- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Nos végre hazahoztam, hivatalosan is benne vagyok a ligában egy x200s-el
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
lapa
veterán
válasz Borote #31304 üzenetére
szerintem nagyon meggyőzően mosolyog a bácsi, én tuti vennék nála valamit. nem t61-et, de valamit biztos.
@sutszi: azért végiggondolnám mennyire van lehetőség letesztelni minden lényeges cuccot vásárláskor. értem hogy baráti ár, de nem hiszem hogy a megtépett cuccokon kívül minden más meg pöpec. ezt szerintem úgy lehetne megvenni, hogy szétszereléssel kezded és végignézed ép-e a váz. valószínűleg (nem a munka miatt) drágább lesz a leves, mint a hús. én nem sajnálom tőled (bár bottal nem piszkálnék nv-s t61-et többet), de ez tényleg elég leromboltnak néz ki.
-
Chaser
legenda
Volt már róluk 1-2 blog, de főleg új, gebaszos gépek miatt, sz@rtak a júzer fejére nagy ívből.
szerk: lapa: Nincs baráti ára annak a gépnek. Pont annyiba - vagy többe - kerül, mintha venne alfatól egy biztos jó gépet és eladná az akkut, hdd-t, bill-t..nem ritkán még dokkot is ad a gép mellé, akkor meg már valszeg olcsóbbra is jönne ki. Szvsz...
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tototos
őstag
válasz Quaresma #31308 üzenetére
Hát elvileg akkor nem kell félned. Sajnos nekem 4 év után egyik napról a másikra minden hiba nélkül halt meg a gpu. Valószínű hogy Rev A1 volt mert 2007 májusi gépről van szó. Szervízbe ugye nem vittem mert nem akarok 100ezer forintot költeni egy alaplap cserére. 1 lehetőség volt, hogy használt intel kártyás megvétele németországból kb 30 ezer forintért. Ehelyett vettem jó áron egy komplett T61-t intel vga-val kicseréltem a lapot az én gépemben és a többi alkatrészt eladtam így 25 ezerbe került.
Körülbelül a 3. ventillátor van már benne, sajnos elég gyorsan kopó alkatrész. Zsanércsere is volt sajnos most ugyanúgy lötyög.[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz Quaresma #31308 üzenetére
nekem csapágyas lett a venti ami egyébként is zajos volt, recsegett a ház míg össze nem ragasztottam itt-ott, a kijelzője (1440) meg kritikán aluli. a dokk kialakítása sem győzött meg, de egy egyéni probléma. amekkora zsák pénzért akkoriban vettem (pláne a nem túl rózsásan működő hd gyorsítás miatt) némiképp csalódás volt. a brutális felépítés viszont lenyűgözött eléggé, emiatt hála istennek maradtam a márkánál.
[ Szerkesztve ]
-
-
buvartacsko
addikt
-
lapa
veterán
válasz buvartacsko #31312 üzenetére
csak az egyértelműség kedvéért, ha esetleg volt más felbontás is...
-
tototos
őstag
válasz buvartacsko #31313 üzenetére
Hát így jártam sajnos. Az idegesítő az, hogy ha tudnak a hibáról akkor miért nem cserélték amikor 2-szer is bent volt a hivatalos szervízben
-
soldi3r
veterán
válasz buvartacsko #31313 üzenetére
illett volna, a dell is kitolta a garit az nvs-es gépekre +1 évvel (vagy 2-vel?)
E30 (oo=[][]=oo)
-
Quaresma
aktív tag
Akkor a jelek szerint én kifogtam egy jól sikerült példányt Mert a felsoroltak közül egyik probléma se igazán jelentkezett "még".
Ps: brunorbert
-
Dr. Akula
félisten
Passz, nem lakok Esztergomban. Én az usanotebook.hu-t tudom itt Pesten ami frankó (biztos van több is, de tapasztalat csak ezzel van), ők akkor is segítenek ha a szervíz buzizik. Na nem mintha az IBM szevrízzel gondok lennének, én még anno Acert vettem naluk, és a hozzaallasuk nagyon korrekt volt. Igaz nem a legolcsóbbak, de ennyi pénznél mar van fontosabb szempont is mint par Ft. Amikor 300k-s gyari hibas notival a szervíz siman a vallat vonogatja és leszar, akkor rajön az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Dr. Akula #31318 üzenetére
Vannak jó akciók usanotebooknál is, anno a DV5 20k-val volt olcsóbb náluk egy szállítmény erejéig karácsony előtt. Szentestére már a fa alatt volt És nagyon korrektek engem többször felhívtak egyeztetni, meg részletezték mit, hogy merre. Jó bolt
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Dr. Akula
félisten
Nem a MHz-ben van nagy eltérés hanem a Turbo Boostban, egyikben van, masikban nincs. Ez inkabb energiatakarékossag miatt fontos. De van vagy 60 rongy eltérés arban, nem biztos hogy ilyen aron is fontos mindenkinek. Ivy Bridge-es notik elvileg június-júliusban lesznek, van aki szerint Q3-ig (tipikusan szeptemberi iskolakezdési szezon) nem lesznek forgalomban. Majd kiderül. Ha ki tudod varni, akkor érdemes, bar nem art szokni az ecseri piacos ZX Spectrum billentyűzetet, sajnos ide is begyűrűzött ez a konzumer mania (meg a félmagas kurzor gombok amitől agyfaszt kapok), és az ins-del 6-os blokk sincs mar meg. Fogyasztasban 20%-kal jobb az Ivy Bridge (csak a CPU, az egész rendszerre vetítve tuti nem lesz ennyi), integralt videoban meg nagy atlagban +50%. Ha későbbúgyis valtanal tovabb Ivy-ra, akkor valóban nem érdemes most +60k-t kiadni egy i5-ös notiért, addig megteszi az i3 is.
-
Dr. Akula
félisten
válasz Tikakukac #31319 üzenetére
Ha olcsóak az még külön öröm. De szamomra a korrektség, segítőkészség fontosabb. Persze nem minden aron, de némi felarat is megér. Inkabb +5-10%, minthogy egyszer bebukjam a 100%-ot, csak mert mindenki pingvinezik.
buvartacsko:
Lehet, ezért mondtam hogy allítólag.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Dr. Akula #31322 üzenetére
Tesóm netbookját pölö valami relatív kicsi helyről hoztam mert ott volt ilyen nagyon rikkancsos zöldben. Majdnem behaltam. Olyan support volt, és annyi mindent elmondtak, hogy kész. Vannak még pozitív csalódások. Jah és árban is odavertek mindenkit, ráadásul volt náluk a dobozos Acer gariból, egerük meg minden másuk. Azóta is nagy becsben tartom őket
Más: nVidia a 8600GT-ket is elkurjantotta, régebbi DV6000 szériákban meg még pár gépben a sok melegedés majd lehűlés miatt döglöttek el szép sorban. Ezért nem is vettem már azt a szériát...
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Tikakukac #31327 üzenetére
"Más: nVidia a 8600GT-ket is elkurjantotta, régebbi DV6000 szériákban meg még pár gépben a sok melegedés majd lehűlés miatt döglöttek el szép sorban. Ezért nem is vettem már azt a szériát..."
Az is ugyanebbe a szériába tartozik, hullottak is rendesen az akkori MacBook Pro-k.
-
Dr. Akula
félisten
válasz franc0 #31326 üzenetére
Fajin. IPS paneles, latszik is rajta. Igaz a 900 soros felbontas hianyzik, mar eléggé megszoktam az előzőben. Mindig a visszavaltas a nehezebb, nem a jobbra attérés. A touchpadnal tetszik a rejtett gombos megoldas, kevésbé gany. Bar azt se bantam volna ha egyaltalan nincs touchpad csak trackpoint. Először furcsa volt a fedélzar hianya, de mivel nem szabadon lebegő, elég jól tartja magat, ezért tetszik. A kampós megoldasban mindig féltem hogy egyszer eltörik és viszlat, nem volt egy masszív darab - bar nem is akartam kipróbalni mennyire. Intel X-25M SSD van benne, a legjobb SATA2-es típus, bar hamarosan megy bele az 512-es Samu 830, csak előbb készítek telepítőlemezt hozza. Van USB3 is, igaz csak 1 db, de legalabb van. Meg persze Ultrabase, egyszer hozzaszokik az ember a jóhoz, onnantól mar alap. Még tesztüzemben van, ma vettem meg.
-
Tikakukac
titán
válasz audi100td #31328 üzenetére
Most, hogy mondod tényleg ismerős, hogy a Mac is szívott velük.
Iszonyat sok DV6000 meg DV9000 volt akkoriban felrakva ilyen hibával, én is mazsoláztam használt HP-k közül, de hagytam a fenébe. Meg alaplap is halt bennük, mert nem nagyon volt hűtés az erős kártyához, az meg lassan ölte az alaplapot. Nos az x200s-el szvsz nem lesz ilyen ilyen gondom[ Szerkesztve ]
-
jss
aktív tag
A T61-em touchpad feletti részen van három gomb. A két szélső egyértelmű, azok az egér bal illetve jobb gombja. De a középső az mire való? Nekem semmit nem csinál. Ezt nevezik amúgy "markolónak"? Lehet, most nagy ökörséget írtam....
Szóval?Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
jss
aktív tag
Milyen néven keressek ehhez drivert?
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
jss
aktív tag
válasz hruodnand #31337 üzenetére
És valóban, görög van a falóban...
Már működik is, nagyon frankó, egyre jobban szeretem ezt a gépet, pici hibái ellenére is.
A ThinkVantage gomb mire való? Jól sejtem az eddigiekből akkor, hogy ezt a gombot megnyomva frissülnek a driverek és a telepített segéd programok?[ Szerkesztve ]
-
-
jss
aktív tag
Ez a ThinkVantage gomb nagyon nem akar semmit csinálni, pedig feltettem a drivert hozzá...
-
jss
aktív tag
Mivel a színe kék, ezért az Fn-el együtt kell nyomni? mondjuk úgy sem csinál nekem semmit...
-
Dr. Akula
félisten
-
Chaser
legenda
válasz buvartacsko #31312 üzenetére
Mert valszeg nagy a szórás panelek/gyártók közt is. Az 1400-as 14-es T60-omban azt hittem jó a panel, de most legutoljára 1024-est vettem..és LoL, sokkal jobb betekintési szögei voltak és jobb színei. A T400-ban 1280x800-as panel van, de qrva jó, nagyon kellemesen csalódtam benne
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
J00hnny
aktív tag
Valaki megtudná erősíteni vagy cáfolni S.O.S. hogy ez a számú eredeti akku jó e Thinkpad W500 ba?
A google után kissé elbizonytalanodtam.....FRU P/N 92P1137
ASM P/N 92P1138Köszi
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus ROG laptop
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs