- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Két kisgyerekem (6 és 8 évesek) mellé keresek német tanárt, illetve anyanyelvű "oktatót", aki heti egy alkalommal (lehetőleg szombaton) beszélgetne velük németül. Tudtok ajánlani valakit? Köszönöm!BÚÉK!
-
golya32
senior tag
Kérdésem van.
Egyik ismerősömnek adtam kölcsön 150e-t amiről készült papír, havonta kellett volna törlesztenie, nem sikerült neki. 5.-én jár le a kölcsön, mit csináljak?
Jelentsem fel?
Természetesen nem elérhető, valszeg le vagyok tiltva nála..
Voltam már náluk, sajnos csak egy hete, anya garzonjába laknak az élettársával és 2 gyerekkel most jön a 3...
Amikor mentem akkor éppen csak a muter volt otthon, esély sincs rá hogy megadja..Már többször kért tőlem 30-50e-t idáig mindig megadta, most eltűnt.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
válasz kovacsroli #33057 üzenetére
Már üzentem sms be és telefonon is, semmi válasz nem jelentkezik, még 5.ig van idő, de nem látok esélyt.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Tarill
őstag
üdv! eladó családi házat keresünk győr 20-25km-es körzetében(minél közelebb annál jobb), 10-12milliós ársávban nyilván olcsóbb szóba jöhet drágább csak jó állapot esetén, közművesítettet(gáz nem fontos), felújítandó de nem romos tégla ingatlant!
gondoltam beírom ide is hátha összességében eléggé elszomorító a helyzet
-
Dryman
őstag
Valakinek itt a topikban lenne eladó Thermaltake vagy Cooler Master ATX számítógépháza???
Jól szellőző fekete ATX számítógépházat keresek! -
Joker88
őstag
olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy hol érdemes megcsináltatni a kocsiban lévő hangszórók cseréjét/pótlását ? tudniillik, a két első ajtóban van egy-egy hangszóró és hozzá azok a köznyelvben "csipogóként" futó mini hangszórók, illetve hátul hiányoznak a kábelekkel együtt a hangszórók.. nem kell annyira profi zene,csak egy hétköznapi ,hogy halljam azért a zenét normálisan vezetés közben .
In loving memory of Garrett Lockhart
-
zsigee
aktív tag
válasz Joker88 #33066 üzenetére
Hi All.
Ez engem is érdekel! Jó a téma!
Voltam a Szent Imre úton, mindkét boltban, hát azt hittem leülök...
Grande Punto, első-és hátsó hangszórók cseréje, alaphangon 50k... Persze cserével...
Én alap hangszórókat kértem, a jelenlegi gyári 25w-os, a gyári fejegységhez. A gyári a Rieglernél 13k/hangszóró+munkadíj.
Szóval, ki mit ajánl?Üdv.
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Balinov
titán
válasz zsigee #33067 üzenetére
Abdán a szt Imre utcában a fekete autovillamossag. Vili Bá igényesen dolgozik, bár az arazasrol fogalmam sincs. Szomszédkent mindig baráti áron dolgozott
Ja, én úgy ismerem hogy kínosan precíz
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, valakit érdekel nagyobb tételben euró?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek s 1155 procit:
Pentium 2020T vagy i3 3220T vagy i3 3240T egy HP asztali csodába kellene de csak a T-s procikat esyi a kis dög akinél lenne PÜ vagy telefonon elérhető vagyok
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
BaKeSZ87
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy könyvet keresek, a címe Fémtechnológiai táblázatok, ha valakinek van esetleg egy felesleges darab, megvenném. -
golya32
senior tag
2014-es Astra J kombi 1,6 benzin turbo 180 le 174e km-el első tulajdonostól eladó, érdekelhet valakit?
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem tudna valaki ajánlani klíma szerelőt Győr környékén? Nem fúj hideget, illetve a kültéri egység mintha nem akarna dolgozni, beindulni.
Hálás lennék bármilyen telefonszámért. (Google-t már végig telefonáltam, légyszi ne onnan ajánljatok, csak olyat aki nagy eséllyel ráér, és nem csak saját egységet szervizel. )
Köszönöm.
-
zsigee
aktív tag
válasz z123456789 #33078 üzenetére
Megy privát.
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
Fekete jól szellőző ATX házat keresek!
Hátha éppen pont egy topiklakónak lenne! -
half333
őstag
Üdv! Eladó Assassins Creed Origins Ps4 játék (használt). Akit érdekel írjon privátba.
[ Szerkesztve ]
-
zsigee
aktív tag
Kedves topiklakók, ismerőseim!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy a leendő "kockák" tábora tegnap reggel 6:34-kor bővült. Megszületett második kisfiam, Csongor Zétény. Baba és mama jól vannak.
Szép estét mindenkinek.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
golya32
senior tag
Gratulálok!!!
-
zsigee
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
-
jamba
aktív tag
Gratulálok Kolléga
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
zsigee
aktív tag
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Lehet kicsit furának tűnik, de üres, azaz írható CD lemezeket keresek, normál 700MB-osat, és jó lenne olyan, ami minél kisebb sebességen is megírható. Playstation 1-hez kell! Sajna amiket most kapni "fillérekért", az legtöbb minimum 24X-es, amit abszolút nem olvas, vagy 16X-os, ami határeset, de szenved vele a gép, illetve megpróbáltam 10-12X-est is, nem sok javulással, és csak 1 db-ot tudtam beszerezni TDK-ból amit 8X-osan meglehetett írni, na ezzel már szépen fut a játék. De érdekel akár olyan amit 1-4x-esen is meglehet írni. Köszi ha tud valaki segíteni, max. kipróbálom az összes cd-t 2018-ban a piacon...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs