Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SRC

    junior tag

    válasz bkercso #103883 üzenetére

    És ha egy magyarországi viszonteladótól veszel valamit akkor tudod? ;]
    Szeretnek ők is jól járni. Jó olcsón venni, aztán 7-ért adni.

    #103882
    „bármit is gyártanak direkt felirat nélkül is”
    Na, ezt én már nem nagyon hiszem. Azt el tudom képzelni, hogy piti melósok, mondjuk egy folyamattechnikus meg egy raktáros szövetkezik egy üzemben és kicsempésznek neked párezret felirat nélkül ha eleget jattolsz, de tuti a gyáros tudtán kívül. És ez is rögtön kiderül.

    Az nem hiszem, hogy a gyáros a kérésedre így gyárt, vagy ha igen rögtön ő is kéri a részét. Akkor tudja, hogy bunda. Óhatatlanul mások is megtudják közben, rögtön ők is megzsarolnak, mi marad a végére neked, ha mindenki tartja a markát?
    És a végén mindenki téged keres, mert utólag mindenki rájön azért, hogy átverted. Szóval nem olyan egyszerű ez. Én nem hiszem.

    Ez akkor elsőre egy nagy kasza volt. Senki nem volt a piacon, aki gondolta volna, hogy ha vesz egy feliratozott chipet, akkor az nem az ami. Így igen, hogy fillérekért alapanyagár alatt megvették a nagy tételt. Fél világgal arrébb meghirdették az összes drága típust, aztán ami megrendelés volt, azt rányomtatták és mindenkit átvertek, egyszerre. Mindenki ugyanazt kapta más felirattal. Ahogy a svindlerek mondják: Az nagy poén volt. Egyszer. Ezt elhiszem. Ez így kerek, de amit te írsz az már nem gömbölyű nekem.

Új hozzászólás Aktív témák