Új hozzászólás Aktív témák
-
z00li
senior tag
-
toldy
őstag
-
Stirbi
addikt
válasz Cthulhu Dawn #21503 üzenetére
tényleg marha bamba a belsö elrendezése
-
Tomi 16
őstag
Én is dobok fel mostani képet. kicsit nagyra sikeredett a kép,meg kepfeltolte.. de remélem jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
másik oldalon ha vkinek nem jönne be a kepfeltoltes.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Zolinho1026 #21513 üzenetére
jó az ilyen, nekem is volt karácsonyfám az egész háznak UC-s festése volt, na az kiverte a szemem
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Nem tudjátok honnan tudnék hamar szövet sata adatkábelt rendelni (különböző méretekben)?
computermodeon találtam, de ott csak 1 hosszúságú van.thx
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Cthulhu Dawn #21333 üzenetére
Fáj miatta a szívem, de úgy látom ebből nem lesz semmi. Jön a nyár, jönnek a fesztiválok mindenre, csak a gépre nem lesz pénzem, kihagyni meg nem szeretném ezeket a dolgokat, nem vagyok hc. Ráébredtem, hogy itt állok egy, az igényeimet tökéletesen kielégítő, sőt, túlszárnyaló géppel, nem akarok még tízezreket beleölni csak azért, hogy jobban nézzen ki .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Gorneck
legenda
Még prealfa állapotban...[link].
Gorneck#1239
-
nemethati
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #21528 üzenetére
A kettő nem kell hogy kizárja egymást. Ez egy hobby, addig kell csinálni amíg élvezed. Szerintem azért jobb mint pl. bélyeget gyűjteni
-
Gorneck
legenda
válasz tatabánya #21532 üzenetére
Csak a régi lomjaim...
Jahhh az SSDnek és a Velocinak vmin állnia kellett...amúgy igen ESD zacsi...GabN73: Most nem...nem lesz fúrkodás vagdosás, mint az uccsó csifi házamnál...legfőkepp kábel manádzsment...a minire kéne pecköt rendelnem 12est és az 5770re fel kéne raknom az AC hűtőm...de itt a hétvége, majd jól megcsinálom...
Gorneck#1239
-
törölt tag
válasz Cthulhu Dawn #21528 üzenetére
ha nem mo-n lennél akkor nem kéne ilyenek miatt aggódni. itt szerintem mindenki csinálna olyan modokat, hogy bepisilnénk egymástól, csak nincs rá anyag.
-
tatabánya
senior tag
Működik a pcgear.hu szolgáltatása? mert a rendelési adatoknál nekem már 3 napja csak az van hogy új rendelés.
-
mrbig25
őstag
válasz Cthulhu Dawn #21538 üzenetére
Ezért kell egy olcsóbb, gyengébb konfig, és marad pénz moddingra. Csak el kell dönteni, hogy az ember fúrni faragni akar, vagy erősebbnél erősebb hardverekre szórja a pénzt (sokszor teljesen feleslegesen), mivel kevesen tehetik meg, hogy mindkettőre áldozzanak.
[ Szerkesztve ]
...
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Már egy ideje nyomon követem a topik történéseit és azt kell mondjam, hogy remek gépeket hoztok össze. Le a kalappal előttetek!
Én a mai napon cseréltem ki a tápom, és ha már szétszedtem a gépet gondoltam készítek pár képet. Igaz, hogy minden teljesen gyári állapotú, de remélem belefér a topikba. Íme: Kép1 Kép2Üdv: Z
-
z00li
senior tag
válasz FoBCRaistlin #21544 üzenetére
Köszi. Nektek is W.és aero. Igyekeztem. Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy csak pozitívumokat fogtok mondani.
-
zuchy
őstag
Üdv mindenkinek!
A hétvégén elkezdtem megcsinálni a takaró lemezeket, mivel elég jó idő lett. A táp rész lesz teljesen eltakarva meg az ODD egy része. Nem akartam befedni az egész ODD részt, mivel elég kis ház a CM690 egy ilyen modra. Így legalább nagyobb lesz a tér, hűtés szempontjából szerintem jobb. Az ODD takaró lemez felső kiálló része be lesz hajtva olyan 60 fokban. És az alatta levőt is megpróbálom, bár az kb 2cm széles...
Lesz még egy szellőző, amin a levegő fog bejutni, egy 14-es venti alul lesz. Ő a táp eltakaróban fog megbújni. Képek itt találhatóak.Ja és az a szigszalag csak azért van ott, hogy ott tartsa a lemezt, egy fotózás, meg az összkép miatt. Bár még nincs kész.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Hyundai, Kia topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest