Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szkutyi
addikt
válasz Hieronymus #2853 üzenetére
Sajnos ezen vagyok két hónapja...amivel előbb elő lehet csalogatni az a coax vagy usb port... De ez nem jelenti azt hogy ez a hiba .hisz ezek nélkül csak táp kábellel is előjött ..:/szóval tényleg minden ésszerű dolgot kipróbáltam .és nem hiába olvasni azt számtalan fórumon hogy a hisense nem tud vele mit kezdeni, inkább visszafizeti az árát....
-
Tamas740
csendes tag
Sziasztok! 75"-ban VA paneles Qled Hisense tévék léteznek-e? Quantum dot colour technológia több/kevesebb/ ugyanaz, mint mondjuk a többi tv qledes technológiája?
-
aronpapa
tag
Arról nem is beszélek, hogy a hiba felvételekor a GORENJE Magyarország totál fals információkat adott át a javító cégnek...
Remélem nem lesz egyhamar garanciális javításom, mert akkor megint agyf...t kapok ... -
csab001
tag
Sziasztok,
Meg vettem végül a 65 8GF-et, még barátkozunk.
A fényerő, kontraszt, fekete megjelenítés tényleg szép, ilyen téren nagyon tetszik a dolog.
SD tv adásra mondjuk ne ezt vegye senki, az nem a legjobb. HD adás már élvezhető viszont.
Ami probléma és még nincs megoldásom rá, hogy Netflix 4K HDR vagy Dolby Vision módban a mozgás megjelenítés elég gyatra, mintha átugrana képkockákat. Rendesen szaggat néha, mikor a kamera gyorsabban moszog. Főleg vízszintes mozgásnál. YouTube 4K-nál nincs gond, USB-n még nem volt időm próbálni...
Tapasztalt más is ilyet vagy nálam lehet valami hiba?
Próbáltam minden féle beállítással, de nem javít rajta semmi.
Valami ötlet? -
csab001
tag
válasz SpongyaBob #2874 üzenetére
Ezt kipróbálom nemsokára, köszi!
-
Gino20
őstag
válasz csab001 #2871 üzenetére
Ez a mozgásmegjelenítés egy érdekes téma. Sokan lópikulát nem látnak ebből az egészből (őszintén irigylem Őket). Én Samsung Q70R-t használok, ami szintén natív 120Hz-es, de 1-10 skálán kb 5-ös interpolációt alkalmazok és még így is van néha malőr a megjelenítéssel (Samu: Clear Motion, de Hisense esetén pl Smoot Motion az elnevezés). Sokan amúgy vígan elvannak natív 60Hz-es panellal is, míg Én sírni tudnék, pedig a Sony tényleg kimondottan jó mozgásmegjelenítésben (láttam 120Hz-es TV-jét és az mellett a samu szerintem elbújhat), de családban látva a 60Hz-es Sony panelt folyamatosan az az érzésem, hogy picit, de egyfolytában akad a kép. Volt amúgy abszolút belépő 60Hz-es TCL TV-m pár napig, na ott ez tényleg durva volt számomra. Próbáld ki az interpoláció alkalmazását, hátha.
-
szkutyi
addikt
válasz SpongyaBob #2874 üzenetére
Ezt pofazom, gondok vannak a mozgás megjelenítésével...egyedül külső mp- amivel jó, ott tuti a 23,976hz..
A motion 5-5 egész jó, viszont buktad a 24hz-et,cserébe lessz egy Ál jó mozgásod, ami gyakorlatilag rengeteg részletet stb ront. -
szkutyi
addikt
Megvan!jött az email, hogy viszik a. Tvt a fejlesztőkhoz én meg kapom az utalvanyt
-
Zizi123
senior tag
Ugy latom, hogy heten mar nem jon meg a 65U8QF TV, ugyhogy hetvegen mar nem fogok tudni vele foglalkozni. Sejtettem, hogy az 1-3 nap kiszallitas veletlenul sem 1 nap....
Esetleg megtudja valaki osztani velem, hogy milyen kepbeallitasokkal a tuti a TV?
Tehat ki milyen beallitassal hasznalja, hogy ne kelljen mar 0-rol kezdenem a kalibralast, es minden funkcio kiprobalasat.
Az elozo Sony-mat teszteltek 1 cikkben mielott mevettem, es tenyleg nagyon popecul leirtak, hogy mit mire kell allitani, hogy a legjobb legyen, es tenyleg 90%-ban igazuk is volt.
Pedig ugy kezdtek, hogy minden kepjavito funkciot ki kell kapcsolni, es nem is szabad visszakapcsolni. Hittem es es nem is, de tenyleg... -
Zizi123
senior tag
válasz szkutyi #2881 üzenetére
Tehat vettem 1 65"-os photoframe-et?
Tokeletes kepe van, amig mozdulatlan a kep? Ez tenyleg nagyon jol hangzik.
Arrol nem is beszelve, hogy mivel ceg nevre veszem, igy nincs 14 napos visszakuldesi lehetoseg sem...
Itt tobben irtak, hogy nekik jo. Akkor csak az ujak szarok belole?
Fasza, akkor most tenyleg ne vegyem at?
Ha tudjak, hogy szar, akkor miert aruljak, miert nem vonjak vissza?
Es megint kezdhetem, kutatni, hogy mit vegyek helyette...[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Zizi123 #2882 üzenetére
Gondolhatod mennyire hiteles az az 1 darab tapasztalat.
Komoly mintavetel...
Kozben a tobbi x ezer/szazezer tulaj meg koszoni szepen es szuperul van a tv-vel.Szart meg ki lehet fogni mindenbol.
Egyik sem "szar" csak a kollega kifogott egy hibas peldanyt. Az altala felvazolt problemat eddig a forumon senki nem tamasztotta ala.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz szkutyi #2881 üzenetére
Azért ez így durva túlzás.. Van egy véleményed és tapasztalatod. A fórum többi tagjának pedig pont az ellenkezője. Nekem sincsen semmi bajom a tv-vel, minden egyes bekapcsolásnál öröm nézni. Főként ps4 fut rajta kisebb részben külső winchesterről filmek, de az általad leírt problémákat soha nem tapasztaltam. Ne riaszd el a leendő tulajokat, mert neked hibás volt a tv-d.. Bármilyen márkájú műszaki cikk lehet hibás,..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
szkutyi
addikt
válasz Ferenczi Áko #2885 üzenetére
Hány angol fórumot mutassak?hány youtube videót mutassak? Épp most csináltam egy új videót....messengeren bárkinek elküldöm .nekem volt két ilyen db...mindkettő bontatlan dobozos média Markt, idei gyártmány..havernak ugyan ez .neki tavalyi gyártmány ....
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz szkutyi #2886 üzenetére
Én is média marktban vettem, bontatlanul, idén. Azt nem tudom, hogy idei vagy tavalyi gyártmány volt-e, de gyanítom, hogy tavalyi, mert mikor én vettem 5 hónapja, konkrétan vadászni kellett rá.. Fene tudja.. Én csak azt mondom, hogy nem kell azt sugallni, hogy minden Hisense 65U8QF tv kaki :)
-
szkutyi
addikt
Amerikai változat..más a.neve.ugyan az a készülék.pl.
-
válasz Ferenczi Áko #2890 üzenetére
Az mindegy. Sarazni ezzel is lehet.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
szkutyi
addikt
válasz Ferenczi Áko #2890 üzenetére
De tovább megyek..a milliós lézer projektor promó videóján is vannak jelenetek ahol látszik a villogas....
-
szkutyi
addikt
válasz Hieronymus #2892 üzenetére
Nálam nagyobb fan nem igazán volt a hisensenek addig amíg ki nem verte a szemem a villogas..lehet itt ellensegeskedni, ezek tények.tele.van vele a fórum, a youtube. nyilván a hisense is azért utalvanyoz és viszi a tech központba a.tv-t... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz szkutyi #2894 üzenetére
Én nem ellenségeskedek, és gúnyolódni sem áll szándékomban, de még egyszer mondom, nem az a jellemző (hála az égnek) amiket Te tapasztaltál.. Ha általános lenne itthon, akkor azzal lenne tele valószínűleg a fórum is.. Külföldön nyilván több a hibás, a nagy számok törvénye és a szórás alapján..
-
szkutyi
addikt
válasz Ferenczi Áko #2895 üzenetére
Ebben is van valami, én 3db készülékről tudok itthon jelenleg ami produkálja...4. ami ki volt állítva a médiában...azt is teszteltem, bevittem a média lejátszó már.xd
-
kiske13
tag
válasz szkutyi #2898 üzenetére
Azt hiszed valami Hisense project manager olvassa ezt a fórumot?!
Magasrol szarnak európára.
Nincs támogatás, nem kell megvenni !!!
A SKODA csödbe megy mert Kína nem szállít szart sem.
Holnap, holnapután áram se lessz.Nem akarok offenzív lenni, de a hisense egy olcsó alternativa, a kóreai, japán (amiket megvett Korea és Kína) cuccokra.
Ennyi.
Olcsó és olyan, amilyen az ára.20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Windows 11
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest