Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomyka74

    senior tag

    válasz BBéci #26812 üzenetére

    megüttötte a szemem az előző dialógus és nem bírom ki,hogy ne szóljak hozzá!
    először is nemtom,hogy milyen körülmények közt tesztelik a tv-ket de mint ahogy emliettted " az LG semmire nem való nem még házimozira "vagy valami hasonló . nekem volt LG plasmám most a 3. LG 3D led tv-m van
    50"-os és biztos,hogy a fa..omba sincs képminőségben 3D megjelenítésben (passzív, ami a legjobb )!! hozzá képest se a Pana se a Sony.
    én végig néztem nagyon sok tv-t nemcsak a boltban, sőt !! hanem otthon ( mert ugye ott fogod nézni azzal a kábel tv adással és az azon a mozi rendszeren )haveroknál,ismerősöknél és messze az LG-nek van a legjobb képe!! de persze kinek melyik tetszik, de sztem kurvára más képet mutat egy tv ilyen akármilyen "tesztelésen"
    mint otthoni környezetben ahol faszául beállítgatod ahogy neked a legjobb a képe meg stb.
    én ezért nem is hiszek az ilyen teszteknek!
    jaaa és azt se felejtsük el,hogy nyilván az a tv lesz a "teszt" alatt a legjobb aki a legtöbb pénzt tolja vagy éppen fényesre nyalja a tesztelő seggét!

    nem akarok senkit megbántani de sajna ez így van kis hazánkban.
    egyébként szerintem is elég sok mindent "lefikázol" gyorsan. (megelőzöm a kérdést nem tudok most konkrét példát mondani és nem is áll szándékomban csak ahogy olvasgatom én is a kérdésekre adott reakcióidat!)

    ez megint csak egy vélemény volt! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák