Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v-man

    őstag

    válasz dgyuri0123 #91233 üzenetére

    Akkor én most kicsit feladom Neked a leckét, hogy igénytelen/tapasztaltan v épp igényes vagyok-e... :)
    Történt, hogy a jobb hang reményében váltottam le a pár éve vásárolt, belépőszintű házimozi erősítőmet egy közel 20 éves, olcsó sztereo erősítőre múlt hónapban.
    Noha a házimozit 10e ft-tal többért tudtam eladni, mint a másikat vettem, mégis elértem a célomat, mert sokkal-sokkal jobb zenei élményt kapok már ezzel a kezdő lépéssel is. (Ami főleg meglepett, hogy a házimoziból megmaradt front hangfalpár a mélynyomó nélkül is komolyabb mélyhangot ad, mint előtte a házimozi erősítővel 2.1-en használva.)
    Hiányzik viszont a házimozin megszokott kényelmi funkciók közül az optikai bemenet, mert így Xboxról tudok Spotify-t hallgatni, nem kell folyton mennie a PC-nek. Ennek érdekében rendeltem meg azt a bizonyos olcsó kínai DAC-ot, ami az egész vitát fellobbantotta itt a fórumban, ezt természetesen sajnálom. Mivel kapcsolódó téma volt előtte (optikai bemenet), így bátorkodtam arról érdeklődni, hogy egy ilyen adapter mennyit ront a forrás hangján, ami ugye már alapból sem audiofil forrás.

    Később szeretnék majd továbblépni, de egyelőre ez a hangminőség is megfelel és jelenleg örömmel hallgatom. Bocs a sok szövegért.

    XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X

Új hozzászólás Aktív témák