Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raggie

    őstag

    válasz Grózi #25972 üzenetére

    Nos végül miután vettem egy eLoop-B14PS-t és egy TY-147A-t is és meghallgattam élőben arra a következtetésre jutottam, hogy nekem teljesen azonos hangosságúnak tűnnek. Sőt, talán az eLoop kicsit halkabb is.
    De míg így is kicsit hangosabb, mint szeretném max fordulaton, tehát inkább az eLoop-B14-2 ventiből rendeltem be 4 darabot a házikóba. De sajnos mivel ebből csak kettő volt raktáron a PCX-nél ezért a második kettőt lecseréltem BeQuiet Silent Wings 3 140-re. Ez csak 1000 RPM-es tehát remélem halkabb lesz, mint akár a B14PS vagy a TY-147A.

    Szóval végül ez lesz a felállás valószínűleg(ház: Phanteks Enthoo Pro fehér, ablakos):
    - elöl két Silent Wings 3 140 beszívó(meg ha úgy ítélem, hogy a pozitív nyomás miatt kell akkor a TY-147A megy alulra is beszívónak).
    - hátul egy B14-2 kifújó
    - felül egy B14-2 és egy régebbi sima TY-147 kifújó.
    - a procihűtőre meg felmegy a B14PS

    A vezérlés úgy van beállítva, hogy alapjáraton hangtalan a ház. Kb 500-600 fordulaton mennek a ventik és nincs hangjuk, ráadásul ez azért is jó, mert a felső TY-147 ilyenkor el sem indul, mert túl alacsony neki a feszültség.
    Egyedül a két Silent Wings3-ról nem tudom milyen lesz a hangjuk, de elvileg jókat hallottam/olvastam róluk, tehát nem aggódom nagyon(most helyettük még a gyári 20cm-es venti van elöl beszívónak).

    [ Szerkesztve ]

    Clint Eastwood FTW

Új hozzászólás Aktív témák