Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baly81

    aktív tag

    válasz ViZion #95594 üzenetére

    Megmondom őszintén már nem emlékszem rá, hogy pontosan mennyi volt. Kb.13-14EFt, Aliról Áfával, szállítással. DE! Én legtöbbször válogatok az eladók között, és általában nem a legolcsóbbat veszem meg, ha az eladó értékelése rossz, illetve fizetek a szállításért. Sőt olyanok is vannak, hogy nem pont olyat kapsz, amit hirdetnek. Hamisítják a jó kínait a rossz kínaiak! :DDD Szóval, tuti hozzá lehetne jutni olcsóbban is.
    Hogy mire jó? Természetesen nem tudok kiváltani vele egy nagy iparit, de arra, hogy néha szerszámgép és egyéb gépek, használati tárgyak akkujait javítsam vele tökéletes. Nem kell forrfüles cellákat venni, illetve ha bontok valamit (pl. teszt miatt), akkor nem kell kinlódni. 0,2-es nikkel és nikkelezett anyagot még tudok vele hegeszteni, e fölött a leírás ellenére sem, vagy csak nekem nem ment. A kijelző szerint 800A-t tud, hogy ez mennyire valós ki tudja. Biztosan rohadt nagy az áramerősség, mert ha egymás után pontozok 4-5× egy cellát akkor érződik az egész cellatesten hogy meleg lett. Szerintem 8-10 ponthegesztés után simán felmenne 40°C fölé.
    A kötést, úgy, hogy fogóval fogom meg a szalagot a 18650-et meg a kezemmel, csak rohadt nagy erővel lehet szétszakítani. A szalag inkább szétszakad a ponoknál.
    Érzékeny az anyagokra. Legalábbis nekem pl. egy kínai cellához semmiképpen sem akart "odaragadni" a forrfül. De ez szerintem a cellakupak anyaghibája volt. Nem bántam meg hogy megvettem.

    [ Szerkesztve ]

    Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!

Új hozzászólás Aktív témák