Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    sziasztok! remélem nem akadtok ki de nagyon alapvető dolgokkal nem vagyok tisztában sajnos. Elovastam az összefoglalót,de sajnos a HDMI csatlakozás nem egészen világos.
    Váltottam Tv szolgáltatót és kábeltv lett , itt nincs beltéri egység csak kártya. Az öreg Yamaha házimozimon nincs HDMI, ezért nem tudom a hangot szabályozni , csak két távirányítóval, ami nagyon kényelmetlen. Szeretnék venni egy Másik erősítőt használtan ARC képest, kb 90 K a plafon amit ráköltenék.
    Mire kellene konkrétan figyelnem ? A TV ből a hangot HDMI-n kellene rávinnem az erősítőre gondolom, ott 1.4 minimum kellene. Közben érkezik egy PS5 ott viszont a 4 K HDR jelet és a hangot hogy tudnám átvinni a TVre? 2.0 HDMI kellene nekem vagy elég az 1.4 ahhoz ?Illetve van olyan hogy a VRR-t esetleg átengedi az erősítő? vagy külön megoldással( optika?) kellene rávinnem a hangot az erősítőre a Ps5 ről és a képet HDMI vel közvetlenül a Tvre? 1.4 átenged mindenféle videó jelet változatlanul a PS5 ről és a hangot leveszi róla?

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák