Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz jegenye77 #22746 üzenetére

    Persze, alap esetben, ha csak kocogni kell, egészségmegőrzési célzattal, minden ilyen futóruhát jónak fogsz értékelni. A thermo polók, nadrágok pont azért jók, mert viszonylag kevés súlyt nyomnak, viszont mivel rád feszülnek, ezért melegebben tartanak, mint a lazább ruhák, aminél a bőröd és a ruhaanyag közé bemegy a hideg levegő. Bármelyik ruhát megveheted azok közül, amiket itt a fórumon olvasgatsz a te szinteden. És még később is...

    A cipő már fontosabb, mert egy rosszul megválasztott cipő folyamatos sérülésekhez vezethet úgy, hogy még azt sem biztos, hogy tudni fogod, hogy a cipő az okozója. Általános javaslat, hogy keress fel egy nagyobb boltot, ahol kamerával készítenek képet arról, ahogy a futópadon kocogsz, majd a kielemzett kép alapján szakemberek javasolnak is neked cipőt. Esetleg, ha van olyan régebbi futócipőd, amit kényelmesnek találsz és pár kocogás után nincs fájdalmad seholsem (úgyis lesz, csak az izomláz...), akkor az is jó lehet.

    Ilyen időben torokra MINDENKÉPP csősál! Még a legnagyobbak is használnak, szerintem még tomcicának is van, csak nem mondja! ;] Bármelyik üzletben megvehető egy ezredesért kb.

    És ne aggódj, a futást sosem késő elkezdeni, sokan vagyunk így 40 körül! ;)

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák