Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemir Ombe

    addikt

    válasz Mulholland #8795 üzenetére

    Én inkább a “jó technikával” (elektronikával és dobozokkal) a jó(!) elhelyezést preferálom (akár kis helységben is) mint a “virtuális tér” létrehozását + hsz-kal,sok esetben a “kevesebb több” elv működik,de természetesen mindenki azt és úgy hallgassa,ahogy neki a legjobban tetszik.

    Nálad a “jó technika” rendelkezésre áll,lehet kicsit próbálkozni kellene a “megfelelő elhelyezéssel”,mint további hsz-tól (pl. FH) várni a “megoldást”,mert bármilyen “jó”(?) is a plIIz,azért mégsem egy “nativ formátum”,mint korábban írták is ;)

    (de szintén csak egy magánvélemény)

    “Van nekem egy auro 11.1-es demo anyagom, no az ezzel a konfigurációval már székbe szögező”

    Látod ez is egy alapvető probléma,hogy a “hangmérnöki munkát” érted/érzékeled “formátumnak”. A demó anyagok mindig (de többségben) “tökéletes hangnérnöki munkával” kevert anyagok,kiemelt dinamikával/részletekkel,de ez nem helyettesiti az adott formátuot,az auro “auro képes” rendszeren,a hozzá való hsz elhelyezéssel szól(na) ugy,ahogy azt a “hangmérnök megálmodta”,más “felállásban” csak a felvétel “minőségi különbségeit” hallod,de az adott formátumból “nem érzékelsz” (hallasz) semmit. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Hmm ....

Új hozzászólás Aktív témák