- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Daywalker #40434 üzenetére
De igaz, mert ez a szubjektív véleményem.
Háromszor futottam neki, több esélyt nem kap, nem látom értelmét.
A téves fordítások engem is idegesítenek, még szinkron esetében is, amikor szájról leolvasom, hogy jelentését illetően teljesen mást mond a színész. Mert ugyebár mindig mást mond szinkronnal, mint amit hallunk.
Tévében futó filmeket is átkapcsolom eredeti hangra, ha lehetséges, még akkor is, ha nincs hozzá felirat.
Az elmúlt pár nap során megnéztem 4,4 régi, francia filmet, élvezet volt hallgatni a számomra varázslatosan szép nyelvet. Azért 4,4 és nem 5, mert a Pierrot le Fou (bolond Pierrot) szintén nézhetetlennek bizonyult.(#40435) gerg221
Egyik kedvencem a Shawshank Redemption, ez igencsak egyezik a nagy többség ízlésével.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest