- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Qtya123 #170300 üzenetére
Én most igyekszem nagyobb hangsúlyt fektetni rá .
A fogyást megelengedtem kiderült hogy a kondiba ami mérleg van az rosszul mér .
Viszont tudtam szerezni egy kevésbé pontatlan mérleget 93-96 között mozoghatok.
Majd ha hazamegyek neki állok normálisan beállítani a kaját."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
aelod
veterán
válasz bigmasterg #170305 üzenetére
Célszerű reggel éhgyomorra wc után mérni a testsúlyt.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
őstag
válasz bigmasterg #170305 üzenetére
Ezért is írtam hogy ha hazamegyek veszek. Xiaomi vagy Huawein gondolkodtam .
Anno rendszeresen néztem amatőr versenyeken indultam és fontos hogy bent legyek a súly korlát alatt.
Mikor elköltöztem maradt az exnél."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
aleister
veterán
válasz bigmasterg #170133 üzenetére
Egyrészt velem egész jó dolgokat művelt, és ha megnézed a terméknél az értékeléseket, akkor az emberek 4/5-e ugyanígy eredményesen használta fel.
Másrészt, egyszerűbb lett volna, ha ignorálod a kérdést, ha már érdemben nem sikerült rá válaszolni.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
őstag
válasz aelod #170309 üzenetére
Kempo , emellett kiskesztyű full kontakt.
Nem vagyok túl magas ehhez pedig túl nagy súlyom van .
De már 3 éve nem indulok sok a meló itthon is külföldön is.
Jövőben ha kevesebb lesz a meló akkor újra megyek .[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Dinter
addikt
Kipróbábltam a Amix Beef Protein helyett a GymBeam-eset.
Habzik mint az állat, szaga mint a hányás. Legalább az íze nem olyan rossz. -
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Olyan munkát végzek,ami igénybe veszi a derekamat is, ezért már többször becsìpődött és sokszor picit fáj a derekam,viszont az edzést nem szeretném abba hagyni. A csigàs letolàst már jó ideje nem csinàlom,de érdemes lehet kisebb súllyal elkezdeni a derék erősìtése miatt? Illetve a homlokra engedést fekve és az egykezes bicepsz fekve gyakorlatokon kívül melyek azok a tricepsz gyakorlatok,amik nem veszik igazán munkàba a derekat? Köszönöm szépen!
-
aelod
veterán
válasz Viiktor1989 #170315 üzenetére
Minden olyan gyakorlat ami ülve végzendő.
-
bigmasterg
addikt
Ha kifejezetten tricepsz gyakorlatot keresel, akkor amit aelod írt + szűk nyomás (ruddal), tolozkodas extra súllyal.
Nem tudom milyen munkát végzel, de érdemes lehet a hasat és a törzs többi izmát is edzeni, illetve meló közben a törzsfeszességre odafigyelni. Így lehet csökkenteni a becsipődes kockázatán.
-
Viiktor1989
aktív tag
Figyelek nagyon erre,de hát.. piacozom,ki pakolok,be pakolok. A törzs feszességre utána nézek. Köszönöm a tippeket
-
félisten
válasz Viiktor1989 #170318 üzenetére
Valószínűleg "rossz a mozgás" ahogy pakolsz.
Előbb azt nézném meg a helyedben, aztán csinálnék öregasszony tornát a derekamra és hátamra.
Közben meg még szednék kalciumot és magnéziumot."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
aleister
veterán
válasz D1Rect #170319 üzenetére
A kalcium és magnézium főként a csontokra jó.
Ízületekre glüközamin szulfátot és kondroitin-szulfátot érdemes szedni, valamint MSM és kollagén is ajánlott lehet.Viiktor1989:
Esetleg csinálj olyan gyakorlatokat, ami a vázizmokat erősíti a hát alsó szakaszán. Az oldalsó hasizmok erősítése is hasznos lehet, valamint figyelj rá, hogy hasba lélegez. Ez nagyon fontos. Nálam is ez volt a baj.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Apollo17hu
őstag
válasz Viiktor1989 #170318 üzenetére
napi 1 perc plank. mar egy het utan erzodik a hatasa.
-
aelod
veterán
válasz aleister #170320 üzenetére
Az orárilas bevitt ilyen készítményeknek csak nagyon kevés százaléka hasznosul...
Több mint valószínű, hogy a kolléga core és alsó hát valamint csípő téren nincs egyensúlyban. Pláne, hogy ha már egy tricepsz letolás is gondot jelent az alsó háti szakaszon. Esetleg egy manuálterápiára elnéznék a helyében.Apollo
Planket helyesen csak nagyon kevesen tudnak kivitelezni főleg egy percig...
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz aelod #170322 üzenetére
Igen, ezért szokták jól túladagolni.
Én már járni sem tudtam, mert nyomta az LS átmenetnél az egyik csigolya az ideget. Gyógytornász megoldotta...
...azért a biztonság kedvéért fél évig félrediagnosztizáltak, és telenyomtak minden szarral.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
félisten
Interneten távgyógyítani nehezebb mint a BP tv-n keresztül, de ahogy nekem tűnik csak "meghúzza a derekát".
Persze a legjobb legalább egy gyógytornász lenne, de az pénzért van.
Meg magamból kiidulva "majd elmúlik"."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
stratova
veterán
válasz aelod #170322 üzenetére
Esetleg gerinc jóga. De egy jó kiropraktőr vagy masszőr munkája után kb úgy tud felkelni az ember mint egy lelazult rongybaba :D
Amig nem jut el oda, hasonlókra figyelhet. -
S e t h
nagyúr
Mondanám, hogy egy próbát megér, főleg ha adottak hozzá a feltételek is.
Én kipróbálnám, de eszköz híján még keresem a helyet hozzá, főleg mivel cefetül be tud állni a derekam.A hozzászólások egy része kifejezetten pozitívan számol be az eredményről.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Madwe
nagyúr
válasz D1Rect #170325 üzenetére
Ja, csak ebből a derékhúzódásokból lesznek a jó kis sérvek pl… ha már a csigás lehúzást is kerülnie kell az gyanús…
én csináltatnék róla felvételt mindenképp… ha tényleg valami olyan kezdődik (ami fizikai munkát végezve emelgetve, de amúgy pl egész nap ülve sem ritka) akkor gyógytorna, emelés helyesen végzett megtanulása, törzsizmok fejlesztése megoldás lehet. Stabilizáló, mély izmokat főleg, amit gyógytornász is megtanít.[ Szerkesztve ]
-
fecaga21
senior tag
Ha elsönek lemegyek a 4% konditerembe legyen előre valami tervem hogy milyen gyakorlatokat végezzek, vagy elsőnek csak egy pár gépet próbáljak ki, vagy esetleg mozgassam meg lehetőleg mindenemet?
-
Xelo
addikt
válasz S e t h #170327 üzenetére
en is hasonlo fajdalmakkal kuzdottem egy eve, es egy matrac csere egy az egyben megoldotta a dolgot. nem tesz jot a hatnak a puha matrac. egy kozepesen kemeny csodakra kepes, azota semmi baja a hatamnak. ez is megerhet egy probat, akciosan 30-40 korul mar lehet eleg fasza ortoped matracokat venni.
-
őstag
Nekem volt/van egy jobb oldali derékfájásom hiperhajlitást és keretben tamaszték nélkül felülest csinálok rá minden edzés végén csoda nem történt de kevésbé fáj mióta ezt csinálom.
Kolléga akinek több képesítése is van kettlebell és rehabilitáció téren szerinte vagy vagy gyakorlat a hiperhajlitás képes sérvet is okozni . Mindenképpen konzultálj egy hozzáértővel személyesen szerintem.
Fecaga21: Mikor elmész a gymbe akkor beszélj szerintem a terem edzőjével mutassa be a termet a gépeket legalább . Sporttárs tanácsolta hogy legalább 1 hónapra fizess egy személyi edzőnek hogy vegyétek át a gyakorlatokat . Ez tényleg megéri látszik hogy új neked a testépítés jól teszed hogy itt kérdezel sok hasznos tanácsot adtak de az a legbiztosabb ha ott van veled valaki személyesen .
Aelod: 🤜🤛
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
benfolds
őstag
párszor meg lett beszélve, hogy a kollagén ilyen szempontból sajnos nem ér semmit, mert a szervezet aminosavakra bontja le, mint fehérjét, szóval nem úgy működik, hogy a lenyeled a kollagént, aztán a odavándorol a megfelelő helyekre. régen én is próbálkoztam a zselatinnal is, mert nekem is szar a derekam, sőt a csípőm is, de aztán kicsit utánaolvasva a dolognak beláttam, hogy csak annyit ér, mintha valami átlag fehérjét fogyasztanék.
amúgy az én családomban is sokan fogyasztanak ilyen semmit nem érő "kiegészítőket", de nem mondok rá semmit, mert valahogy kegyetlenségnek érzem. persze ott a másik oldal, hogy hagyom, hogy becsapják, vagy becsapja saját magát. de ha ők ebben hisznek, és esetleg működik a placebo-hatás? inkább hagyom...
biztos én is hiszek egy csomó baromságban. lehet pl. a fogselymezésre, a szájzuhanyra meg a legdrágább svájci fogkrémre tök feleslegesen pazarlom a pénzemet meg az időmet. -
benfolds
őstag
nem akarok a nagy felvilágosító szerepében tetszelegni , de amúgy a matracbiznisz is egy nagyon tipikus példája annak a fajta átbaszásnak, amikor egy nagyon nehezen kimutatható előnyért kiadsz egy csomó pénzt, mert beveszel valami kamu szöveget. a legegyszerűbb, közepesen kemény szivacs matrac pont annyit ér, mint a nem tudom hány rétegű, ilyen olyan egzotikus összetevőkből álló csodamatrac. nem azt mondom, hogy nincs jó matrac meg rossz matrac, csak azt, hogy az egyszerű, nem túl puha szivacs is pont jó egy átlag derékfájós embernek (mint pl. én), egy nem derékfájósnak meg pláne.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sokszor alszom a földön hanyatt fekve,pont a derekam miatt,illetve a matracom is kemény,de van,hogy jobban esik a földön. Majd mindenképpen elmegyek egy MR vizsgàlatra, szeretném tudni,van e valami komolyabb gond. Ez a letolàs is inkább derék fàjàskor kellemetlen,tegnap kisebb súllyal ,fedzìtett hàttal semmi gond nem voot. Alkalmazni fogom az itt leìrt tippeket. Köszönöm szépen!
-
Xelo
addikt
-
aleister
veterán
-
Angel2014
addikt
Előbb a derekadat erősítsd meg.
Mindig az alapoknál kezdünk.
Hiperhajlítás, felhúzás, vagy csak egy derékerősítő a hátadra szíjazva amikor dolgozol.
Kéne egy pici súllyal elkezdeni felhúzni. És guggolni. Nyújtani a derékizmokat is.
Amúgy a tricepszre nagyon jó a fekve fül mellé engedés egykezes súllyal.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Janaboy
veterán
Biztos volt már szó róla itt.
A hasra rakható izzasztó/zsírégető övek hatásosak? érdemes használni a hastájéki zsír csökkentésére?Janaboy
-
Angel2014
addikt
válasz roti86 #170341 üzenetére
Szerintem van.. Sőt helyi izompakolás is..
Itt 120 kilót fogytam edzés nélkül.
Itt meg 157 kilóról mentem le 112-re.
És kérdezem én hogy lehet az, hogy aki versenyzik jó formát hoz. tisztában van a táplálkozással a makrókkal, mindenhez ért, jól is edz elvileg az ő meglátása szerint, mindenhez van egy szava, de a mostani forma alul marad mindentől, és elvesztette azt a formát és izomzatot ami volt korábban.
Ez hogy lehetséges ha jól táplálkozik odafigyelve, és ért is mindenhez?
Csak nem jó valami nem?Én meg 40 kiló fogyással is tisztán izmot építettem.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Angel2014 #170342 üzenetére
Kifutottam...
Bunni is ez , de őt öt nem tudom hogy volt e sérült.
100 kilóról edzéssel visszamentem 155 kilóra , nyilván jött zsír is hozzá, de akkor is azt vallom, hogy több minőségi izomzatot tudok megtartani még 40 kilós fogyással is tisztán koksz nélkül .
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz Angel2014 #170342 üzenetére
Pedig nincs helyi zsírégetés.
Amiket utána magyarázol annak semmi köze a témához.
Az izom építés és zsírégetés két külön folyamat. (Persze bizonyos esetekben mehet egymás mellett a kettő.)
A zsír az izommal ellentétesen egy passzív cucc a testeden, nem tudsz rá edzeni, vagy mozgatni, így célirányosan, bizonyos területeken csökkenteni sem. (hacsak nem zsírleszívásról beszélünk. )
-
Angel2014
addikt
válasz bigmasterg #170347 üzenetére
Ezt úgy lehetne megnézni , ha adott egy súly amiról indulsz, de elég egy tükör is meg egy centi, semmit nem csinálsz hasra.
És vagy csak hasra edzel például, napi 1000 felülés.
Így látni fogod a változást centire és izomzatra is.
Van akinél a fogyás egyik helyről eltűnik főleg a nőknél a mell és a váll, a többi zsírhoz nem is nyúl, fenék derék stb..
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Angel2014 #170348 üzenetére
Mert izmosodik. De helyi zsírégetés nincs, az hogy hol tárolja a test a zsírt s hol makacsabb hol megy le könnyebben az csak genetika. Férfiaknál jellemzően a has s love handle a makacs nőknél meg a comb.
az h más formáját miért hoztad most ide… karantén után… de várjuk az aktuális formádról a képet, h megnézzük te mit csinálsz jobban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest