Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz la_cc #68315 üzenetére

    Ha stabil cipő kell és Asicsban gondolkodsz, a Kayano a kategória koronázatlan királya.
    Ha kicsit olcsóbban akarod megúszni, érdemes a GT-1000 és GT-2000 modellekre is vetni egy pillantást, ezek kissé "butább" modellek, de olcsóbbak is, főleg a GT-1000-ből találni néha elég jó akciókat.
    Fontos, hogy pontosan tudd, milyen méretre van szükséged - akkor viszont, ahogy Studi is mondja, szépen lehet böngészni a netet, néha teljesen lehetetlen helyeken futni bele nagyszerű akciókba (legutóbb pl. a Hervisnél, amit én pl. elvből ignoráltam eddig).
    AY-t, Zalando-t azért szoktuk javasolni, mert ingyenes a visszaküldés, ha bizonytalan vagy a méretet illetően, akár többfélét is be tudsz rendelni és próbálgatni, s használat nélkül visszaküldeni, amelyik nem megfelelő.

    Én úgy tudom, két év után kb. önmagában elkezd lassacskán kikeményedni a csillapítás és pl. engedni a varrás - lehet, hogy urban legend, de egy barátom dolgozott pár hónapig a Spuriban, tőle az info.

    @Ígyvanferi: csak ne lenne ennyire vállalhatatlan színe :D Nemrég volt téma a ruhás totyikban, vajon van-e különbség a férfi és női modellek között (mármint a cipők között, a modellek között manapság már nem igazán :U ), én próbáltam 45-ös női GT-2000-t, nekem méretre jónak tűnt, de a színe miatt a Feleségem nem engedte megtartani (pedig egy extra saras futás után be is törtem volna :D - mármint a cipőt), de hogy keskenyebb volt-e a kialakítása, vagy kisebb a párnázottsága stb. azt egy felvétel alatt nem tudtam megállapítani.
    Van esetleg erre tapasztalatotok?

    @Tom: a Rebel 2-ből pl. neked férfi változat volt korábban? Csak a színe miatt nőinek kikiáltott, amit most vettél?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák