Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    Köszönöm mindenkinek a válaszokat :R .

    Lehet ágyúval verébre, de ha a későbbiekben cserélem a hangfalakat, akkor az AVR-hez már biztosan nem kell hozzányúlni :), vagy ha ott is hiányolok majd valamit, akkor tudni fogom, hogy ezen áron (vagyis nem speckó procikkal és egyéb csoda masinákkal) jobb nem lesz, esetleg más gyártóval más karaktert kapok.
    Én elsőnek a AVR-re gondolok, mint ludasra és lehet nem is csak a kategóriával van baj, hanem nekem lehet a Denon-nal is (de ez természetesen részemről csak tipp, ami csak akkor fog kiderülni ha váltok).

    Az elhelyezhetőség valóban katasztrófa, amin fizikai képtelenség változtatni. Egyik doboz falra préselve, a másik meg szól a nagy semmibe és az egyenesszárú háromszög nyomokban sem érvényesül szóval a 2 front hangfal közötti távolság ~2.2m és a hallgatási pozíció meg ~4.5m-re van, de midezek ellenére azt gondolnám, hogy ez a karaktert, a laposságot nem igazán befolyásolja, hanem mondjuk nem lesz olyan széles a tér/színpad, de elektronikus zenénél ez amúgy sem igazán létezik és valójában ebből hallgatok többet (remélem most nem az jön, hogy azt a műfajt mindegy min hallgatom ;] ).

    100 szónak is 1 a vége. Nem fogok kapkodni, nézegetem a használt piacot és ha úgy adódik beleugrok akár egy X6000-7000, RX-A 2000-3000 AVR-be is, aztán persze ehhez később meg nézegetek majd jobb dobozokat is :) .
    Ezt az oldalt eddig nem ismertem: eBay Kleinanzeigen. Köszi Ada19 :R
    Úgy látom van miből mazsolázni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák