- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemi
senior tag
-
Acsi
aktív tag
-
Morris
veterán
Szerintetek fehér vagy fekete 24 pines atx kábelt vegyek a gépbe?
[link] -
kisza25
félisten
Akit érdekel a kona electric keressen rá FB-n Dönci hyundai blogjára, folyamatosan posztol róla.
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
arn
félisten
2006.11. - Core 2 Quad
Asus P5W DH Deluxe rev 1.04 Intel 975X
Intel Core 2 Extreme QX6700 SL9UL
Zalman CNPS9500 AT
Corsair XMS2 DDR2 800 1G 2x
Asus EN8800GTX 768M PCIe NVIDIA GeForce 8800 GTX
Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty SB0460 PCI
Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty SB0250
Western Digital Raptor WD1500ADFD 150GB SATA
Western Digital RE2 WD5000YS 500G SATA
Pioneer DVR-111DBK DVD writer IDE
Antec P180B
Corsair CMPSU-520HXfacebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Atke
senior tag
válasz a.gabriel #65958 üzenetére
"Szép lesz és átgondolt " Ezt még korai megítélni....
(Bár acsi-t ismerve ütős lesz )
Én nem kötnék 3 radit egymás után, szerintem jobb hőfokok érhetőek el, ha a hűtendő eszköz között van visszahülés is. Mert így a VGA a proci "meleg vizét" kapja, vagy fordítva. Bár a leírt HW-nál nem hiszem hogy probléma lesz ennyi hőleadó felület mellett.(#65980) arn
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz KAMELOT #65981 üzenetére
thx, a kabelmenedzsmenttel (ami akkoriban nem volt) vert pisaltam elorigamiztam vele egy keveset. sokfele, nem tul esztetikus kabel - 2x pata, 2x sata, ventikabelek, raadasul a tapkabel ket helyen is rovid volt (a 4pines, es a molex).
sokkal nagyobb kihivas, mint egy modern gep.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Laraxior
titán
XL-ATX alaplaphoz van valami ház javaslatotok?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Pferi
senior tag
Üdv!
Az aláírásomban szereplő konfig van egy Modecom Rea házba beépítve.
Erről a tipusról nem sokat találtam a neten, de nem bántam meg a választást.
mAtx alaplap szépen belefér, jól szerelhető, jól szellőzik.
Annyi kérdésem lenne hogy felülre érdemes lenne még egy 14 cm-es ventilátort betenni, vagy feleslegesen a cpu hűtő elől elszívná a levegőt?[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Laraxior
titán
válasz seniman #65994 üzenetére
Köszi, Stryker nem rossz, és Corsairbe már a 750D-be is belefér.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Robert1987
tag
Mikor megjelent a Cosmos S, nagyon szerettem volna egyet, de akkor mivel még tanuló voltam nem volt rá keret. Ugye közben már a gyártása is leállt, beszereztem egy Cosmos II-t. De végre sikerült megszereznem a Cosmos S-t, kicsit leharcolva. Megpróbálkoztam a felújításával, a fekete festés jól sikerült, de ez a króm-arany nagyon rossz lett, hiába csak a szín más, a festék márka ugyan az, vannak helyek ahol megfolyt, de olyan is van ahol már válik is lefelé, a fekete pedig nem
Na de én csináltam ugye! A belső még most alakulgat, ha készen lesz majd rakok fel róla képet.
Közben már azon is gondolkodom, hogy az arany színű részeket lecsiszolom és átfújom feketére azt is. Igaz, nem akartam teljesen fekete házat, a Cosmos II is az. De majd kiderül mire lesz időm.robert1987#2387
-
Zοltta
senior tag
válasz Robert1987 #65997 üzenetére
Jó nagy munkába vágtad a fejszédet.
de ez a króm-arany nagyon rossz lett, hiába csak a szín más, a festék márka ugyan az,
♦ Festék márka édes kevés ,ha a gyártó belenyúlt az összképbe
Én a helyedbe jones965 -el beszélnék, már jó pár ház kikerült a kezei közűl és biztos tud adni festésileg tanácsot mivel egy hivatásos modder ( :
És sok sikert hozzá!
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz Robert1987 #65999 üzenetére
Miért nem egy Cooler Master Cosmos SE tipust s szereztél be ?
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest