Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Köszi majd kipróbálom, még a billt se használtam olyan patent állapotban van, mindig külsőről nyúzom
Mondjuk most bajban vagyok ha vinni kell, már csak egy van.
Nem is tuningolni akarom, jó ez így ahogy van. Fedlap gumírozással meg majd lesz valami.
Egyedi ez anélkül is, sehol nincs piros trackpoint, kék enter
Meg azt figyeltem hogy a legtöbb gépnél nincs rajta a típus jelzés, biztos szégyenlős a gyártó, ezeknél rajta van az is.
Carbont majd sztem veszek, más dolog képeken, élőben lehet mást mutat. De ha már megcsinálom akkor normálisan, széleit bevezetem a keret alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk most bajban vagyok ha vinni kell, már csak egy van.
Meg azt figyeltem hogy a legtöbb gépnél nincs rajta a típus jelzés, biztos szégyenlős a gyártó, ezeknél rajta van az is.