- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz sifarr #15750 üzenetére
Az új számlát nyitók részére továbbra sincs ilyen "záradék", promóció stb.
Így az általad írt akció sajnos rá nem vonatkozik, mert még nem is nyitott számlát, ha jól tudom.
Az általad linkelt promócióra nem véletlen nem hivatkoztam, ugyanis az csak a 2020. május 01-ig megkötött szerződésekre vonatkozik.
Szinte "mindenki" belefér, csak pont Ő nem, és azok sem, akik 2020. május 01. napja után kötötték a CIB ECO számlát, vagyis neki ezt szinte kár volt most megemlíteni.
A promóció a mostanában ECO számlát nyitok közül, "szinte csak ránk" vonatkozik, mert mi januárban kötöttük. És többen meg csak május után kötötték, akik ide járnak a Topikba.
[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Telefont váltok , kérdezném az applikáció feltelepítése után (android) CIB-ről lenne szó, milyen adatokat kell megadnom, (vagy be kell mennem a bankba) , az ujjlenyomat ha változik ,mert ennek a mobilnak az oldalán van az olvasó, így a hüvelyk ujj lenne a kényelmes az okoz-e gondot majd?
Elnézést még nem csináltam ilyet . Köszönöm -
-
RR-13
őstag
válasz andrás47 #15752 üzenetére
Az új telefonon majd telepítés után az alkalmazásban a "Regisztrált már?" részt kell érinteni, akkor megjelenik a "Profil újraaktiválása" majd meg kell adni a Felhasználó azonosítót (ami a 8 számú azonosítód), majd az újraaktiváló kódod, amit elvileg megadtál a másik telefonon, amikor regisztráltad magad az appban.
Amennyiben sikerül így, akkor nincs szükség telefonos, és banki segítségre sem.
[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Igazán arra gondoltam kellhet valami olyan adat amit esetleg nem tudok ha a másik telefonon indítanám az applikációt el ?
-
agyhalottak
tag
Köszönöm a segítséget,
az ide-oda utalás megoldás lesz, ok.Ps5 + Xbo + Switch = R e L a X
-
RR-13
őstag
-
MODERÁTOR
Üdv!
Ma voltam az Erste bankban.
Mondta az ügyintéző hölgy, hogy kedvezőbb lakossági folyószámla díjcsomag is elérhető számomra, de ha váltani akarok a jelenlegiről akkor le kell adnom a jelenlegi bankkártyám és 10 napig kártya nélkül maradok.Ezen kártya nélküli időszak alatt, a netbanki átutalásokat tudom ugyan úgy intézni?
20 éve a Prohardveren
-
addikt
igen, persze. a kártya teljesen független az utalásoktól.
(feltéve, hogy a számlaváltás miatt a netbank-od nem szűnetelődik vagy valami, de az nem a kártya miatt lesz)viszont az nem opció, hogy előbb megnyitod az új számlát, megszűnik a régi és utána megszünteted a régit? (ok, ilyenkor a számlaszámod változik, de bankon belül a pénz átvezetése továbbra is ingyen lenne)
valahogy elég szerencsétlen, hogy nem tudják ezt megoldani átfedéssel.[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Próbáltam a keresőt használni "kártya", "posta", "érkezés" szavakkal, nem találtam meg a választ.
Augusztus 11-én sikeresen szert tettem egy BM CIB ECO számlára, de tegnapi napig nem jött meg a kárya és a PIN sem. (Igaz, közben volt az aug 20 miatti 4 nap kiesés).
Mennyi idő alatt érkezhet meg a kártya?
Augusztus 17-én fiókban készült a Raiffeisen Gold 2.0 számla, annak a kártyájára is várok még.Mindkét bank applikációjában látom a kártyákat, és az adatokat.
-
RR-13
őstag
válasz merqree #15764 üzenetére
Pedig volt a CIB kártya-PIN érkezésről szó már, pl. itt.
"A VISA kártya a rendeléstől számított 10. napon érkezett.
(de az igénylést követő 4. napon postára adták)A PIN kód a rendeléstől számított 17. napon érkezett.
(de az igénylést követő 8. napján adták csak postára)"Másoknak meg mostanában szinte egymás utáni napokon érkezett, kb. 1 héten belül.
Ma - holnap meg kellene érkeznie minimum a kártyádnak.
[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
Aug 17-én kötöttünk a Raiffeisennél Gold 2.0 számlát, ma megjött a kártya és a PIN is (fióki átvétel).
-
merqree
őstag
Délutánra megjött a CIBes bankkártya, mellette pedig a PINkód is.
Nesze neked biztonság.
Feleségem Raiffeisenes kártyája is így érkezett ma meg, kártya és PIN...Szóval CIB szerződés kötés augusztus 11-én, kártya és PIN egyszerre érkezett meg augusztus 26--án.
Raiffeisen szerződés kötés augusztus 17-én, kártya és PIN egyszerre érkezett meg augusztus 26-án. -
KTU
addikt
válasz merqree #15770 üzenetére
Ez a posta hibája.
Nemrég nyitottunk céges számlát BB-nál, egyszerre a postaládába a kártya és a PIN levél.
Feladás közt talán 2 nap.____________________________________
más,
Céges számlakeresésre is jó a bankmonitor, cégre szabva adtak ajánlatot.
Hasonló plusz kedvezmények mint a CIB ECO-nál.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
ElektrikusDE
senior tag
Pin kód Postával?
Nekem már nincs ilyen, válasz SMS-ben küldték legutóbb!
Kártyát se bíznék Postára, csakis bankfióki átvétel!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
KTU
addikt
válasz ElektrikusDE #15772 üzenetére
Bank függő, ill. aktiválni kell a bankkártyát, ha látod hogy valamelyik bontott vagy csak ez felmerül, "látszik valami".
Lefényképezed, nem aktiválod, értesíted a bankot."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
ElektrikusDE
senior tag
Nekem több bankkártyát is "elveszített" a Posta, amiatt lettem ilyen háklis!
Az SMS-ben küldött PIN kód engemet is meglepet, eddig azt is bankfiókba kértem.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
merqree
őstag
válasz ElektrikusDE #15772 üzenetére
Raiffeisen banknál 2200 forint a fióki bankkártya átvétel.
Prémium ügyfeleknek díjmentes.
Csepelen (Bp, XXI ker) nem vagyunk sokan.... -
veterán
Az mitől lehet hogy cib BM eco csomag alap Visa káryta és a k&h-s autómata szerint ez a chip nem megfelelő oda, mellette lévő OTP autómata adott pénzt?
-
teleahocipöm
senior tag
Mi az a TK-megbízás és létezik, hogy annak visszavonásának a díja 341 Ft a Bankmonitoros CIB ECO-nál?
-
dptrsk
addikt
válasz teleahocipöm #15780 üzenetére
Csak a bankmonitor oldalán is felsorolt díjak kerülnek kinullázásra ECO esetén.
kondiciós lista alapján:
Állandó átutalási/átvezetési megbízás módosításának, törlésének díja - 341 Ft/tranzakció[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
Új hirdetményeket tett közzé a CIB.
November 1-től általános díjemelés lesz a bankszámláknál és a bankkártyáknál (debit). Szinte minden tétel érintett. -
RR-13
őstag
CIB Bank Új, 2020. november 01. napjától hatályos Hirdetmény változások!
CIB ECO számlával rendelkezők részére fontos hirdetmény változások.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz sifarr #15783 üzenetére
De gondolom a Bankmonitorral leszerződött ügyfelek nem lesznek érintettek. Csak a szerződés lejárta után.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
sifarr
senior tag
válasz Saccco #15786 üzenetére
Röviden: ha eddig sikerült díjmentesen használnod a bankmonitoros ECO-t, akkor ezután is menni fog.
Részletesebben: minden hatályos CIB ECO díjtétel (változás esetén újak is) vonatkozik bankmonitoros számlára is, kivéve azok a díjtételek, amelyekre díjmentességet kaptak 2 évre. A többi díjtétel érvényes a bankmonitorosokra is, tehát a változás (részben) érinti őket is. (A díjmentes tételek felsorolása olvasható az összefoglalóban.)
Tehát pl. a számlavezetési díj novembertől emelkedik a bankmonitorosoknak is, és fizetniük kell, ha nem teljesítik a jóváírási feltételt. Vagy ha 2021-ben emelik az előírt jóváírás összegét, akkor az a bankmonitorosoknak is emelkedni fog. -
sifarr
senior tag
Jól látom, hogy az ECO számla havi díja 2.284,-Ft-ra emelkedik és erre nincs semmilyen kedvezmény?
A számlavezetési díj novembertől nő, de az nem változik, hogy ha az előírt jóváírás a számlára beérkezik, akkor a számlavezetési díj nulla.A hirdetmény csak azokat a tételet veszi sorra, amelyek változnak. Azért nem találod a kedvezményről szóló részt a hirdetményben, mert az nem változik. (Ez szól Jim74-nek is.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sifarr #15788 üzenetére
A kedvezményre vonatkozó részt nem látom az új hirdetményben, de biztos én vagyok a vakegér (Szerk. látom már szerkesztetted te is )
Mondjuk a feleségemnek nem BM-es ECO számlája van, hanem évekkel ezelőtt nyitotta.
Megnéztem az előző havi számlakivonatát és azon nem volt számlavezetési díj, szóval valószínűleg jár neki a kedvezmény.[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
Megnéztem az előző havi számlakivonatát és azon nem volt számlavezetési díj, szóval valószínűleg jár neki a kedvezmény.
A CIB honlapján olvasható a jelenleg és a novembertől hatályos ECO kondíciós lista. Mindkettőben ott van a számlavezetési díjkedvezmény feltétele azonos módon. Ez is olvasható az összefoglalóban: a netto minimálbérnek kell a számlára beérkeznie.
A feleséged ezt úgy látszik teljesíti, ezért nem fizet. -
RR-13
őstag
Az összes emelés mindenkire vonatkozik egységesen, így a CIB BM ECO csomagban lévőkre, a 2 éven belül is.
Viszont csak akkor érvényesíti a CIB az emelt díjakat, ha a feltételeket nem teljesítjük az adott hónapra, így lényegében, aki teljesíteni tudja továbbra is, azoknak addig mindegy is mennyi a hirdetményi díj, mert továbbra sem számítják fel azokat. -
andrás47
senior tag
Üdv ! Kérdezném CIN ECO-nál van-e olyan lehetőség , hogy egy bizonyos összeget elkülöníteni a bankkártyán, amit egyenlőre nem használok, és azt lekötni, ha igen mennyi a kamat rá éves viszonylatban ? Vagy ha ez nagyon kevés vagy nem működik CIB-en belül mire érdemes elhelyezni, vagy esetleg másra lekötni ? Köszönöm
-
axioma
veterán
válasz andrás47 #15794 üzenetére
MAK-nal nyitsz szamlat webkincstarral es neked megfelelo allampapirba (_nem_ a bankon keresztul, hanem kulon kincstari szamla, mert az ingyenes). Papirt tudsz venni a cib kartyaval. Visszautalas sajat szamlara ingyenes.
Ja mert egyes allampapiroknak me'g van kamata. Bankbetetnel ez elegge nulla kozeli.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz INGJOKE #15797 üzenetére
https://webkincstar.allamkincstar.gov.hu
Van rajta idopontfoglalas, andrás47-nek ott a szegedi cim is lathato.
Ertekpapir-nyilvantartasi szamla nyitasa webkincstarral.
Ha nem kered akkor is mindent IS elmondanak mikor nyitod
Ja online is mintha lehetne nyitni, legalabbis volt hogy volt ra akcio is! De ezt keressetek meg. Azt hiszem ugyfelkapusoknak mukodik csak.
En a megtakaritasi reszt nem tudom, mi teljesen masra hasznaljuk, direkt kozeli lejaratu DKJ-kkel operalunk, a megtakaritashoz a premium vagy bonusz kotvenyeknel kene korulnezni. Ha hosszabb bennetartas valoszinu, akkor nyitaskor rogton TBSZ-t is kerjetek es arra vegyetek. Ja es van megtakaritasokrol is topik itt valahol (bar tul sok volt a trade-es tema ezert nem kovetem). -
tonyrulez
őstag
válasz axioma #15798 üzenetére
Így van, ügyfélkapun is lehet nyitni a következő linken: https://magyarorszag.hu/szuf_fooldal#ugyleiras,cdf52d1e-4b90-4643-87dc-ddf1cb10cfe6
Én is nemrég nyitottam. Lényegében egy oldalt kell kinyomtatni, kitölteni, aláírni, beszkennelni, +személyi és lakcímkártya scan, kitölteni az Ügyfélkapus form-ot és a szkennelt dolgokat feltölteni (ez kb. 15 perc mindennel együtt), 1-2 napon belül már küldik is emailben a Webkincstáros belépést és lehet shoppingolni.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Saccco
nagyúr
Jött egy full extra...
CIB kártya, PIN kód, Raiffeisen váltás papír... Szép.
Augusztus 12-én kötöttem.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest