Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Mondjuk nekem őszintén szólva kezd a tököm tele lenni, hogy minden szarra külön topicot kell nyitni..
-
werszomjas
addikt
csakhogy ott legyen az Itt szóltam hozzák között
-
petyametyo
aktív tag
Csatlakoznék
-
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, várom.
-
Mercutio_
félisten
Konkrétan ezt írja a Wizz kézipoggyászra vonatkozó oldala:
Az utasok egy, legfeljebb 55 × 40 × 23 cm méretű ingyenes kézipoggyásszal utazhatnak.
Ha WIZZ Priority szolgáltatást vásárol, a fedélzetre magával viheti kézipoggyászát (55 × 40 × 23 cm), illetve egy kisméretű táskát (40 × 30 × 18 cm) is.
Ha nem vásárol WIZZ Priority szolgáltatást, és a kézipoggyásza nagyobb a megengedett méretnél (40 × 30 × 18 cm), akkor az utasfelvételi pultnál ingyenesen fel kell adnia azt, és majd az érkezési repülőtéren veheti át a poggyászfelvételnél. Ha a kézipoggyász kisebb, mint 40 × 30 × 18 cm, akkor magával viheti az utastérbe, és az ülés alatt kell elhelyeznie azt.
A megfogalmazás szándékosan félreérthető, hogy aki parázik vegyen priority-t, vagy feladja a csomagját, de a lényeget aláhúztam.
A lényeg, hogy a kézipogyó maximális mérete 55 × 40 × 23 cm ez benne van az árban.
Ha a konkrét poggyász mérete nem haladja meg a 40 × 30 × 18 cm-et felviheted mindenképpen,
ha nagyobb, akkor ingyenesen fel kell adnod és megy a gép gyomrába (ez egyébként van akinek még jó is, pl. visszafelé italt akar hozni amit kézipogyóként nem tudna),
ha pedig az 55 × 40 × 23 cm-et meghaladja, akkor a mérettöblet után még fizetned is kell. -
Kasya
nagyúr
Visszatalálós
-
JóGéza
aktív tag
Sziasztok!
A travelfree.info is egy jó gyűjtőoldal.
Barcelonába január és február környékén szoktak lenni olcsó jegyek (10000 Ft alatt is). Érdemes folyamatosan figyelni. Az időjárás nem túl hideg. A kisebbik kézipoggyásszal simán ki lehet húzni néhány napot.
A csomagteres elhelyezéshez:
Ilyen hátizsákom van. Volt, hogy címkézték, és le kellett adni, de többször volt, hogy amíg a kis bőröndöket nem engedték fel, ez mehetett. Bár az új poggyász szabályokkal ez megint változik.
Szerk.: helyesírás. -
Leárazott szabadidő érdekelne.
-
Dare2Live
félisten
válasz
szabolcs17 #28 üzenetére
Nekünk tavaly lanzarott (kanári szigetek) kiskocsi egy hétre 19.000Ft volt. Benzinnel együtt megáltunk kb 30.000Ftból.
-
szabolcs17
csendes tag
válasz
MittuDomain_ #29 üzenetére
Köszi!
Akkor mindenképpen megéri, sok helyen alacsony árakat mutat, ahogy írtad, én is láttam párszázas ajánlatokat is. -
MittuDomain_
őstag
válasz
szabolcs17 #28 üzenetére
Egyszer kiírták, hogy Bryan barátunk elszúrt valamit, 2-300huf/nap az autó bérlés.
Nos, volt para, fél évre előre foglaltunk Andalúziába, de kiadták...Gyorsnak kell lenni, de nem kamu.
-
szabolcs17
csendes tag
Sziasztok!
Csak kíváncsiságképpen, néztem az utazomajom.hu-n szállásfoglalás mellé bérautókat. Létezik, hogy 2-3 ezer Ft/nap áron adjanak autót, vagy csak bugos a rendszer? Nem csak egy helyet néztem, Budapestre is hasonló árakat ír. -
w.miki
veterán
Aldi utazás.
Ez jó: Hajóút az Adriai-tengeren 1-2 gyerek ingyen! - Costa Deliziosa - 5 nap/4 éjszaka, teljes ellátás 75 990 Ft -tól. Vagy ők is trükköznek?Szóval trükköznek ők is
+ Kikötői illeték: 33 390 Ft... gondolom parkolni sem tudsz ingyen a kikötőben... Bár azt nem írja. -
bdlackoo
tag
-
Mercutio_
félisten
1. Csak bizonyos méret felett (40 × 30 × 18 cm-nél nagyobb) megy a kézipogyó a csomagtérbe.
2. Egyéb díjak már benne vannak a 2990-ben (Basic viteldíj: 1 × Repülőjegy 390 Ft, 1 × Adminisztrációs díj 2 600 Ft) és online check-in (a jegyet is úgy veszed, vagy mobil app-ból becsekkolsz) esetén nincs további díj. -
Mercutio_
félisten
válasz
customer114 #20 üzenetére
Debrecenből, ezt tegyük hozzá
-
customer114
őstag
Hátha ez a topik nem kesz szétoffolva..
Tessék egy kis csemege Milánó 6ezerért oda-vissza: [link]
-
Ateszpapa
addikt
Cool.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Köszönjük a topicot!
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Zseniális a kép, tényleg ezt is követni kell ezentúl. -
Még egy topik amit figyelni kell...
-
Mr.Csizmás
titán
kis türelmet, dolgozni kell épp (vagy imitálni
)
-
UHHH
őstag
Sziasztok! Mentve!
Tipp: Athén januárban! Wizzair ócó, a szállás is.
-
w.miki
veterán
"[Re:] [Mr.Csizmás:] topic"-t nem lehetne kivenni a címből, mert így 3 sort foglal a képernyőn 2 helyett.
Spóroljunk már egy kicsit...Találtam 2 oldalt az FB-n, ami olcsó utak vannak, de nem tudom használni.
Utazomajom.hu
Mindenkiutazhat.hu
Nekem nem jönnek ki a fent reklámozott olcsó árak.
Példa cím:
"8 nap Jordánia Budapestről szállással hihetetlen áron 35.350 Ft-ért!"
Rákattintok: már 56.745 Ft-tól indul
Azt se tudom mennyi csomagot vihetek, adnak-e kaját, van-e a közelben fürdő? -
Mentettem én is.
-
L4mie
veterán
Szuper,
Köszönöm a topicot!!
október 23-ai hétre keresnék olcsó utat 2 személyre 3 éjjel, Párizsba
Valószínűleg elkéstünk vele, de most derült ki, hogy mindketten kaptunk szabadságot arra az időszakra. -
beginnerguy
tag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Aranyos kép
-
törölt tag
Jövök.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Ez gyors volt
-
Mr.Csizmás
titán
[ Módosította: #45553408 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- LED világítás a lakásban
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged