Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #76500480

    törölt tag

    válasz LanyUs #82444 üzenetére

    [link] ár/érték bajnok és legalább tartja 13% mogyoró szintet. :D (Lindt cukros krémje ami 20% kell a fenének csillagászati áron). Biotech és a Diablo maltitot tartalmaz amiről meg nem derült ki semmi rondaság, de próbálom kerülni őket mert sportnál első félórában annyira kivert a hideg verejték ezektől, hogy majdnem elájultam. Édes cucc beindította az inzulin termelést mikor “cukormentesen” étkeztem.

    Lekvárt nem nagy dolog befőzni. Sőt szedd magad akcióra sem kell elmenni. Jó a fagyasztott :D Pl meggy 1,2e eper 1,1e kilója boltokban. Kevesebb cukorral, keverve eritrittel pár óra és kész. Ilyen befőző dzsemfix sem feltétlen muszáj. Saját eljárás szerint: üvegek elmosása, mikrozása, lekvár megfőzése, betöltés, fej tetőre állítás(vákuum miatt), kihülés után mehet a spájzba :D Amit el akarok felejteni az a csipkebogyó lekvár… ;] egyesével levágni a termés végeit, puhává főzni, passzírozni, harisnyán keresztül átpréselni, majd a második főzés. már akinek elviselhetetlen a “szúrós lekvár”.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák