Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz syl5 #95008 üzenetére

    Az a baj, hogy abszolút nem értitek miről beszél a srác. Egy szóval se mondta, hogy gyökér aki csak ennek szenteli az életét. Azt fejtette ki, hogy neki ez egy hobbi, ami mellett van sok más hobbija is. Ha épp úgy tartja kedve, akkor nem edzeni megy, mert nincs háború, inkább elvan otthon a barátnőjével. Egy szóval nem mondta, hogy csak pofázni jár a terembe, meg lemegy stoppolni a gépeket. Ki is hangsúlyozta, hogy ha lemegy edzeni, akkor odateszi magát, de nem az a legelső a fontossági sorrendben, hogy edzeni menjen.

    Ha neked az edzés a terápia, akkor legyen úgy, jogod van hozzá. Neki meg joga van, hogy az csak egy legyen a sokféle terápia közül. Én is nagyon szeretek edzeni, de ha épp a családdal kell lenni, akkor nem csinálok patáliát mert nem tudtam edzeni. Most egy hónapig heti egyszer tudtam edzeni, mert baromira nem volt időm. Felszedtem pár kilót, illetve gyengültem. És akkor mi van? Majd lediétázom a felesleget, meg újra formába jövök.

    Az meg, hogy ki mennyire szereti a munkáját, egyéni dolog. Én ugyan csak július 1-e óta dolgozok, de szeretem amit csinálok. Remélem, hogy nem fogok kiégni, nem utálom meg az egészet. Ha úgy alakulna, akkor sincs baj, majd max elmegyek máshova dolgozni, az élete nem áll meg.

    (#95010) darkarthur
    Nagyon kiforgatod a srác mondanivalóját.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák