Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyi_386

    csendes tag

    válasz #09634560 #36508 üzenetére

    Köszönöm az ötletet! Ha jól olvasom, a 656-os annyiban jobb a 646-nál, hogy tudja a 4K-s felskálázást és a HDR10-et, de csak egy 10-essel több :)

    mpo Köszi a linket! Valóban, picit messze van a TV, jelenleg úgy 4,5m-re, már korábban is gondolkodtam ezen... A kanapé elég nagy, bár elvileg úgy 70-100cm-re előbbre tudom hozni, meglátjuk.

    Janos222 Hát ez szomorú, a Taga eléggé tetszett, bár csak egyszer hallottam egy ismerősnél. A Polk T50-est megnéztem, olvastam egy tesztet is róla, érdekes módon pont azt írják előnynek, hogy passzív mélynyomója van. Mondjuk még annyira nem ástam magam bele a házimozis dolgokba, de addig már eljutottam, hogy mindenképp kell mélynyomó egy rendszerbe(vagy 2, vagy 4 :) ), akkor viszont a frontokban lévő bass-reflexes dolog elég felesleges. Mindenesetre köszönöm az ötletet!

    Ahogy az előbb olvastam, a JBL Arena 170-et is leszóltátok, pedig azt is nézegettem :D Így egyenlőre tényleg marad a PolkT50. Persze érdemes lesz élőben meghallgatni, de gndolom úgy is máshogy fog szólni egy szaküzletben, és máshogy majd itthon.

    Lenne egy másik kérdésem, próbáltam már utánaolvasni, de eddig nem sikerült semmire sem jutnom. Minden hangfalnál van egy frekvencia-átvitel, frekvencia tartomány megadva a tulajdonságoknál. Ha jól értelmeztem, minél nagyobb ez a tartomány annál jobb a hangzás. A Polk esetében ez 38hz-24khz, a JBL170-nél 44hz-40khz. Valahol viszont azt olvastam, hogy gyakorlatilag a fülünk korlátai miatt csak a 40hz-22khz-es tartománnyal kell foglalkozni.Akkor ezt valóban nem kell nézni?

    Nagyon köszönöm az eddigi segítséget is!!

Új hozzászólás Aktív témák