Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz King Unique #53960 üzenetére

    A régi rackben úgy néz ki lefut az egész, kb. 1órára végzek az összes másolási művelettel - megszakítás nélkül ;]

    Persze gariztathattam volna, de pont nem ennek a tápja főtt meg, hanem egy jóval régebbi, talán még egy Chieftec racknek a tápja volt. Ezt azért írtam le, hogy talán kezdődő táp baj lehet, de mivel azóta is másolok a régivel és ugyanazzal a táppal így annak hibája kizárható.

    A következő lépés az lesz, ha visszateszem az új rackbe és megint rossz, akkor maga a fiók a rossz.

    1ébként a bekötés nem egy ördögtől való dolog sztem. A régi tápon ott van hol a +-, a feszültség+teljesítmény, azután menve vettem Meanwell adaptereket. Mindenféle feszültségben többet és azóta bárhol megy ki bármilyen táp, közvetlen polcról megy a helyére az új.

    A teljesség igénye nélkül, egy 9voltos 24órában hajt egy UPS hűtőventilátort, kettő 24voltos viszi a karácsonyi világítást, a 12voltosok meg beállnak pl. a rackek gyári adapterei helyére ha azok beadják a kulcsot.

    Igen, a hűtésre ügyelve van. Természetesen ez is jobb a RapidCase-ben, egész pontosan 2fokkal alacsonyabb ugyanaz a drive ugyanazzal a sebességgel, mint a SwiftCase-ben. Egy kis rács van a régiben és az ennyit jelent. Előtte egy külön akkucsomagról 8volton hajtott 12cm PC ventilátor, tehát nincs elaprózva ez sem.

    Annyira nem melegednek ezek a fekete WD-k 40fok, de már 2órája másolok rá megállás nélkül, de a teljesen zárt rackben is kijött 42fokból. És mivel 7200 legalább gyorsabb is :)

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák