- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz mitulabattyi #25100 üzenetére
Nem egyedi eset, én merő sznobizmusból kerülöm a kívül túlcimkézett gépeket saját részre (pedig gyakorlatilag egyik vásárlásánál se tudtam választani, hogy legyen-e, vagy ne legyen )
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
válasz buvartacsko #25102 üzenetére
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
veterán
válasz buvartacsko #25102 üzenetére
Nekem is csak belül van egy lenovo logo kívülről nincs de nem is hiányzik oda
-
buvartacsko
addikt
és ezt hogy csináljátok? én új gépet nem láttam még lenovo logo nélkül, illetve sehol nem is láttam rá lehetőséget, hogy az ne legyen ott.
-
lapa
veterán
válasz Gondwana #25103 üzenetére
nekem is ilyesmi házioltáram van, csak vannak még gyertyák meg füstölők is.
kecskeáldozáskor nagyon véres lesz minden, ahogy látom ez neked se jött ki a szövetből.
most nézem enyém nem is lenovo, hanem valami "ultraconnect". ezek a kínaiak mindent hamisítanak, őrület.
kívül egyébként nekem is volt lenovo logo, de 200-as csiszoló flex korong meg egy kis matt hőálló kályhafesték megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
Mészike
aktív tag
Mettől meddig gyártották a T60-as gépeket?
Mi lehetett az utolsó dátum, mikor eladták újonnan az utolsókat? -
i400
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Adott egy T43p benne egy Ati Mobility FireGL V3200-as gpu-val és se a SU se a win7 nem talál hozzá drivert. Túrtam kicsit a google-t és semmi értékelhetőt nem találtam.
Ati oldaláról húzzak le valamit vagy trükközni kell vele... saját FireGL T2-nél a win ajánlotta be a frissítések között a hozzávaló drivert. -
Chaser
legenda
Lenovo oldalán biztos fenn van a driver. Vagy system update. Vagy megkeresed a v3200-nek megfelelő asztali verziót és mobility modderrel csinálsz hozzá mobil drivert, mert 1ébként gugliban nem igen fogsz találni. Azokban az időkben még a gyártónak kellett biztosítani a drivert.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Otisz
őstag
-
Ringman
nagyúr
x61 55ért 3 órás akkuval mennyire jó vétel? xga kijelzős.
ebben lehet emberi áron ips/ffs kijelzőt rakni?az x61-nek van vmi típushibája?
(#25111) buvartacsko
saját?
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Gondwana
addikt
válasz Ringman #25114 üzenetére
Az X61 IPS moddinghoz nem a kijelző emberi ára a fő akadály: szerzel egy X6# Tabletbe való kijelzőt, fogsz egy 80 eres PATA kábelt, széthámozod, a farnelltől rendelsz két konnektort (egyik a flatkábel végére pászol, a másik az új kijelzőbe), és a régi és az új panel lábkiosztását összevetve megcsinálod az átkábelezést a két konnektor között a PATA madzagból. Ha esetleg sikerülne SXGA+ (1400x1050) panelt szerezned, azt a felbontást alapból nem ismeri a BIOS, de miután beleraktad az előbbi módszerrel a gépbe, külső monitorral bebootolod és létezik hozzá BIOS update (persze, hogy nem hivatalos) amivel utána kezeli az SXGA+ panelt is. (designmatters blogon volt egy leírás is, de momentán nem találom)
-
buvartacsko
addikt
X200 Tabletbe létezik Panasonic aksi?
-
Ringman
nagyúr
válasz Gondwana #25115 üzenetére
köszi a választ.
elég sokváltozósnak tűnik a probléma. lehet kivárok egy X60T vagy X61T modellre, de az meg elég ritka.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
adnoctum18
senior tag
válasz buvartacsko #25111 üzenetére
Na egy ilyen optikai tuningolt X41-re beneveznék!
Hogy tudták ilyenné tenni vajon, lecsiszolták róla a borítást?
Kurvajól néz ki!
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz adnoctum18 #25119 üzenetére
Simán le lehet kaparni a gumiborítást.
-
h1n1_900
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy T60-t
Windows 7 ultmate van jelenleg rajta. Valahonnan le lehet tölteni esetleg egy driver packot? Lenovo honlapjáról mire összebogarászom lemegy a nap
Illetve van benne 3G modem. Meg egy vodafone matrica rajta. Gondolom akkor ez függő?
Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
Chaser
legenda
válasz h1n1_900 #25121 üzenetére
W7-hez nem sok mindent kell letölteni. VGA driver, hotkey, powermanager, BT, Thinkvantage toolbox esetleg, system update, úgyis azzal kell befrissíteni a powermanager drivert is.
szerk: + ultranavmitulabattyi: T60-nál is meg minden thinkpadnál? Nekem így képről tetszik. Egyedül ezzel a gumiszerű borítással nem vagyok kibékülve a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz h1n1_900 #25123 üzenetére
Oké, látszik, hogy kezdő vagy.
System Update-t szedd csak le (ha jól emlékszem, vagy az Utility, vagy a ThinkVantage Technologies szekcióban lesz), az elintézi a többi driver telepítését magától.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
audi100td
nagyúr
válasz Chaser #25122 üzenetére
"T60-nál is meg minden thinkpadnál?"
nem, sok típusnak műanyagból van a fedele, vagy bakelit tudom is én, pl. X31
"Egyedül ezzel a gumiszerű borítással nem vagyok kibékülve a gépen."
szerintem pont az teszi egyedivé, fém borítású gépből úgy is van több tucat a piacon, nekem bejön, hogy gumírozott
Tim82: +1, ezt még kiegészíteném annyival, hogy érdemes külön letöltetni a vista-s vga driver-t, w7-hez nem fog találni a SU
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz h1n1_900 #25126 üzenetére
Az kell, igen.
audi100td: erre nem tudok mit mondani, Magnattól Lenovo-certified Win 7-et kaptam a T60-amhoz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
válasz h1n1_900 #25123 üzenetére
Szépen össze van gyűjtve ami kell. Persze minden vackot nem kell felrakni, csak kb azokat amiket mondtam.
audi100td: Egyedi-egyedi, ez nem tetszik rajta. Ha nem pont kézmosás után nyúlok hozzá már ott a nyoma. Lehet csináltatok rá egy egyedi fedlapborítást, vagy apróban láttam valami carbon 3D csodát, az is tetszik.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Chaser #25122 üzenetére
A T60-nak is ilyen gumírozott a fedele szal gondolom azzal is működik.
Az enyémnek még megvan a billentyűzetes gondja, de lehet, hogy nekiesek ha lesz időm mert nagyon zsír ahogy ki tud nézni ez. Max beteszem a vitrinbe csodálni.
Feltéve ha nem karcos nagyon a fedlap ugye...
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
audi100td
nagyúr
"erre nem tudok mit mondani, Magnattól Lenovo-certified Win 7-et kaptam a T60-amhoz. "
úgy könnyű
Chaser: "Ha nem pont kézmosás után nyúlok hozzá már ott a nyoma."
Nem mondom, hogy ez ebben nincs igazad, még ha kicsit túlzol is, de szerencsére könnyen tisztítható és kellemes, minőségi tapintása valamint nem hideg mint a fémé, ami nekem fontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
h1n1_900
senior tag
Köszönöm. Remélhetőleg jó lesz
Van benne 3G modem. Viszont német laptop volt és egy Vodafone matrica is ott díszeleg. Gondolom függő?
-
-
lapa
veterán
válasz mitulabattyi #25133 üzenetére
x200-nál a felső műanyag csík megmarad. t61-nél műanyag a külső burkolat amennyire én tudom, csak belül van az mg rollcage. mondjuk az szép, esetleg plexizni lehetne.
azért gumis, hogy ne csússzon ki a kezedből, szóval annyira nem feltétlen éri meg. a szűz mg bemattul, izzadság oldja, nem egy szerencsés cucc. ha meg lelakkozod akkor az nem lesz olyan, karcolódik, idővel sarkokon csak lekopik és már megy is a mattulás. szerintem.
erre a karbon matrica dologra viszont nem tudok mit mondani, kérem kapcsojjaki.
-
-
Chaser
legenda
válasz adnoctum18 #25130 üzenetére
Majd próbálok szerezni egy fedlapot, azért az enyémen nem gyakorlok
audi100td: Tisztogatni nem is mertem, mert nem ismerem ezt az anyagot. Mondjuk nem is kell, épp emiatt úgy szoktam megfogni hogy ne érintsem a fedlapot.
lapa: Képekről nézve egyáltalán nem rossz az a carbon fólia. Volt is itt egy tag aki beburkolta vele az egész gépét, valami asust ha jól emlékszem.
-
audi100td
nagyúr
válasz Chaser #25137 üzenetére
"tisztogatni nem is mertem, mert nem ismerem ezt az anyagot. Mondjuk nem is kell, épp emiatt úgy szoktam megfogni hogy ne érintsem a fedlapot."
kb annyi az egész, hogy fogsz egy nedves mosogatószeres rongyot, átdörzsölöd vele, majd utána egy picit durvább száraz anyaggal (pl. törölköző) még egyszer, így még le is radírozza róla a kisebb karcokat
"Képekről nézve egyáltalán nem rossz az a carbon fólia."
Maradjunk annyiban, hogy ízlés kérdése, szerintem még autón sem mutat jól, amolyan gagyi hatást kelt bennem, jó tudom "sportos" lesz tőle, de az nem az én stílusom, jobban szeretem a visszafogott eleganciát és a thinkpad-et inkább ez jellemzi, nem arra született, hogy tuningolják, mint ahogy a szivar 100-as sem. Ezért is osztja meg ennyire az embereket, vagy nagyon utálják vagy nagyon szeretik a TP dizájnt és nincs ez másképp a régi 100-assal sem.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz audi100td #25138 üzenetére
Köszi majd kipróbálom, még a billt se használtam olyan patent állapotban van, mindig külsőről nyúzom Mondjuk most bajban vagyok ha vinni kell, már csak egy van.
Nem is tuningolni akarom, jó ez így ahogy van. Fedlap gumírozással meg majd lesz valami.
Egyedi ez anélkül is, sehol nincs piros trackpoint, kék enter Meg azt figyeltem hogy a legtöbb gépnél nincs rajta a típus jelzés, biztos szégyenlős a gyártó, ezeknél rajta van az is.
Carbont majd sztem veszek, más dolog képeken, élőben lehet mást mutat. De ha már megcsinálom akkor normálisan, széleit bevezetem a keret alá._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #25136 üzenetére
Még garanciaidőn belül lett hozzá igényelve Win 7 telepítőkészlet a Lenovótól, ennyiről van szó.
-
LaptopSystem
őstag
sziasztok van nekem egy lenovo X61 tablet laptopom, az lenne a kérdésem hogy az érintő kijelző csak saját ceruzával üzemel vagy mennie kell másképp is?mer a ceruzája nincsen meg sajnos!Vettem ma hozzá egy ceruzát de azzal nem megy(nem gyári lenovot)
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Chaser
legenda
válasz LaptopSystem #25141 üzenetére
Ezt nem tudom, de ha a válasz az hogy csak gyárival, akkor itt egy lehetséges megoldás.
szerk: Bár sztem más érintővel is mennie kellene, de passzolom. Thinkpadnál semmin nem lepődök már meg
[ Szerkesztve ]
-
mitulabattyi
aktív tag
Elvileg minden wacom-rendszerű ceruzával működik, max nincs minden funkciója kihasználva.
Az X41 tabletem, működött egy acer ceruzájával is. -
h1n1_900
senior tag
Sziasztok!
T60-ba van ertelme tennem T5500 helyett erosebb cpu-t? Illetve egy SSD-re gondoltam +HDD az odd helyere bay-be csak ahogy neztem nagyon draga a keret
-
nagyúr
-
mobileman
senior tag
Specko ceruza az, igen, wacom, nyilván mással ezért nem megy, akkor sem, ha az ujjaddal bököd meg..
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
mobileman
senior tag
válasz adnoctum18 #25119 üzenetére
Nitrohígító simán, roncsolás mentesen leoldja a gumiborítást, jobb- mint kaparni, különben könnyen karcos is lesz, ami már nem szép látvány!
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest