Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8

    senior tag

    válasz DonThomasino #40354 üzenetére

    Ezt a keveset mész érvelést sosem értettem. Nem az a lényeg mennyit mész, hanem hogy hol/hogyan és milyen autón lesz. Kevés km alatt is bármi történhet.
    A "kb ugyanazt hozza" alapján eldöntheted, hogy megéri-e neked egy vészfékezésnél az a plusz "kb" 1-2-3m. Máskor, az idő 99.9999%-ban kb ugyanazt fogja hozni az olcsó mint a drága, ezt szerintem jól mondta a gumis, km futástól függetlenül.
    Szerintem ha nincs casco, azt kell venni, ami legjobb a teszteken ártól függetlenül, ha van akkor meg vegyél egy középkategóriás másod/harmadmárkát (vagy prémium 4évszakost) ami jól szerepel teszteken.
    Továbbá személyes vélemény, hogy gumis véleményét általánosságban fenntartásokkal kell fogadni, mert ő elsősorban eladni szeretne neked olyan gumit, amin a legnagyobb haszna van.

    50.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. Raiffeisen 55-60.000Ft, Curve €5 ajánlókód elérhető. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Privát üzenetben küldöm

Új hozzászólás Aktív témák