Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz mp54 #37080 üzenetére

    Persze, számos CD-játszó rendelkezik digitális bemenettel, éppen azért, hogy DAC-ként is lehessen használni. Kimenettel pedig avégett (kanadaiul: avégütt), hogy futóműként is lehessen használni.

    Példát kaptál kettőt a példa kedvéért, különböző árkategóriákból. Kutatómunkát a példálózás kedvéért továbbra sem szeretnék végezni, legfeljebb inkább akkor, ha már kb. eldöntötted, hogy mik a céljaid, és arra mennyi pénzt szánnál, azaz milyen megoldás mellett igyekeznél elkötelezni magad, figyelembe véve ugyebár a műsoranyaggal, azaz annak lehetséges formátumaival kapcsolatban is a jövőre vonatkozólag választandó politikádat. Most sokféle megoldás van nálad talonban, és még az általam (és Nebuló által) javasolthoz legközelebb álló Blattida-féle megoldás esetén is eléggé mást kell keresni, mint az általam (és Nebuló által) javasolt módszer esetén, valamint nekem is kétségeim vannak, hogy akár a Nebuló-Kammerer, akár a Blattida-féle megoldásba érdemes-e egyáltalán belevágnod a jelenlegi helyzetedben és a jövőben várható műsoranyaggyűjtési politikád fényében, vagyis én, a bigott számítógépellenes is erősen fontolgatom, hogy bele kéne-e vágnod a minőségi CD-lejátszás hardveres körülményeinek dedikált CD-játszó útján való megteremtésébe. Példálózás ráér az "elvi-filozófiai" letisztulás után, vagy legalábbis a proritások körülbelüli kijelölése után, de akkor is persze jön a szokásos szöveg, hogy mivel használt készülékekről lesz szó, és ismered a kb. szóbajöhető márkák körét, az lenne az optimálisabb (számunkra :D ), ha te végeznéd el a kutatómunkát, és a találatok alapján kérdeznél. Mindazonáltal, ha letisztult, hogy mik a prioritásaid ÉS A KÖLTSÉGKERETED!!!!!!!!!, akkor persze kutatómunkát is "szívesen hajlandó vagyok" ( :D ) végezni, böngészve a hirdetések között.

    Lásd éppen itt, amit mondasz később: "...mert lépni fogok...Hogy merre, azt még nem tudom." Először is ezt kéne kifilozálnunk, hogy érdemes-e lépned, és ha igen, akkor merre és mekkorát. Nekem kétségeim vannak, elsősorban a műsorhordozó-gyűjtés terén várható politikád miatt - lásd még beszélgetésemet Dorináv... akarom mondani Doriannal.

    (#37087) mp54 Blattida aszerint javasolta a Lupust, hogy a mostani alapfokú BD herlyett veszel a DAC mellé egy "rendes" CD-játszót koax dgit kimenettel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák