Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isten88

    senior tag

    Nem tudom, eléggé ideges vagyok most, mert ezek szerint a rack miatt nem tudtam a vinyót használni 3 hónapig. :@ Első 2 hónapban előjöttek a hibák, azt hittem, hogy ez természetes dolog, vagy nem tudom, annyira nem érdekelt, majd mikor már a pótolhatatlan adataimat nem tudtam visszaolvasni, akkor már gondoltam, hogy itt valami cink van a dologban. Vissza garival, 32 nap után adtak nagy nehezen egy új, ugyanolyan vinyót (WD5000AAKS), most meg kiderül, hogy a rack a hibás. :@ Azért még letesztelem asztali géppel is, hátha...
    Firewire400 gyakorlati sebességét köszönöm. USB 2.0 alatt a rack 25MB/mp-t produkált a 60 helyett, ezért kérdeztem, hogy gyakorlatilag a Firewire 400 az 50 helyett mennyit produkál, de ha megközelíti az 50 megát másodpercenként a gyakorlatban is, akkor az jó lenne. Köszönöm szépen a válaszokat!

    Nem volt annyira meleg. Most, hogy nyúzom és lóg az asztaliból, így 45 fok. Elvileg 60-65-ig bírnia kell (gyári adat). Rack az alumínium, szóval a hőleadás is megoldott. Nem hinném, hogy a hő volt a problémája, kézzel fogható volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák