Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Nixon18 #63191 üzenetére

    nekem meg a korabbi R26F van surroundban, az 25-30nm2re barokkos tulzas.

    R szeriara mondjak, hogy:
    - magas frekvencia mellett levegosek
    - zenere kevesbe jok
    ezzel a ket allitassal annyi a baj, hogy az elsore en rendes, kontrollalt merest nem lattam. a masodikra foleg nem es oszinten szolva abban se vagyok biztos, hogy objektiven ezt mennyire lehetne egyaltalan validalni.

    ami az R szerianal problema, hogy muanyag a haz es hajlamos karcolodni tehat picit vigyazni kell ra, de egyebkent ez nem latszik es birja. a driver / hangfal resz szinten gyengebb a RP szerianal (tehat tenyleg lehet kulonbseg frekvencia-valaszra), de ez nem feltetlenul azt jelenti, hogy az R objektive rossz, hanem azt, hogy az RP szeria (dupla aron) nem meglepo modon jobb.

    nekem azert lett klipsch mert:
    - egyszerre nem volt penzem egy teljes 5.2re egy koltozes kozepen
    - eleg valtozatos a portoflio a sajat surround osszelegozasara
    - RP szeriabol dupla annyiba lettek volna a hangfalak, es igy is forintban 7szamjegyu osszeget suroltam mar kabelekkel es mindennel.
    (- ott mar volt egy kifejezetten jo fules lancom es tul voltam ket surround es ket stereo setupon)
    (- kutatasi metodikaval valamennyire tisztban vagyok)
    (- 10+ evig koncertberletes voltam filharmonikusoknal es volt olyan ev amikor voltam 100+ koncerten/dj seten/live acton gyakorlatilag az osszes letezo stilusbol. tehat realis hangzast varok el, nem pedig azt a reszletesseget, ami egy akusztikus elonel optimalis korulmenyek kozott sincs.)

    zenere egy asus xonar one mk1 (muses opamp roll + mk2 DSD varians) + Philips Fidelio X3 van (korabban Beyer DT990 edition 250ohm es Audio-Technica MSR7). a Klipsch tartja magat, a zene elvezetes rajta, amit meg elveszt precizitasban (egy 1000+ euros fules lanchoz viszonyitva!), azt boven visszahozza terben. meg eleve fulesen mas hallgatni a zenet, mint egy surround setupon.

    geniusbol nekem anno 5.1em volt (SW2500), ahhoz kepest itt egy masik vilagrol beszelunk. a 2.0 pedig egy szornyu doboz tetulassu coneal, tehat meg amit vissza is tudna adni frekvenciat, azt is rosszul csinalja :DDD

    igazabol barmelyik mellett dontesz, jo lesz. csak legyel biztos benne, aztan utana kapcsold le az internetet es csak elvezd amit vettel.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák