lehet keresni. Ha jól látom, akkor 1.5v-os mindkettő.
Milyen bios van a gépen? A friss 2.72-es?
Ha valami régi 1.19 előtti, akkor annál lehet probléma:
"Fixed an issue where memory I/O resource allocation might be wrong when
very large memory is installed." [link][ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Sziasztok!
T410 -en fordult már elő valakivel olyan, hogy a gép túlmelegedés miatt kikapcsolt? A szervíz szerint a ventillátor ha beporosodik és nem tud olyan simán forogni akkor is leállíthatja. (Lightroom és külső monitor izzasztja a gépet)
Ez típushiba lehet? Mert más laptoppal még ilyen problémám nem fordult elő. -
félisten
-
félisten
-
xors
senior tag
Ejjha a hőcső mitől mehet tönkre? Azért nem egy bonyolult valami, kb egy jól vezető fém..
Nemtudom melyik szerviz, ismerősé a gép, én csak segítek neki -
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Vajon ez a ram kompatibilis T560-al?
Samsung M471A2K43BB1-CPB 16GB DDR4-2133 SO-DIMM MemoryA bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
donjohnson
addikt
válasz Gyb001 #91573 üzenetére
szia,
nem, mert ddr3 ram való bele.the T560 is not equipped with modern DDR4 memory, but common DDR3L-1600.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Gyb001
senior tag
válasz donjohnson #91576 üzenetére
Köszönöm
Átsiklottam fölötte. Triviálisnak gondoltam hogy már ddr4A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Pubszon
veterán
válasz Tikakukac #91575 üzenetére
Nála az volt a gond, hogy nem nyomta folyamatosan a hűtőt felcsavarozáskor. Előbb kinyomta a pasztát, utána meg paszta nélkül feküdt fel, a hűtő és a CPU közt levegővel.
Itt is lehet ugyan ez a helyzet.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
rgeorge
addikt
Tesztelem a Mini Dock Plus Series 3-t W520-al. Kicsit furcsa, mert nem stabilan fekszik a notebook, ha a dokkolón van. Nincs viszonyítási alapom, de kinyitott állapotban gépelés közben is billeg a notebook normál asztalon (bár nem billiárd, de teljesen sík). Nincs másik, a dokkolóval kompatibilis notebookon se másik dokkolóm. Ugye ezt Amazon-ről vettem, eredetinek tűnik. Ez ilyen? Túl nehéz a W520 (kilógó akksi van)? Csak egy Dell E6520-al tudom összevetni ami szintén dokkolón van, az stabil, mint egy tank.
[ Szerkesztve ]
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
X230-hoz tervezek dokkolót venni. Van valahol esetleg egy lista arról, hogy melyik dokkolók kompatibilisek a gépemmel? Ami jó lenne, ha volna rajta: USB 3.0, display port és esetleg e-SATA.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
Pubszon
veterán
Facebookon az egyik adok-veszek csoportba raktak fel egy IBM thinkpadot, hibás kijelzővel, de ad hozzá monitort és kijelzőt is amit bele kell rakni. 5000-ért árulja, mondjuk ha személyesen meg tudnám nézni annyiért megvenném, még dísznek is jó.
Ha valakit érdekel esetleg, itt van.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Nála van egyébként. Hozzám több mint 300Km-re van, valahol a balaton környékén.
Na de nem akarok offolni, csak gondoltam jobb sorsa is lehetne.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
félisten
-
rgeorge
addikt
válasz RoboGuru #91585 üzenetére
Köszönöm. Tudom, nagy kérés, de nem tudnál feltenni néhány képet a dokkolt W520-ról? Neten keresgélek, de igazán olyat, ami alapján összehasonlíthatnám az enyémmel, nem találtam.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
félisten
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérhetnék, hogy mi törhetett el itt vagy nem annyira súlyos a helyzet? Mielőtt szétszedném beszerezném az alkatrészt már ha lehet. Vagy ha valaki vállalná a javítását az kérem írjon rám egy ár közelítéssel. Még minden "hibátlanul" megy éppen... :-) Ez egy T500-as korosodó állapotban.
Moat a zsanér felső része nem fordul el ezem az oldalon, csak a kijelzőváz. Mintha a kapcsolat megszűnt volna közöttük.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #91594 üzenetére
Ahhoz elég durva hőmennyiségnek kéne lennie, nem beszélve, hogy akkor régen nem lenne derékszög és egyenes a dokkban. Ez ilyen, sokat hagytak rá.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #91597 üzenetére
Nekem volt teljesen friss gumis x200 ami pont úgy lötyögött, mint ami régi volt. Hacsak nem valami ultra lágy a gumi alapból a T500-on, amire nem emlékszem akkor szimplán az van, hogy ez így sikerült.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest