- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz tomcica #32443 üzenetére
Azért jó 'kezdőnek lenni', mert itt még bőven van a szervezetben tartalék, következetes munkával azért szépen lehet fejlődni, egész nagy ugrások tudnak lenni. Amikor már tényleg a határok feszegetéséről van szó, és kb kihoztad magadból a maximumot, és hosszú hónapokat kell küzdeni pár sec javulásért, azt szerintem én már meg sem fogom érni.
Bandus: A múlt héten már kaptam tőlük hírlevelet, szóval annyira azért nem új hír, amúgy nagyon keresni sem kell, ha beírod a böngészősávba, hogy nike.com, más sincs a főoldalon, mint ez. Szép lett amúgy, de szokás szerint 120 EUR-ról indul, ami ugyan nem egy különösebben elszállt ár, de nekem ennyit semmilyen cipő nem ér. Jó lesz ez fekete pénteken feleennyiért is, addig kitart még a tavaly olyankor rendelt két pár, meg az utána még hozzávett harmadik. Sőt, még marad is bennük a téli alapozásra, hogy az újakat majd csak tavasszal, az első versenyek előtti felkészülés végén vegyem elő, mint ezeket is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest