Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Nixon18 #63163 üzenetére

    10 evvel ezelotti felsokategorias cucc.

    tud biampot, van ket HDMI kimenet (pl ha TVt es projektort is akarsz hajtani atkabelezes nelkul), van halozati csatlakozo es eleg craft benne nagyobb hangfalakhoz. kerdes, hogy mit kapott, de igazabol amig rendeltetesszeruen volt hasznalva, addig birnia kene (neten nem nagyon talalok tipushibat egy internal error 4000 kivetelevel). uj ennyiert nagyon nem lesz, talan a Sony STR-DN1080 tud hasonlo ki/bemenet tomeget csak modernebben, viszont az kb 500 eur.

    ahogy nezem az RP160M nem annyival dragabb mashol sem. talan meg az R-620F lenne jobb ha talalsz akcioban, bar anelkul az mar dragabb. Klipschnek az az elonye, hogy ha van egy jo par frontod, akkor egyszeru kiegesziteni utolag surroundda, bar par masik gyarto is arul kulon ugyanabban a szeriaban center es surround hangfalakat.

    ezen felul meg lehet elmelkedni a hangjan, de ebben az arkategoriaban nem nagyon lesz kulonbseg*. viszont az problema ha pl nincs eleg HDMI, nincs eleg kakao meghajtani a hangfalad vagy nem tamogat egy masik fontos featuret pl nincs auto kalibracio.

    *ha valamelyik teszt mast allit azt ignorald ha nincs mellette megfelelo meres.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák