Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz sp@rtan #21805 üzenetére
Köszi!
chilledpc.co.uk-ról rendeltem. Elég sok mindent rendelek onnan, ami itthon nem kapható, és 3-5 nap alatt ide is ér, pk pedig nagyon baráti.
15 méter volt 12£. Szvsz jó minőségű és nem látszanak át alatta a kábelek sem. Bár annyira összehasonlítási alapom nincsen. -
lucky07
aktív tag
válasz Erdei88 #21807 üzenetére
Nagyon jól néz ki!
Én is tervezem majd a harisnyázást,bár még egy kicsit arrébb van a dolog.
De legalább addig is gyüjtök infókat meg ötleteket.
Nagyon jó ez a topikMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
megema
őstag
Most volt egy kis fölös pénzem, úgyhogy megrendeltem végre a kiszemelt Enermax Apollish piros ledes ventit, meg hozzá egy neon párt. Így végre bekerül a TRUE is a gyári hűtő helyére, mert eddig nem volt rá légkavaró... Amint megjönnek, rakok fel képeket
[ Szerkesztve ]
-
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Mostanság kicsit ritkábban néztem be a topikba de ha alakul valamiféle MDPC-s harinsnyarendelés akkor feltétlen szóljatok.
PCI-E tápcsati szétszedéshez meg ami nekem bevált:
Fogsz valami pesti estet vagy ilyesmit. Kiszeded a kapcsokat belőle. Kiegyensíted és betolod a műanyag és fém rész közé mindkét oldalt hogy a fém rész pöckét lenyomja. Kicsit szorul majd de úgy a jó. Kell még két fogó meg valami rongy. Az egyik fogóval megfogod a fejet a másikkal meg a kábelt de úgy hogy előtte betekered valami vékony ruhával hogy a szorítás ne tegye tönkre a műanynag burkolatot. Ellentétes irányba húzod és hopp már ki is ugrott. Kicsit macerás viszont műkődik és könnyű sztem.[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
sebo
tag
válasz CsiguszMaxim #21817 üzenetére
-
Gery15
addikt
az enyém ilyen [link]
HyperX
-
jones965
Modder
Gyerekek, senki nem csinál semmit?
Fel kellene rázni a topikot a csipkerózsika álmából. Modderek hajrá! -
TESCO-Zsömle
félisten
Lehet hülye kérdés -főleg tőlem- de általában miért harisnyáz az ember? És miért szálanként?
Hogy ne legyen a kábelek színkavalkádja? Mert jobban néz ki a harisnya, mint a nyers kábel? Hogy jobban passzoljon a mod színvílágához? Vagy miért?
szubjektív és objektív véleményeket kérnék azoktól, akik már használtak harisnyát.
Előre is köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
P100
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #21824 üzenetére
Nyilvánvalóan azért, mert jól néz ki
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
S.Y.S.
aktív tag
A kérdések egyben válaszok is esetemben.
Rendezett, szebben nézki mint a csupasz kábelek, a modd-omhoz szineben passzol. Nem utolsó sorban egyel több ok, hogy a géppel foglalkozz, ne mással.
Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
LBandi
aktív tag
Saját vélemény: a harisnyázatlan sokszínű kábelek nagyon el tudják rontani egy jól megválasztott, színekben is összhangban levő konfigot. Például lásd Ürdongó gépét ahol nincs százezres naygságrendű ráfordítás, mégis a megfelelő alkatrész színekkel és a hozzá passzoló harisnyázással nagyon szép összhatást ért el. ebből is látszik hogy viszonylag kevés pénzből nagyon sokat lehet dobni a gép belsején.
Amúgy nem használtam még harisnyát, de a jövőhéten ez már másképp lesz.
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
jones965
Modder
Természetesen, mint sokmindenkinek aki éllt ezzel a lehetőséggel, legfőképpen a kinézet volt a fontos, de nem elhanyagolható szempont a szerelés könnyebsége ( vagy talán nehézsége ? ), mivel így a kábelek könyebben hajthatóak, mint egy kötegbe fogva.
Szerintem. -
Erdei88
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
A kérdés apropója, hogy az MDPC-X-en barangolva támadt az ötletem, hogy "Mi lenne ha az összes kábelt ugyanolyan színűre harisnyáznám, mint amilyenek valójában?" Akkor ugyanazt a színkavalkádot kapnám kultúráltabb formában. Ez csak egy ötlet, szóval erről is vélemyényeket várok.
Hamarosan itt az új ház. a formabeli váltpzásokkal tisztában vagyok, de hogy kinézetre milyen legen, arról még fingom sincs.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jones965
Modder
válasz TESCO-Zsömle #21830 üzenetére
Érdekes felvetés, bár megfelelő összeállítással lehet hogy nem is lenne rossz.
-
csuki00
tag
válasz Erdei88 #21829 üzenetére
Nagyon jó lett... és a kábelek is jónak tűnnek... én is nagyon gondolkozom a harisnyázáson... mert az oldalon amit mutattál mdpc minőségű (ránézésre) harisnyákat adnak és olcsóbb főleg a szállítási költség.
Csak az a bajom, hogy mivel zárt gépházba lesz így kb soha látom majd a belsejét. És nem tudom, hogy ez így megér-e nekem 5-8 rugót.
De tényleg jól néz ki ez a kék nekem is nagyon tetszik. Ez a dark blue ügye?
TESCO-Zsömle: Szerintem ha a lap is sokszínű meg a ház is kicsit színesebb akkor jól mutatna.
Szerintem a harisnyázás esztétikai plusz. Még csak nem is a színe a lényeg... csak egyszerűen csúnyák a vezetékek.
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
szerintem a szálanként harisnyázott kábelek csak sokkal több hejet foglalnak... meg ugy néznek ki mint valami rasztázott haj , véleményem szerint nem szép..
a másik , mért annyira fontos hogy néz ki a gép belseje? nem aza lényeg tudja a dolgát?? ez hogy jó pénzért olyan szinű dolgokat vesznek bele pl ventik , hogy minden passzoljon 1máshoz , szerintem ez teljessen fölösleges.. , azt nem mondom h. ugy nézzen ki a gép belül h. minden tele kábellel , anyi elég hogy legyen elrendezve.
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Erdei88
veterán
válasz #97544192 #21838 üzenetére
Köszi srácok
Sajnos Angol barátaim a 45fokos Feser csatik helyett noname valamit küldtek. Nem is lenne nagy baj, mert hasonlítanak, de sajnos nem HF-ek, én pedig 100%ig HF rendszert építek. Valamint 50 centis sata kábelt küldtek 90 helyett. Írtam is nekik ez ügyben.
Amúgy már csak ezek hiányoznak és kész vagyok. 1-2 furatot kell még elkészítenem. -
urdongo
tag
Nekem az egész minimal modding dolog addig eszembe sem jutott míg zárt ajtók mögött csücsültek az alkatrészek. Nálam a plexi megjelenésével indult el a fejvakargatás, hogy ha már belátni a gépházba, akkor legyen ott valami szemet megnyugtató vagy alkalomadtán gyönyörködtető (csak kocka barátaimnak ) látvány. Így jött a harisnyázás ötlete is. Persze a legnagyobb gellert ezen a fórumon kaptam, lehet neki sem kezdek ha nem látom a többiek hova jutnak a dologgal.
LBandi - Valóban viszonylag kevés pénzmagból is meg lehet úszni. Bár még én is tudtam volna többet spórolni a dolgon ha például csak hosszabbítókat harisnyázok. A tápot pedig elrejtem az avatatlan szemek elől.
Erdei88 - Szép munka lett. A harisnyák is valóban jó minőségűnek tűnnek. Kíváncsian várom hogyan fogod elrendezni a kábeleket beköltözés után.
[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
válasz zalman90 #21836 üzenetére
Egyetlen egy aprósággal értek egyet Nekem sem teccenek a szálanként harisnyázott kábelek néhol (a 24tűs tápcsatinál.) Mindenhol máshol nekem is teccik. De utoljára, miután szenvedtem kb 4 órát a gépemmel, hogy a kábeleket teljesen elrendezzem, és minden flott legyen, és teljesen elégedett voltam, ide belinkeltem a képeket, és csak lehúzó hsz-eket kaptam válaszul, hogy milyen kusza, és miért nincs minden kábel külön harisnyázva..
Ezekután mindennap olvasom az összes hsz-t, és nézegetem az eredményeket, de kedvem már egyáltalán nincs megosztani másokkal, hogy én hol tartok Elég volt egyszer koppanni..
De én egymagamban is jókat festegetek(#21832) Tomi 16: Nem rossz, szép az összkép, ésa ninja is még mindig jól mutat, de nagyon nagy a kuszaság az alsó részen
[ Szerkesztve ]
-
niklebi
senior tag
Sziasztok!
Régóta olvasom a topikot és nagyon tetszenek az itt látott moddolt házak Nagyon sok ötletet láttam és mivel a vizezés bővítésén gondolkodtam gondoltam majd az itt látottak alapján alakítom át a házamat ami egy Tt Armor Lcs volt,de be kellett látnom,hogy a 4-dik emelet nem igazán a fém megmunkálásra a legmegfelelőbb hely Ezért lecseréltem a szerintem a jelenleg kapható átalakítás nélkül is minden igényt kielégítő házra. Az én elképzeléseimet szerintem sikerült megvalósítanom. Az itt látható fotókon próbáltam mindent megörökíteni. Nem mindenről sikerült képet készíteni de a lényeget szerintem sikerült bemutatni. A fotók minőségéért elnézést kérek,de csak telefonnal tudtam a képeket készíteni és a teljesen kikapcsolt állapotban készültek elég rosszak lettek,de remélem a lényeget azért érzékeltetik. Én nem igazán szeretem az agyon világított,ledezett belsejű gépeket ezért próbáltam valami újat remélem sikerült egy kis újdonságot bemutatnom a topikban
Várom a kritikus véleményeket -
törölt tag
válasz niklebi #21845 üzenetére
látszik, hogy nagyon sok munkád van a gépben, és ezért maximum respect.
...de nekem van egy-két dolog, ami nem tetszik. konkrétan a festések, és az uv cső. a képekből kiderül, hogy sok munkád volt azokkal a festésekkel, de nekem akkor sem jön be, valahogy nem tetszik, és jobb lenne az összkép nélküle. tiszteletbe tartom, hogy egyedi dolgot akartál mutatni, ami sikerült is, csak engem ez nem fogott meg.
a gépház nagyon szép, szerintem jobb hogy ezt választottad, mint a barkácsolást. a képek is jók, a minőség ellenére, tetszik hogy feliratoztad az összeset, gondolom az sem 2 másodperc volt. -
niklebi
senior tag
válasz jones965 #21846 üzenetére
Először is köszönöm a véleményedet Tőled főleg sokat jelent! Nem kaptam fehér törésgátlót,és ezek igazán nem is azok,hanem flexibilis elektromos csővezetők. Simán lefújtam festékkel. Ahogy igazgattam sikerült a festést lekaparni,és csak később jöttem rá,hogy egy kis olajjal sokkal könnyebb feltenni és mozgatni, de akkor már késő volt. Majd a következő átalakításnál ügyesebb leszek.
-
niklebi
senior tag
válasz #97544192 #21847 üzenetére
Mivel ez volt az első ilyen festésem nem igazán sikerült Nem vagyok egy festő művész Amúgy melyik festésre gondolsz? Mindre? A világító festés pedig szerintem nem lett rossz
A képek nem igazán adják vissza az összképet, de nagyon jól néz ki amikor a teljesen kikapcsolt házban nem világít hanem sejtelmesen ragyognak a képek. Az UV cső pedig a feltett oldallaptól nem is látszik,és csak kiemeli a világító festett képeket.
Következőre biztos jobb lesz,mert miután összeraktam derült ki,hogy nem fog elférni majd egy újabb nagy teljesítményű videó kártya. Úgy hogy kezdhetek gondolkodni
Igaz lesz rá időm![ Szerkesztve ]
-
W.
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest