Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz #71562240 #41625 üzenetére

    Meddő vita. Mikor kerül ki Internetre egy vélemény bármiről, ami nem csúcskategória?
    1, Ha valaki dicsekedni akar a sajátjával (és ha valaki dicsekszik egy alsóközép, közép vagy felsőközéppel, akkor előtte egy szar volt neki ergó tapasztalatlan, ha most meg el van ájulva)
    2, Amikor el akar valaki adni, ergó elfogult (finoman szólva, durvábban meg egyszerűen kamuzik valamit ami szerinte meggyőzőbbé teszi az éppen aktuálisan eladó terméket).
    3, Amikor vásárol valaki és csalódik és dühében ír, mert tudja, hogy eladni nincs értelme, mert túl nagy a bukta. Tehát a megjelenés körüli időkben keletkező újonnan vásárolt negatív hsz-eknek van a legnagyobb igazságtartalma bárminél, ami nem csúcskategória.
    A használt eleve szólhat másképpen cserélt alkatrészekkel. Tonnaszám hozzák be lomtalanításból a régi erősítőket, amiknek "költözéskor" elveszik a távja, aztán megy a buhera.

    Ami meg az (mármint csúcs és új), az meg szvsz, qrva drága, szar meg nem lehet, különben nem lehetne annyiért eladni egyet sem és eltűnne a márka, szóval max szervi okokból hallja valaki gyengébbnek. Az egyik embernek az egyik frekvenciatartományban érzékenyebb a füle és a másikban csillapít a másik embernek meg fordítva...

    Nem beszélve a hangfal illesztéséről. Attól, hogy ugyanazzal a hangfallal az egyik jobban szól, mint a másik még lehet, hogy egy másik hangfallal más impedanciával meg pont fordítva lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák