- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
macikos
addikt
Jojo: Piramisban nyomod? Én mindig max súlyra megyek, 4x8-10. Egykezes nyomás vízszintes és 30 fokos padon, majd pedig tárogatásban ugyanez.
A kopasz jogász és a blue condom nefürgyön le!
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz macikos #25801 üzenetére
Úgy szoktam, hogy ferdepadon indítok ott maxig megyek fel és a maxba ilyen 6-8 ismétlés megy max bele abból 2 széria ugyanez sima padon utána dunkel mondott tárogatást és azt nyomatom 6x11 et és 30 másodperces pihivel és a végén még nyomok 2 széria egykezest
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
PókerFész^^
tag
reggelt
ma kar nap van, lépek is, bibibí fősulin nincs pénteken tanítás, bekaphatjátokáj láv szifon
-
cerkarobi
csendes tag
Miért drága 11.900Ft-ért a Prostar? Ami egy Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate és Whey Peptidekből áll, nincs hozzáadott szénhidrát. 6 gramm BCAA-val!!! [Olyan 4.900Ft/kg ár]
Amiket belinkeltél Myo F. 5.200Ft/kg kevert fehérje, Sun koncent/izolát(nagyon nem mindegy), plusz egy kos maltodextrin 4.800Ft/kg, California meg egy szimpla koncentrát, maltoval 4.200Ft/kgAkkor már inkább egy Peak Whey Fusion 2500g/10.900Ft postával együtt (cukor nélkül!) 28g BCAA/100g-ban kb. 4.400Ft/kg, vagy akár az Alpha Whey 13.800Ft/3500g, 3.800Ft/kg-ért (koncentr/izolát/hidrolizát + szabad aminok/. []Az adatok magukért beszélnek.
De ha minden áron csak is whey koncenrát, és nagyon kevés pénzből, akkor NDG, 5000g-os = 14.890Ft az kb. 2.800Ft/kg-os árért.
-
cerkarobi
csendes tag
válasz Polacheck #25776 üzenetére
Jól olvasom, whey koncentrát kb. 5.000Ft/kg-os árért.[] A Prostar drága?! Akkor ez mennyivel olcsóbb? Még ha az 5kg-os verziót nézzük 4.500Ft/kg- árért, a Prostar minősége messze többet ér kb. 400Ft/kg árkülönbségnél.
-
Snoop-y
veterán
Tegnap mellezés jól sikerült
50 1x16
60 1x 10
70 1x 8
80 1x6
80 1x4Ferde padon
40 1x10
50 1x10
55 1x8
50 1x8
40 1x12Aztán volt egy kis muscle up ( egész jól haladok bár a vállam a mellem és az alkarom nagyon érzem kezdem megszokni ) Decemberre az 1-2 ismétlés meglesz az tuti
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Bibby
addikt
válasz cerkarobi #25810 üzenetére
Ezt látod okoska? Mennyi itt? 15 ezer. Drága? Drága.
Én nem nézem a kis házi oldaladat ezért nem vagyok tisztában a remek áraitokkal.
Egy fehérjénél nálam jelenleg az ár a legfontosabb, de annyira azért nem hogy tőletek rendeljem.
Elvek is vannak a világon.Ελευθερια η θανατος
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz PókerFész^^ #25808 üzenetére
az téged miért érint? ennyi ésszel tuti nem oda jársz
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
P00By
nagyúr
válasz Polacheck #25799 üzenetére
Akkor bizony le kell cserélni egy olyanra aki hajlandó minden nap főzni!
De te tudod Rizs tényleg 10-15 perc, kontakt grillben a hús 8 perc(előzőnap lefekvés előtt érdemes bepácolni). A zöldségről nem tudok nyilatkozni, de a kígyóubit nyersen lehet tolni. Igaz nem túl magas a tápértéke
-
laci06
senior tag
válasz Snoop-y #25815 üzenetére
Amikor 50-ba, meg 60-ba nyomsz, akkor az a 16 ill 10 téged elfáraszt?
Csak mert én pl 50be gond nélkül belenyomok 20-at, 60-ba 15-öt, de a 70-el néha már a 8 is nehezemre esik, 75-be pedig a múltkor segítséggel ment 6 (ebből 4 teljesen tisztán a maradék kettőben meg alatta volt a keze a segítőmnek, de azt mondta, hogy csak a 6.-nál és ott is max 1 kilót kellett segítenie).
Csak azért kérdem, mert nem értem, hogy hogy lehet, hogy én a súly emelésével sokkal jobban visszaesek mint te, már amennyiben elfáraszt a 16 ill 10.Sportika-s rendelésem nekem sem jött még meg, és elvileg még mindig 'nyers' az állapota. Jó lett volna, ha a héten ideért, mert a hét elején sosem érek rá, de most már mindegy.
-
PókerFész^^
tag
válasz BÁ Nutrition #25819 üzenetére
a két legnehezbb tantárgyat fizika,calculus(matek) eddig értem.
többi az magolós...azokkal meg fog gyűlni bajom.áj láv szifon
-
macikos
addikt
válasz LA_COSTE #25807 üzenetére
guggolás - most még csak 160 kilóval szériázok - 10 ismétlés
lábkitolás - lábkitolót teljesen telerakom - 15 ismétlés
combfeszítő - 60kg - 15 ismétlés
combhajlító - 60kg - 15 ismétlésnéha:
ülő vádli
álló vádli
merevlábas felhúzásPókerFész^^: Ez valami nagyon elit egyetem lehet, ha Calculusnak hívják a matekot Nyugi, az első félévben nekem is ment
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz PókerFész^^ #25831 üzenetére
gratulálok öcsém nem semmi vagy most kezdted a sulit mi ? nem is tudtam hogy alibi szakokon is van matek fizika, gondolom csak ilyen ált sulis ismétlés szinten
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
becso13
aktív tag
Nekem most jött meg a Sportika rendelésem, pedig az állapota még mindig nyers . Gondolom kicsit elfáradtak a dolgozók az akciózásban.
A banános MyoFusion is brutál finom
[ Szerkesztve ]
-
PókerFész^^
tag
-
Snoop-y
veterán
válasz laci06 #25828 üzenetére
Dehogy fáradok hiszen akkor nem tudnék maximális terheléses sorozatot is végezni így nyilván nem fogom az első sorozatokkal teljesen kifárasztani magam. Így is viszonylag nagy erő állóképességgel rendelkezem az átlaghoz képest szóval azt külön nem fejlesztem
50-be 30-at is belenyomok 60-ba 20-at simán.
Hány kiló vagy amúgy? ( én most 69-70Kg között mozgok )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Tomics
addikt
-
laci06
senior tag
válasz Snoop-y #25843 üzenetére
Ohh, értem...
Akkor nem esek kétségbe
Én sem fárasztom azokkal teljesen ki magam, tehát azokba még nem is nagyon erőlködöm, hanem elkezdem, és megcsinálom a 15-öt, majd visszarakom, és rakom rá a súlyt...Én 85kg körül ingadozom, de ehhez a súlyhoz egy 192cm körüli embert társítsál, szal nagyon eloszlik, és rengeteget kell ennem ahhoz, hogy gyarapodjak, nehezen hízó vagyok...
-
laci06
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest