- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsombor22
aktív tag
Mindig azt hiszem hogy kész a gép,de szerencsére sose lehet kész.
Végre megjött a várva várt Msi 2080 trio x és bekerült egy új Nzxt venti szabályzó.
A lecserélt R390 vga köré meg építettem egy gépet.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
atila4
senior tag
Nem tudod, hogy tettem-e már fel róla De új monitor
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
palfitom
félisten
válasz zsombor22 #65702 üzenetére
Hűű, hatalmas az a ház! A Taichi "elvész" benne!
(#65703) atila4
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
syberia
veterán
Vega 64 gépecske, nagyon Red Alert a bélése. Sajnos nem saját.
https://howbad.info/
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Megosztanám veletek a legújabb építményemet
Volt egyszer, hogy egy i5 4670-es, 1060-as configot szerettem volna lecserélni. Vagyis inkább azt öcsémnek adtam, mert neki atom foscsi PC-je volt, én meg akkor mondom, építek egy másikat.
Hosszú böngészgetés után egy miniITX konfigot akartam összerakni, de rengeteg kompromisszummal járt és nem azokat tudtam volna belerakni amiket szerettem volna. Egyébként egy NZXT H200-at terveztem alapnak.
Az elvetésre kerül, majd szépen lassan pár hét alatt összeraktam eme csodát ami az első képen látható:
Látható, hogy egy Meshefy C dobozban egy:
-i5 8600K- mert miért ne ha már hozzá jutottam kedvezményesen egy:
- ASUS Z370-G alaplaphoz
-16GB Predator ram
és egy RX 580 társasága boldogította egymást.Csak röviden, két kártyát küldtem vissza ciripelés miatt, mert eléggé zavaró volt. Ráadásul a második RX 580 hűtése bazi hangos volt és rettentő meleg így elvetettem a piros oldal gondolatát. Az első kártyát már raktam is vissza a dobozba a ciripelés miatt ezért nem tudtam, hogy a kártya alapból ilyen forró és hangos. Ez egy nagy csalódás volt az ASUS-szal szemben, na nem baj, nézzünk mást Gondoltam lehet a táppal lehet a baj a ciripelést illetően, de azt is cseréltem út közben, volt FSP meg EVGA, de végül egy Corsair bizonyult jó párosnak az új kártyával, mert ezzel nagyon picit ciripel, már szinte észrevétlenül. Az új kártáról később, lejjebb írok.
Közben amíg kártya nélkül vagyok, feltűnt, hogy a vízhűtés rosszalkodik. A program nem akar rendesen működni és szabályozni, el sem indul néha a windows-al együtt és emiatt idegesítően maxon pörög, mert miért lehetne szabályozni valamit az alaplapról, aminek dedikált pumpa csatija van? Ezt nem értem. Néha úgy nem indult el a program,úgy, hogy újra kellett telepíteni, hogy jó legyen, ráadásul a színeket sem jegyezte meg mindig. Így a hűtőtől is búcsút vettem, csak itt már nem tudtam élni a 14 napos elállással, mert eltelt egy kis idő. Nagyon csalódtam a hűtőbe, vagyis maga a build nagyon menő és fasza, csak a hozzá tartozó alkalmazás nem ér egy fabatkát sem.
Így teljesen lemondtam a vizezésről úgyhogy találni kellett egy menő hűtőt, ami képes egy tuningos procit lehűteni, nem víz, és nem torony, mert azok nekem nem tetszenek, csak ilyen szemből ventis társai.
Így lett egy Dark Rock TF hűtő, majd később egy GTX 1070 QuickSilver edition (Mert a piros-feketétől már okádok) amit boldogan használok, nagyon patentul, halkan működik az egész rendszer, aztán majd lesz egy 2060 vagy 2070 később.
A végén pedig a Meshify C lett lecserélve egy Define Mini C TG-re, mert a rácsos előlap nagyon bazárinak hatott. A csatlakozók az előlapra voltak forrasztva, rendesen leszedni sem lehetett. A porszűrő is bele volt olvasztva, a takarítása borzasztó volt és minden zaj kiszűrődött az előlapon. A Define háznak kimondottan tetszett, hogy a tetejére lehet tenni zajvésős fedelet és nekem masszívabbnak érződik a Meshify társánál
Bocsi a fos képekért Remélem pár embernek bejön a művem
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Sziasztok, átköltözés nyári lakba, ami nem látszik a gép elejében is van 2db 12cm venti, figyeltem a sorrendre, de így is megszenvedtem vele.
Amire figyelni kell ennél a háznál, hogy a ház elejébe a 12cm ventikkel kezdjük, mert belülről kell csavarozni, na én azt raktam be utoljára[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Atke
senior tag
válasz Beretvás #65722 üzenetére
Jó helyen van itt is, mert "hogy is néznek ki a gépeink...." de itt jobban értékelik a modding topicban
Amúgy, jó a cucc -
-
Beretvás
veterán
válasz jones965 #65725 üzenetére
Köszi.
Az érdekes sztori, de cnc plazma, az első képen látszik is mennyire kurta lett a lemez. Kuzinom tervezte meg aki mérnök és elfelejtette közölni velem azt a tényt , hogy a plazma csúnyán deformálni fogja a lemezt pedig 2mm vastag.
Röpke 6 órácskát reszelgettem tűreszelővel mire ilyen lett.
Esetleg valami tipp a porszűrő anyagára ami esztétikus is lenne?
Folyatás következik akkor arról is jön még kép.
-
atila4
senior tag
Ilyen házat szeretnék én is. Jól néz ki
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
palfitom
félisten
(#65721) mihione
Perfect!(#65722) Beretvás
Jóóó!(#65726) Beretvás
6 óra? Elismerésem!(#65728) Hubba12
Nagyon RGB!
Igényes konfig, gratula.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Beretvás
veterán
válasz hegegabi80 #65745 üzenetére
Kicsivel fentebb tettem néhány képet az átalakításról, nem gyári CNC Plazmával vágott 2 mm es lemez, sok sok idő reszeléssel.
(#65744) palfitom: Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest