Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • creation

    senior tag

    válasz josik #49416 üzenetére

    Mivel ez egy régi fajta server ház, és a hátuljára csak 8-9-es ventiket tehetsz be, szerintem számolj úgy, hogy az a két kisebb venti az 1db 12-cm-es ventinek megfelelő. Valamint ha a tápdban is 12cm-es venti van, akkor az meg a másik.

    Felülre, mivel a táp felett igen nagy "üres" tér van, így max azt az 1db felül elhelyezett ventihelyet használnám ki 1db 8cm-es légkavaróval...

    Ezeket a tanácsokat akkor fogadd meg, ha a zaj nem számít... Ha számít, akkor passzolom. Elég érdekes dolog egy ilyen régi házban hatásos légáramlatot létrehozni... Kábel managementje konvergál a nulla felé... Egy csomó helyen az alaplap csatlakozói környékén ki kellene vágnod, hogy a kábeleket úgy tudd elrendezni, hogy minél kevésbé legyenek útban.

    Az előlap műanyagját én nem vágnám le a "felénél". Inkább kivágnám egy pár helyen vagy lyukasztanám/furatolnám. Esetleg még azt lehetne csinálni, hogy egy nagyobb "ablakot" vágni az előlapon, majd azt valamilyen hálóval (pl láttam itt, talán macko20 kollega által feltéve képet, hogy szemetes kukából vágott ki hálót szellőzőrácsnak) fedni... A ventilátorok bőven elférnek már a házon belül, van ebben hely bőven.

    :R

    [ Szerkesztve ]

    "Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

Új hozzászólás Aktív témák