- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
alakesh
tag
Gránit bankos számlánál találkozott már valaki átutalásnál "A számlaszám zárolva van" hibával? Érdekes, a beérkező utalást gond nélkül fogadta, kifelé már nem megy...
-
cocka
veterán
Az rossz ötlet, mert a mocsok OTP elég durva sápot szed a netbankos utalásokért, az "ingyenes" utalásokért meg extra lóvét kér. Tehát: összegtől függően nekem pl. olcsóbb volt kivenni ATM-ből, aztán átvinni a kp.-t a CIB-be. De persze a konkrét költségeknek nyilván utána kell nézni.
-
UHHH
senior tag
CIB ECO regisztrációnál bepipáltam, hogy ne küldjenek reklámot a CIB-esek, erre most jött egy CIB-et reklámozó sms, hogy 20 000 Ft-ot is kaphatok, ha ajánlom ismerőseimnek a CIB-et. Hol lehet megnézni és átrakni, hogy NE küldjenek reklám smst, ha már a regisztrációnál nem sikerült megérteniük?!
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, hitelkártya keret csökkentés mennyire egyszerű? Azt tudom, hogy emelésnél egy új kérelmi procedúrát várnak el (munkáltatói meg minden), de a csökkentés az gyorsabb/egyszerűbb?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
CiB. Ajánlott az új frissítés androidon?
Megbízható és vannak benne "jó" újítások, funkciók?CIB online magánszámla még a mai napig jónak mondható?
-
RR-13
őstag
válasz Mauzes #14815 üzenetére
MKB banknál úgy tudom, hogy nyomtatványt kell kitölteni a hk. csökkentéshez, és csak személyesen kérhető, illetve még netbankban levélírással meg lehet próbálni.
Az Ersténél lehet telefonon is kérni a csökkentést, mint ahogy fentebb írtam.A Budapest Banknál pl. telefonon nem lehet.
-
windlord
őstag
Cib -es kártyám van, és gyorsan kellene lemozgatnom a kártyáról kb. 1MHuf -ot.
Találtam egy 2019.07 cikket, hogy OTP ad ki 1MHuf -ot idegen kártyára.
BB 800.000 -et.Van ilyesmi tapasztalatok?
Jól lenne csak 1x kifizetni a díjat. -
addikt
válasz windlord #14817 üzenetére
szerintem a legtöbb (összes?) otp automata idegen kártyára max 100ezret ad ki egy tranzakcióban. hacsak nem változott mostanában (egy ideje nem is próbálkozom többel)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Mauzes
addikt
Sziasztok! Ha kétszer fizettem ki ugyanazt a terméket kártyával, mert az elsőre azt mondta a Mekis csaj, hogy visszautasítva, és csak utólag vettem észre, hogy dupla terhelés volt, akkor kinek panaszkodjak? Az eladónak (aki itt a McDonalds központi ügyfélszolgálat)?
-
Oliverda
félisten
válasz windlord #14817 üzenetére
Idegen kártyával:
Erste: 800
Sberbank: 800
BB: 800/200 (fióki/nem fióki ATM)
CIB: 400/200 (ATM-től függ)
Takarék: 400(+?)
Unicredit: 250
Raiffeisen: 200
MKB: 200
K&H: 150
OTP: 100[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Peter.70
addikt
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Nem tudom pontosan hova illene a kérdésem, úgy gondoltam ide, aztán, ha mégse, akkor elhajtotok
Szóval, van egy OTP Jump számlacsomagom és idén leszek 28. Feltételezem, hogy akkor automatikusan átraknak egy másik csomagba (anno így volt a juniornál is), de ahogy nézegettem elég drága az összes, ami az OTP-nél van.
A történethez hozzátartozik, hogy egyetemista vagyok és így jövedelem nem nagyon jön a számlára.Ezért elgondolkodtam a váltáson, ismerem a összehasonlító oldalakat, de azért szeretnék tőletek is tanácsot kérni, hogy mi lenne a legjobb.
Minimális felhasználási szokásaim vannak.
- Ezen tartom a pénzem
- ha van ösztöndíj, akkor erre utalják
- feltöltöm vele a revo kártyámat havi 1x
- havi 1x leveszek 20-30k kp-t (amit a revoval is meg tudok csinálni ha muszáj)
Kb ennyi, amire használom (nyilván amíg dolgoztam a fizum is erre ment)Ezekre az 'igényekre' keresek egy minél olcsóbb annál jobb számlát. Tudnátok 1-2 tippet adni? (gondolom netbank, app már van mindenhol)
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
addikt
válasz wanted5 #14830 üzenetére
Írtad, hogy egyetemista vagy és bizonytalan az ösztöndíj és utalsz rá, hogy perpill munkád sincs. Ezt azt is jelenti, hogy egyáltalán nem érkezne rendszeres jövedelem (vagy más bejövő utalás) erre a számlára? Feltehetőleg ezen fog múlni, hogy melyik a legjobb ajánlat a számodra.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
windlord
őstag
Köszi a listákat, végül megoldottam.
Erste trükkös.
Nem lehet kézzel új összeget beírni, viszont lehet trükközni a cimleteknel. Ott beállítható a nagy összeg.
Big thx! -
sopruk
senior tag
válasz wanted5 #14830 üzenetére
Sziasztok! Ez engem is érdekelne, OTP-ről váltanék szintén...
Eddig a Gránit Digitálist találtam fórumtárs ajánlatára, ami feltétel nélkül ingyenes és a hó végéig a kártyadíj is akciósan igényelhető (1390 Ft a második évtől):
A hirdetmény 2. oldalának tetején lévő "GRÁNIT Most bankkártya akcióban", ill 3. oldalon a Gránit Digitális csomagDe kérdésként merült fel bennem, hogy kártya megújításkor is marad ez az ár?
Az apró betűs résznél a 8-as, 9-es foglalkozik ezzel, de én nehezen értelmezemIlletve lehet-e más buktató ennél a csomagnál?
Köszi előre is!
-
Hintalow
senior tag
válasz axioma #14835 üzenetére
Normál kártyáknál 300 ezer lehet az állandó kp felvételi limit, gold kártyáknál 500 ezer.
A nyolcszázezer meg úgy jött ki, hogy az egész táblázat egy tranzakcióval maximálisan felvehető összegre vonatkozik, és a Rafinál is egy menetben 40 bankjegyet tudnak kiköpni az ATM-ek, ergó 800 ezret lehet max felvenni.
Csak sikerült bénán leírni ezeketHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
axioma
veterán
válasz Hintalow #14840 üzenetére
Hm, akkor regen neztem, bocsanat. Anno 1 db volt 400e.
Mondjuk mai napig nem ertem, ez egy eleg eros ellenerv a Raiff ellen tobb ismerosomnek is... mit er a havi 4x felvetel ha az csak kulon napokon tortenhet (me'g akkro is ha evente 2x kovetnek el ilyet). Es hat nekem is nagy keruloket okozott tobbszor is... me'g ha az lenne hogy 1 automatabol, de nem, naponta 300e. Egy premium select szamlahoz... Jo lenne ha lehetne azt valasztani hogy nulla felvet de havi 1x fiokban bejelentesi hatar alatti osszeg ingyenes. Illetve nem is jo, hanem sokkal eletszerubb szamlahasznalat. Vagy havi 1x de akkor az a 800e legyen elerheto.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
A raiff-nel van olyan, hogy egyszeri/atmeneti limitemeles. Valami tobbezer ft dijert (de mindenkepp draga, most nem kerestem ki a pontos tarifat), de akkor lehet 300e ill 500e fole allitani. Akkor tud az atm 800e-et. Alapbeallitassal, a csomagban foglalt ingyenesekkel csak max. a fenti ket osszeg.
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
válasz sopruk #14834 üzenetére
A 2. évtől 3090 Ft, és gondolom ha lejár akkor automatikusan küldenek újat. Ezeket az éves kártyadíjakat én nem nagyon szoktam nézni, mert kb az összesnél majdnem ugyanannyi, nekem ebben a jump (sőt még a juniorban is) hasonló éves költséget vontak le mindig, pedig ezek kedvezményesek...
Ahogy olvasgatok most tényleg ez a gránit digitális talán a legjobb választás, aki esetleg váltott máshonnan milyen tapasztalatai vannak? Valami hátrányt érzett?
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
RR-13
őstag
A Topik témáinak összefoglalója miatt intézem a Topik Lakókhoz az alábbiakat:
Amennyiben tudtok a Topikkkal kapcsolatos témákban olyat, amit érdemes még betenni az összefoglalóba, ami kb. folyamatosan aktuális, vagy hosszabb távon az, akkor köszönettel várom ezen javaslatokat.
Egynek pl. be lehetne tenni a CIB Bank BM ECO számláját, mert úgy néz ki évek óta, hogy az folyamatosan van, mint lehetőség, aki "díjmentes" számlát szeretne.
A javaslatokat 2020. július 13-án délig várom itt, vagy privátban.
Természetesen, ha később jön egy megvalósítható javaslat, akkor azt is figyelembe fogom venni.
Köszönettel várom a javaslatokat.
-
dptrsk
addikt
Szerintem van pár csomag amit meg lehet említeni:
feltétellel teljesen díjmentes csomag: CIB Bank BM ECO
feltétel nélküli legolcsóbb csomag: Gránit Bank Digitális.
Még keresem a megfolgalmazást a kategorizáláshoz, de az OTP Bank Smart és a Raiffeisen Premium Gold 2.0 csomagja is viszonylag jó. -
RR-13
őstag
válasz dptrsk #14846 üzenetére
Köszi a javaslatot. Ez a felsorolás jó ötlet.
Majd kérlek linkekkel is küld már el a hsz-t, hogy be tudjam szerkeszteni azokat a részeket, amit ebben a Topikban lehet.
Gondolkozom ezen az OTP csomagon, hogy OFF-ban bekerülhet-e az összefoglalóban, ugyanis, akkor azzal kapcsolatban itt tennék fel a kérdéseket, és akkor OTP-s hsz. dömping is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest