- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz God Vazzeg #39699 üzenetére
így van ez a házastársaktól a k@rvákig és k@rvázókig.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
God Vazzeg
veterán
válasz gordonfreemN #39701 üzenetére
Én bevallom sose kurváztam. Nem szégyellem Mindig volt amikor kellett..
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #39700 üzenetére
Lehet, hogy kinőttem már ebből, hogy csak azért menjek el valahova és fizessek ki többszörös árat valamiért, hogy közben csorgassam a nyálam olyanokra, akik nyilvánvalóan le sem szarnak Megkeseredett, befásult fasz vagyok
God: Ha szex is benne van az árban, akkor rendben a dolog
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Zin
őstag
Gyártó MHP Termék: T-Bomb II.
Ezt azok használják foleg akik illegalis szerekhez nyulnak?Mivel 15 ezer ft gondolom ez allitja vissza a normál szintet vagy tévedek?:S░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz spammer #39703 üzenetére
"csak azért menjek el valahova és fizessek ki többszörös árat valamiért, hogy közben csorgassam a nyálam olyanokra, akik nyilvánvalóan le sem szarnak"
ha láttad a videót akkor láthatod, hogy 10-20% borravalót adtak nekik.. ennyit egy fodrásznak is szoktak adni, szal nem tudom miről beszélsz..
túl magyar vagy szerintemyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #39705 üzenetére
Nem a borravalóról van szó. Gondolom egy hambi 3000-nél kezdődik Az pedig, hogy egy geek 10% helyett 20%-at ad, hát...
De ha olcsó hely, akkor nem szóltam!
Amúgy 10-15%-ot adok általában, pedig a fodrász még számlát sem ad és végez velem 10 perc alatt
-
Tomics
addikt
Macikos nagy nehezen, de rászánja magát a bicsboy formára, Radikális zsírégetésbe kezdett.
[link][ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Yeffy
veterán
válasz Tipo16V #39682 üzenetére
nem tudom, kiJez a tag, de ilyennel én is ellennék... csakhát.. ugye vannak jelenleg hátráltató tényezők...
azt a Hooterst én is mindig Hookersnek olvasom... vajon miért? egybk én sem értem, miért kell valakinek mindig a másik/ok dolgába belepofázni. érdekel? nem. elmégy? nem. te pénzed fogy? nem. akkor meg? kiafszomat érdekli, ha másnak meg ez bejön? hajrá, egészségére. aki ott pincér, dettó. fszt zavar az téged? tán valami problémád lesz belőle? nem mégy el, oszt kész.
én, mikor olvastam róla, végigskubiztam a képeket, azt kb ennyi volt a reakcióm:
(semmi)
ha lenne feles pénzem, meg pesti lennék, kíváncsiságból spanokkal lehet benéznék. azt cső.tényleg agyérgörcsöt tudok kapni az ilyen tipikus, mindenbe beleugatunk, mer'azjau' emberektől... a halálom. mindig mindenkiről mindent jobban tudnak... akinek inge, kurvagyorsan vegye magára
nyócker, hehe... jó kis film volt, az idézett rész nem mond hülyeséget...
uff, leültem...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Boxer001
veterán
Nem hinném, hogy ma lenne értelme visszaolvasnom a sok faszságot, amit írtatok.
Viszlát. -
Boxer001
veterán
válasz macikos #39716 üzenetére
Ne aggódj, van egy jó nagy réteg, akik téged is leszarnak...(a nők pl. na amúgy nem ezt akartam ebből kihozni, csak nem tudtam megállni a poént )
Az a baj, hogy neked valami gyerekkori traumából kifolyólag komplexusod van...de hát mnidenkinek van valami gyíkja.
Szóval fingom nincs, hogy neked mi bajod lenne egy faxa diétától, ami után kisebb lennél, de faxa izmos...na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Most pár hete elkezdtem rámenni megint, hogy erőltetem a nagyobb súlyokat. Jöttek ki új repedések. nem bírja a bőröm. Bár nekem már úgyis mindegy, eddig is szarul nézett ki. Na engem meg max ezért néznek meg!
-
Boxer001
veterán
válasz macikos #39721 üzenetére
Igen, sokkal jobb, ha kis szürke ember vagy akit senki nem vesz észre...
Ezt hogy érted? Mitől vagyok pl. én szürke és te nem az? Mert te 130+ kg vagy? Kik azok, akiknek engem pl. észre kéne venniük, és nem vesznek?Oks, ha jól érzed magad...én ha majd felszedek 10-15 kilót, akkor fogom magam igazán jól érezni. Ja persze akkor egy senkiházi szürke egér leszek?
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #39724 üzenetére
Ja bocs, úgy akartam egyébként írni, csak én annyira gyorsan tudok gépírni, hogy kimaradt.
De amúgy kurvára leszarom, hogy ki kinek néz...amíg vannak, akik szeretnek, addig a többiek leszophatnak egy lovardát. -
macikos
addikt
válasz Boxer001 #39723 üzenetére
Nem kell álszenteskedni. Vagy te csak azért edzel, hogy otthon megmérd a karod meg megnézd magad a tükörben? Az aztán buli...
Ezzel a hozzáállással akkor minek veszel jó ruhákat? Magadat úgyse látod... másoknak mutatni? Jujjj nem szabad. Minek mész fodrászhoz? Legyél kócos... mások véleménye úgyse számít...Én azért is csinálom, hogy jobb legyen a megjelenésem. Ezt azzal lehet mérni, hogy mennyire néznek meg az emberek. Kicsit máshogy viszonyulnak hozzám az emberek, mint mondjuk 5-6 évvel ezelőtt. Akkor is 130-139 kiló voltam, csak most már elértem egy olyan izmossági szintet, ami elég nagy hatással van az emberekre.
-
-
spammer
veterán
válasz macikos #39727 üzenetére
5-6 év alatt sikerült a zsírt átalakítani izommá?
Mégiscsak működik a macikos étrend
szerk:
vagyis mindenki a nők miatt edz. Mert ugye ki nem szarja le, hogy a fasziknak tetszünk-e
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz Woodslave #39726 üzenetére
Miért bántasz?
macikos
Érdekes egy világod van neked... Van igazságod egyébként, de az, hogy valakit azért veszel egy senkinek, mert nem nagydarab...nálam a no comment kategória.
Én magamnak akarok megfelelni, ha hiszed, ha nem. Aztán ha a külvilágtól kapok pozitívat, az nekem csak egy plusz, de a cél magam....
Meg hogy téged már megnéznek...ok, nézzenek...aztakibaszottmindenit.Tényleg jól éreztem, hogy kár benéznem ma...
(Ja és persze nyilván nem egy full izomtalan, soha nem sportolt emberre kell értelmezni az én gondolatvilágom.)
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #39736 üzenetére
Nálad nem baj, mert te nem vagy szürke senki.
-
Tipo16V
aktív tag
huhuuu amiota normalis(abb) etrenden vagyok, ami napi fel kilo csocshus, plusz fuvatoport jelent, nagyonsok valtozast tapasztalok jo iranyba. viszont az edzeseim este vannak, es az esti kaja CH mentes. szoval edzes utan nem megy mar CH csak feherje.
Wood nincs erre vonatkozo tanulmany, hogy esti edzes utan nemkell ch????"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Ijk
nagyúr
válasz Boxer001 #39725 üzenetére
Miért, téged amúgy szeret valaki?
Nekem bícsboj forma kell, ruhában valóban átlagos vagyok, meg vékony. De nem mások miatt csinálom, hanem magamért. Hogy gyönyörködni tudjak magamban a tükörben. Én ilyen önimádó beképzelt fax vagyok.
Jojo5: Fel kéne már hagyni ezzel a 0CH-s napokkel, mielőtt valami butaságot csinálsz.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Jojo5
őstag
na, ez is megtortent...
osszetuzesbe keveredtem 2 arccal akikkel azt hittem, hogy joban vagyok... legalabbis az eddigi dumalasok pacsizasok alapjan...mondjuk van benne nem is keves irigyseg a reszukrol, de en is "beugattam", pedig csak poennak ment amit mindenki ertett...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
spammer
veterán
válasz Boxer001 #39732 üzenetére
Van egy nagy igazság (a sok többi mellett), ami a múltkor is linkelt motivációs videóban is hallható:
"Nincs olyan, hogy jobb. Sose leszel jobb, ahogy kevesebb se leszel, soha senkinél."
---
(#39740) Jojo5
mesélj!
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz Boxer001 #39737 üzenetére
Ezt a dolgot ne vedd magadra, egyszerűen arról beszél, hogy igenis jó az ha látszik rajtad hogy gyúrsz, és élmény ha nem vagy olyan mint a többi ember körülötted. De tudod te ezt, csak most behisztiztél.. Mindenki magához képest érjen el valamit, de maci már olyan szinten van, hogy mások az elvárásai a külvilág felé, jogosan. Ez van, lehet irigykedni, vagy lesajnálni, nem vagyunk egyformák. Én mégis egyetértek vele abban hogy magunkért csináljuk, és igenis nézzenek meg, nekem se célom úgy kinézni mint mindenki más
-
Boxer001
veterán
Na jó, nekem ehhez most nincs kedvem. Mindenki úgy látja végülis a világot, meg magát, másokat, ahogy akarja.
Inkább nézem a Real - Barcát.
(BÁ most egy söröcske jó lesz, köszi. )
-
macikos
addikt
válasz Boxer001 #39732 üzenetére
Nem veszek én senkit senkinek. Pont ez a furcsa, hogy én nem nézek le senkit, nem úgy mint például tudjukki... Mindegy hogy valaki kövér, kicsi, vékony, dadog, kancsal, sánta. Én nem gúnyolódom rajtuk, meg nem beszélem ki őket a hátuk mögött, hogy "már megint itt van ez a nyomorék".
Sok ember van például nálunk is a teremben, aki edz mittudomén hány éve, aztán még mindig 50kiló 30 évesen... Önbizalomhiányuk van, gátlásaik. Szerinted ezek az emberek nem szeretnének nagyok lenni? Pláne amikor lejönnek nagyobb emberek, mondjuk 2méteres kidobók, akik beszólogatnak a kicsi embereknek, meg elzavarják őket a gépektől, akkor ezek az emberek szinte félnek. Csak mondjuk ott vagyok én is, nagyobb vagyok mindenkinél, aztán ha váltok 1-2 szót ezekkel az emberekkel, akkor rendesen örülnek a társaságomnak, mintha a legjobb haverjuk lennék, aki mellett nem kötnek beléjük. Megtehetném azt is, hogy elzavarnám őket a picsába, hát hogy mer hozzám szólni, amikor én sokkal izmosabb vagyok nál... e helyett inkább normálisan kezelem őket. Na szóval ennyire nézem le azt, aki nem izmos...[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz macikos #39746 üzenetére
"Pláne amikor lejönnek nagyobb emberek, mondjuk 2méteres kidobók, akik beszólogatnak a kicsi embereknek, meg elzavarják őket a gépektől, akkor ezek az emberek szinte félnek."
Egy normális, kulturált teremben ilyen megtörténhet? A tulaj helyében kibasznám az ilyet, mint macskát szarni, aztán dugja fel magának, hogy kidobó. Mit csinál, megver?
-
Tipo16V
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest