Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    Egyelőre felfüggesztettem a moziszoba építését. Két rendszer volt tervben egy moziszoba/ projektor+ váaszon / Marantz 6015 /Klipsch RP (280F?) rendszerrel és a nappaliba OLED / Denon 1700H/ Monitor Audio 500.
    Nekiálltam és a tavalyi tervezett 1,2 milliós beépítési költség ( terasz--->moziszoba) jelenleg 4.8 M-be ba állna meg a szigetelő anyag, gipszkarton, faanyag és apróságok ( pl sziloplaszt 4x áron megy) drágulás miatt.
    Úgy döntöttem egyelőre szüneteltetem a projektet és ami pénzt tudok kiveszek belőle. Marantz jó erősítő, de számomra valami hiányzik belőle, lomha mozi alatt és szarul kezeli a két SUB-ot. Lehet felhasználói sutaság, nem tudom. Nappaliban lévő Denon 1700 meglepően jó kis jószág, de kevés arra a területre. Szóval most mindkét erősítő elmegy és erősen gondolkodom majd ( ősszel) egy Arcam AVR5 vételén .
    Addig veszek megint egy Denont, A 3400H és a 2700 H között vacillálok. Utóbbin van még 2 év gari és olcsóbb, tudja a HDMI 2.1 ficsőröket. előbbi elméletileg régebbi, magasabb sorszámú de ott alacsonyabb besorolású erősítő, Pár dologban elmarad és párban többet tud.
    Mit gondoltok 3400H vagy 2700H?

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák