- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsombor22
aktív tag
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
Glynch
csendes tag
válasz zsombor22 #64653 üzenetére
Az ott a monitor felett egy Szilvia guriga a magányos éjszakákra? Innen nem látni jól.
-
GFerr56
aktív tag
válasz Glynch #64657 üzenetére
...lehet egyszerűbb lenne egy ablaktörlő a monitorra (legalábbis, amikor a sz@póalarc.hu megy )
Üdv
...ja, látom íves...így jogos a törlőkendő!
Egyébként a cucc rendben van!
[ Szerkesztve ]
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
zsombor22
aktív tag
Veletek is van az,hogy amikor elkészül a gép "véglegesen" és már azon gondolkozol mit kéne átépíteni rajta.
Szóval rájöttem az építés a lényeg[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
GFerr56
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #64664 üzenetére
...ja, mint a Bushido-ban..
mindig út közben találjanak.Hay! Domo arigato!
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
zolee5016
őstag
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
DiamondBack
senior tag
válasz DiamondBack #64597 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz DiamondBack #64671 üzenetére
Jol nez ki!Ezek milyen ventik?
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
DiamondBack
senior tag
válasz mihione #64672 üzenetére
Ezek ilyen olcsó rgb-s távirányítós csodák , de teszik a dolgukat és nekem tetszenek.
-
KAMELOT
titán
válasz DiamondBack #64671 üzenetére
Nagyon szép! Majd rakok én is ilyet a gépbe csak először RGB-s ramokat akarok venni!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz DiamondBack #64676 üzenetére
ÁÁÁ...ez rohadt jó....el is mentem!
(#64675) Ispy: 65k van 2x8gb Crucial vagy Predator!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Dealer95
őstag
válasz DiamondBack #64676 üzenetére
39$ (11k) 2db RGB-s hűtőborda ha jól látom?
Kb ennyi különbség van a sima DDR4-ek és pl. egy TridentZ RGB között újonnan.Meglévő memóriára viszont jó dolog, ha nem akarja cserélni az ember
-
freemanone
addikt
Egy kicsit off, de ha már épp téma. Titeket nem zavar hogy kábel lóg ki ezekből a bordákból? Nekem nagyon illúzióromboló hatása volt és pont ezért lettek a tridentZ ramok, nameg mert nem akartam sima RGB-t. Kellenek a lávalámpa feelinghez a színátmenetes dreamcolor ledek.
-
KAMELOT
titán
válasz freemanone #64680 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta. +20 euroval kerül többe egy RGB-s ram. 100eu veszek RGB predator vagy ballistix ramot. Nem kell babrálni vele szerelni és a gari sem veszik. Jobb megoldás és kifizetődőbb.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
hszilard666
veterán
Nem értem ezt az RGB mániát Menő meg minden, de én úgy vagyok vele ha nem hoz több teljesítményt nem szívesen költök rá. Anno ezért adtam el a fullvizet, sőt erősen gondolkodom hogy a 1070 et is elsózom, tekintve hogy egy 1050ti is elég lenne nekem. (Tekintve hogy az utolsó egy évben mennyit játszottam )
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
sixpak
nagyúr
válasz DiamondBack #64682 üzenetére
Valóban, igazad van, ezt nem is figyeltem....sorry.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
lacus83
senior tag
Vagy veszel már olyan lapot ami full rgb legalábbis már ott ahol világít kb problem solved.
Bocs a kevésbé jó fotókért de a lényeg látszik.
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
zolee5016
őstag
válasz hszilard666 #64683 üzenetére
milyen mánia??
nekem 16 db ventim van a bal szélsőből.
ebbe alapból 10
.meg eclipsek meg a rossebb tudja....de vannak azé még simák is
LINK
Amúgy a skyee ventivel be lehet partizni a jonsbo ram-kittet....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
DiamondBack
senior tag
válasz hszilard666 #64683 üzenetére
A szivárványhányás nekem se tetszik, csak a fehér. A teljesítmény meg független az rgb-től, egy core2duo-t is ki lehet világítani.
-
mihione
őstag
válasz DiamondBack #64673 üzenetére
Akkor csak jol tippeltem,en is agyaltam h beruhazok egy szett ilyenre,de teljesitmenyre es hangra milyenek?Radira menne nalam is lehet push pullba,plusz ketto hazventi kifujasra.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
palfitom
félisten
válasz zsombor22 #64659 üzenetére
Abszolút így van, az építés szépsége hoz lázba mindig.
(#64664) TESCO-Zsömle
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
monosz
őstag
Sziasztok!
Igazából csak a "retro" feeling miatt osztanám meg.
Évek óta,csak a vga,és az ssd változott.Ötletem lenne változtatni,csak időm nincs megvalósítani.
Egy jó "öreg" TT armor+, full Alu ház a gazdája az aktuális hardvereimnek.Vannak itt nagyon szép "kreációk",és nagy elismerésem a kivitelezéshez,és a megvalósításhoz.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Ispy
veterán
válasz palfitom #64691 üzenetére
Érdekes, mert engem is, viszont amikor belevágok, akkor meg mindig elfog a minekszedtemmármegintszétagépet érzés és már alig várom, hogy a végére érjek, ja ez pont olyan, mint a drog.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
palfitom
félisten
Igen, szép, letisztult!
Még azt a pár lógó kábelt tüntesd el (pl. kösd föl), s tökéletes lesz a kép.(#64694) Ispy
Olyan.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
RazoR
veterán
válasz TESCO-Zsömle #64698 üzenetére
Éntudoméntudom! Eeeeegggy lila X!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest