- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó lenne pár darab EREDETI HP-centrálpines laptop-pc adapter
120W-os 18.5V / 6.5A 5000Ft
135W-os 19V-7.1A 6000Ftösszesen kb 6-8db van belőle egyben 4800Ft/db
[ Szerkesztve ]
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
jamba
aktív tag
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok! OTP szép kártya szabadidő zsebében van lejáró money. Mi igaz abból hogy sport boltban levásárolható?
-
half333
őstag
Üdv! Az lenne a kérdésem hogyan tudnék àllandó lakcímre bejelentkezni (mi vagy mik kellenek hozzá),ugy hogy albérletben lakom és nem Magyarországon születtem?
-
-
-
golya32
senior tag
válasz half333 #32858 üzenetére
Miért nem veszel meizu M6-t? Jól néz ki és müködésével sincs gond.
ez az, én már egy éve nem veszek az embereimnek mást csak ilyen telókat, elfogadom hogy jól néz ki egy iphone vagy egy S9. De ha törik vagy ellopják az eléggé komoly érvágás..Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Joker88
őstag
komoly kérdésem lenne a fórumrészhez .
Randihelyszín ! Szóval,ki mit ajánlana a hétvégére ? szombaton,konkrétabban. Nem is étterem,hanem valami fagyizó, vagy kávébár,ilyenre gondoltam..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Balinov
titán
válasz Joker88 #32861 üzenetére
dunakaputer sarkan fagyizo, aztan lemenni a var ala nyalni
bocsesz, magas labda volt, muszaly volt lecsapni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dryman
őstag
válasz half333 #32858 üzenetére
De miért nincs lakóhelyed??? alapkérdést azért tegye már fel valaki....
Van lakóhely, meg tartózkodási hely...
ez volt régen az állandó lakcím, meg ugye az ideiglenes tartózkodási cím...
Ha külföldi állampolgár vagy, akkor is van egy lakóhely/ állandó lakcímed....vagy tévedek...??? -
G@ben
addikt
-
half333
őstag
Köszi a véleményeket!
-
golya32
senior tag
Erbslöh kft nél dolgozik valaki?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
erdey_a
addikt
válasz Dryman #32873 üzenetére
aktív a fenét, csak felb*szom ott az agyam, mert valós tapasztalatok és vélemények helyett vallások ütköznek
én minimál igényekkel vágtam bele a klímázásba. olcsót kerestem, amire garancia is van, és pótalkatrész is. így kötöttem ki a Syen márkánál, amit a gree gyárt és a magyarországi forgalmazója is ugyanaz. a garancia pedig 3+2 év, mint a gree klímákra. 200e forintért fel is van szerelve.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Dryman
őstag
MikroTik-ezik itt valaki???...mármint komolyabban???
Kaptam egy régebbi típusú MikroTik eszközt, és azon gondolkozom érdemleges-e belvágnom, így közel 10 év lemaradással...
Az alapok is hiányoznak, 0-ról kellene kezdenem....
RB 493AH, 3 miniPCI slotja van az eszköznek, és az egyik slotban egy TP-LINK WN 861-es 300Mbit/sec-es wifikártya van, csatlakoztatott 2db antennával...
Mennyit érhet ez a nem mai eszköz???
IP címet oszt, saját IP pingelhető...egyebet nem tudok róla -
Coyot
őstag
válasz erdey_a #32874 üzenetére
Nekem a wagenhoffer csinálta 250 volt a fuji 10 év garival. Meg vagyunk vele elégedve, hátha segít valamit
A tulaj egy pöcs volt, de az emberei és a fia jó munkát végeztek. Úgy rakták a kültérit ahogy kértem jöttek azonnal mikor az elején nyügöm volt - visszafolyt a víz - persze kiderült hogy én raktam fére a csövet kinn az erkélyen.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
-
Dryman
őstag
Ha meg magának csinálja az ember, akkor elbaltázza minden szabadidejét!
A villanyszerelést tegnap kipipáltam, klima madzagja bekötésre készen....a földszinti eloszóból az óra alól húztam neki friss drótot, aztán a lakáselosztóba faragtam még bele egy kismegszakítót, utána már csak a lakásbe kellett 15m-t kábelcsatornázni...ésmár meg is van...
Azon agyalok, hogyha a teraszon nem a lábára állítom a kültérít, hanem felrakatom falra fejmagasság fölé, akkor hová csöpögjön a kondenzvíz.....szétcsapatom valami ventivel és olyan mint a párafüggöny a városházánál kánikulában....
Jut eszembe Wifi modul...kell-é vagy sem....kolleganőmnél Sinclairt regisztráltam Smart Device-ra, így a letöltőtt App-pal távirányíthatja az okos eszközéről, de ez esetben sem tudtam regisztrálni a készüléket hogy teszemazt a leírásnak megfelelően a világ másik végéről is be tudja kapcsolni a klímát...hogyan is működik ez?
tapasztalat??? Fujitsunál van wifi támogatás, ez csak locális, vagy akár fel is tud kapcsolódni a lakás wifijére és egy adott szerveren keresztül még vezérelni is lehetne??? Coyot Mester biztosan beállítottad már...ne tartsd magadban a tapasztalatokat![ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
válasz Dryman #32880 üzenetére
Hát én sajnos nem tudok távvezérelt klíma ügyben nyilatkozni, ha meleg van nálunk megy 0-24 ben, hogy kihasson a lakás lehető legtöbb pontjára így egyben érezhető a hatása, sokkkal komfortosabb így. Átlagban meg 150-200W a fogyasztása mikor már csak tartani kell a beállított hőfokot így arra jutottam hogy ha megy a klíma akkor megy egész nap a meleg napokon és kész.
Meg amugy is még egy iot eszköz még több baj, ha nem én programozom a vezérlőjét arduinoval nem is kell de ez már okoslakás meg ilyen egyéb történetek.
Má' nem
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Pár dolgot most fogok feldobálni apróra, ha úgy van vessetek rájuk egy pillantást.
Logitech fejes, tablet, hamarosan az xbox 360 és ps3 is felkerül.
Esetlegesen még lenne 400w-os táp is, ha valakit érdekelne, több infót hamarosan tudok írni a cuccokról, de a hirdetésekben megtaláltok mindent majd.Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
taylorp
senior tag
válasz sotetlovag97 #32883 üzenetére
Szia!
360-hoz mid van? Játékok, gitár, mikrofon?Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
vettelf60
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki itt Győrben vagy környékén jó karosszéria lakatost?
-
jack982
aktív tag
Van egy Samsung 128GB-os microsd kártyám, gyári csomagolásban, vadiúj, bontatlan.
Szeretném eladni, mivel van már egy ugyanilyen kártyám, szóval ez felesleges lett nekem.
model code:
MB-MC128GA/EU
Érdeklődni lehet privát üziben. -
golya32
senior tag
Keresek B kategóriás jogosítvánnyal, gyakorlattal rendelkező munkatársat, ponyvás autóra.
Feladatok:
-Fuvarozás Écs és Pápa között
- Segítség a fel és lepakolásnál
Autó plató mérete 6mx2,4m és 2,5 m magas.Esetleg tudtok valakit ajánlani? Most egy idősebb "úriember" van nálam, segíteni akartam neki, de már csak a napokat számolom mikor küldhetem el a p-be'
Másodállásba is jöhetne valaki, mert napi 3 óra fuvarról van szó.
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Közben azért kiderült inkább másodállásra kell ember napi 3 órás szállítás van csak egyenlőre
-
Balinov
titán
Sracok, erdekel valakit valami a kovetkezo hasznalt cuccaim kozul? 7vegen megyunk haza nyaralni, erdeklodes eseten be tudom ezzeket paszirozni a poggyaszba.
Fotos cuccok, micro3/4 objektivek,
Olympus 12-50 kitobi, fekete, rear+front cap, semmi egyeb tartozek, frontlencsen van pici karc, en meg lerekeszelve sem latom semmi hatasat a kepen. Iranyar legyen mondjuk 30kHUF
Sigma 19/2.8, fekete, doboz, rear+front cap, gyari napellenzo, talan meg a gyari barsonyszutyoje is megvan. gyk patika allapot, talan masfel eve vettem. Iranyar legyen 40kHUF
Sigma 30/2.8, fekete, rear+front cap, nincs doboz, napellenzo, szutyo, tubus elulso reszen van egy horpadas. optikailag rendben. Iranyar legyen 30kHUFTelefonok:
HTC M8, Gunmetal Grey, Snapdragom 801, 2GB RAM/32GB ROM, 5", 1080p, microSD slot, Marshmallow 6.0 az uccso hivatalos gyari HTC droid verzio.HTC_001 CID, gyarilag kartyafuggetlen. Csak telo, toltore, gyari headsetre inkabb azt mondom nincs, mert nem biztos,hogy megtalalnam mig megyunk haza. Doboz talan megvan. Vekony hajszalrepedes a kijelzo bal (vagy jobb??)felso sarkaban, digitizer teljesen mukodik.HTC M8s, Gunmetal Grey, Snapdragom 615, 2GB RAM/16 GB ROM, 5", 1080p, microSD slot, Marshmallow 6.0 az uccso hivatalos gyari HTC droid verzio.HTC_001 CID ez is es szinten gyarilag kartyafuggetlen. Csak telo, toltore, gyari headsetre inkabb azt mondom nincs, mert nem biztos,hogy megtalalnam mig megyunk haza. Doboz talan megvan. Vera telefonja volt P9 elott, sozval megkimeltebb, mint az en regi M8-am
OnePlus2. Fekete, Snapdragon 810, 4GB RAM/64GB verzio. LTE/B20 (otthon Telekom 4G-vel hasitott tavaly). Dual sim-es es persze,hogy kartyafuggetlen. Utolso android alapu Oxygen OS, asszem ez is Marsmallow alapu. Doboz tuti megvan, tolto (typeC), headset nincs.Van hozza egy extra gyari hatlap (bambusz mintas, ill a gyari kevlar, ami a MA-s teszteben is le van fotozva.)
Koszi!
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok